adiZ Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Nevim co proti tomu display máte? Jestli ten problém s "duchy" byl opravdu pravda' date=' mělo to jen pár prvních PSP, sám jsem měl možnost ho porovnat s displayem na PSP 2000 a 3000 ho má znatelně lepší, hlavně je dobře vidět na sluníčku[/quote']No jo, to na tom slunku je dost důležity, jak tak du po ulici, tak nevím, jestli má ta Barcelona modré nebo červené dresy :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 nevi se uz jaky tam bude display protoze jestli tam bude ten z 3000 tak to bude na h**** a zas si to koupí jen blbci Prosimtě, jestli hodnotíš podle těch "zaručeně pravdivých a nezaujatých" snímků, co ukazovaly jak je display psp 3000 blbý tak to tě lituju. Navíc tohle bude mít jinej display, dokonce i s menší úhlopříčkou, tak sem prosimtě nepiš takovýhle nesmysly, oficiální technicý parametry už jsou dávno venku tak si je běž přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 nevi se uz jaky tam bude display protoze jestli tam bude ten z 3000 tak to bude na h**** a zas si to koupí jen blbci já mám psp 3000 a display to má daleko lepší než psp 2000 ! si ho kup a pak kritizuj :spam::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 tak po delší době ,kdy jsem si zvyknul na nový vzhled , tak se mi začíná i docela líbit :) jen to rozložený tlačítek fakt nevím :)myslím si že když budete chtit obsluhovat joystick tak budete mačkat šipky což bude problém ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 stejne zas dalsi rok vyjde novy psp. klidne se vsadim XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Me se tohle PSP moc nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Officiální launchové hry: Jak and Daxter, Metal Gear Solid, Gran Turismo, LittleBigPlanet (!) a Motorstorm. Zdroj: Expo E3 2009 EDIT: MGS a GT nebudou predelavky stavajcich dilu, ale uplne novy hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 njn nevypada to tak spatne nevite klk to bude stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 To nevim.Ale v zakladni podobe nabidne 16GB na SSD + rozsireni Memory Stickem. PSP Go NEMA nahradit PSP 3k na trhu ale cituju:"Rozsirit druhy prenosneho hardwaru Sony." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyDJ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 kdyby radši přidali druhý joystick nebo analog nebo jak to nazvat :D prostě páčku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 to novy PSP Go prej bude stat 250 dolaru a na trh přijde koncem roku 2009...... zdroj: http://www.us.playstation.com/PSP/Systems/pspgo.html sou tam i parametry a tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 všechny ty lauch hry si stáhnu do mé 2000ky tohle psp je oškliví a je to jen další model takže je to o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 No jestli si ty hry stáhneš do PSP 2k se jeste uvidi protoze taky nemusi být kompatibilní že..?! EDIT: Jo a mimochodem PSP Go neni dalsim modelem PSP 1-3k ale uplne jinou konzolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Bude to kompatibilni, to uz je jisty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 No jestli si ty hry stáhneš do PSP 2k se jeste uvidi protoze taky nemusi být kompatibilní že..?! kompatibilni by meli bejt , psp Go neni psp next generation ale je to dalsi verze jako bylo psp 1000/2000/3000/ a nynejsi psp GO :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 No jistý?!To uz to nekde psali?O PS3 taky psali ze bude kompatibilní s PS1 a PS2 a jak to dopadlo ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 kompatibilni by meli bejt , psp Go neni psp next generation ale je to dalsi verze jako bylo psp 1000/2000/3000/ a nynejsi psp GO :D PSP Go neni dalsi verzi PSP 1-3k ale jinym produktem Sony...PSP 3k se bude vyrabet i nadale.PSP Go by melo konkurovat Nintendu DSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Ano psali a navic je to zcela logicke, kdyz to ma stejne HW parametry - stejnou pamet, takt CPU, rozliseni, stejny pocet tlacitek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukemb Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 a tak určite to nový psp go hacknout, jen v závisloti na tom jak moc bude dobrá ochrana to může trvat 0,5-1rok, když udělaj chybu tak i jen pár měsícu:) Ale viděl bych to spíš na rok. jen se mi nejak nezda ta vysuvna konstrukce, jestli to dobre nevychytaj, tak to bude častá porucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 tak kvuli tehle masince sem prodal svoje psp 3000 myslim si ze to go nebude zas tak hrozne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Me se to teda vubec nelibi...svata moje 3000covka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Jak nastoupí PSP go tak pak ho odskuzuj ... ikdyž vzhled je stejný ale co ty víš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Já mám na nové PSPčko stejný názor jako ostatní. Nelíbí se mi už jen kvůli toho, že tam jsou tlačítka nasáčkované vedle sebe. Dále již zmiňovaná "vada" vysuvný dispaly(co byste chtěli od Sony, když Vám PSP spadne na zem a Vy už se modlíte ať tam neni něco podělaného, no a vemte se jak spadne PSP Go :D:D ono spadne jen jednou a kupujete nové :D,zase si řeknete jaký blbec by házel s PSP,ale stát se může všechno, třeba jak se mě stává,že na hadry položím mé PSP a pak je zvednu a je na zemi :D ) Takže další maličkost, naopak se mi líbí ta grafika, aspoň ta co byla ukazována ve videích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 me se libi protoze je malinke a da se strcit do kapsi ani neni tezke, neni tam ta blba umd mechanika takze to bude tichoucke a vydrzi dyl baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 mne se tez psp go libi nevim co proti nemu vsichni mate //Anonymous_: Kvuli temhle postum to lockuji.. Jasne, nekomu se libi, nekomu ne. Me se treba nelibi, nevim jak se ti muze libit.. blah.. a jedem znova.. -> konec, lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.