niobe Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Super, funguje to i v 3.10OE-A, jen je tam potom malá chyba v překladu "Nastaveni -> Slozka "GAME" pro jadro 3.03". Mohl bys to upravit i pro verzi fw.3.10? Jo a ta barva mi taky moc nesedí, ale to je věc vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Březen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Těšte se, dělám uplně nový recovery - Lepší vzhled - Měnitelnost barev - Možnost pozadí (stejný jak v XMB menu) - Par vylepšení (no uvidí se co mě napadne - a nebo vás, klidně pište navrhy) - Multijazyčný (jazyk bude načítat ze souboru) - Boužel to vypada že bude chybět USB pro flash, protože nejsou zdrojový kódy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Těšte se, dělám uplně nový recovery- Boužel to vypada že bude chybět USB pro flash, protože nejsou zdrojový kódy. No kdyby jsi tam přidal možnost načíst originální recovery tak by to ani nevadilo...To by šlo udělat ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 udelej tam teleport!!!!!!!! prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ja chcem UMD dumper :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 a ja bych prosil dvakrat vetsi displey tak uz se tesim...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 :D vsechny tyto veci nam KGSW splni..pokud ne tak je to hovno programator :D to F-007: OT hele sry ale mas chybu v podpise ;)..psp and dutch ARE the Best.. (mnozne cislo ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 noo deti dostal som prvy nahlad a vypada to slubne :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 2 věci: Za prvé, kgsws jak to děláš?? Nebo v čem? jenom mě to zajímá, jestli to bude jako u XMB menu kde už si ho každej teĎ mění sám, nebo to bude jenom výsada těch "majstrů" programátorů ??? Za druhé: myshoo, UMD dumper znamená, to, že si obsah UMD co mam v PSP hodim na kartu?? A když už sem u toho, pls jak se jmenuje ten program co tohle umí?? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 uhadol si... inak si stiahni USBSSS, ten to dumpuje cez USB rovno do PC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 no český recovery mě moc neláká, ale to nový recovery(tapeta atd.) .. to už je o něčem jinym ... moc se těšim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 myshoo: Jo, dík.. hele, hledal sem, ale nenašel, nemáš to náhodou v PC nebo odkaz?? bych ti vděčný :wink: eskimo: kliknul sem na Neklikal bych v tvym podpisu.. co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 myshoo: Jo, dík.. hele, hledal sem, ale nenašel, nemáš to náhodou v PC nebo odkaz?? bych ti vděčný :wink:eskimo: kliknul sem na Neklikal bych v tvym podpisu.. co to znamena? jelikoz kdyz na to najedes tak je tam iwantyoursoul - chci tvoji dusi tak je to lapac dusi :wink: a jinak sem zvedavy na to recovery ale do cestiny sem zatim nesel pac mi to za to riziko zatim nestoji :D jako vim ze to je bezpecne ale nechce se mi jenom kvuli cestine do toho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 brick trvaly nehrozi ;) kgsws auz flashol vadne recovery...opps :D a zije ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 ESKIMO za lapac dusi sa davaju na normalnych forach BANY!!! 2all: ako ho poriesime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 ESKIMO za lapac dusi sa davaju na normalnych forach BANY!!!2all: ako ho poriesime? omg vzdyt to ma v podpise..je to jen hra..tady se za to dava taky ban ale to by musel delat topicy kliknete sem atd..takhle kdo chce klikne kdo ne neklika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 a jak dal zpatky to stare recovery? :D to najelo normalne do XMB? tak to asi tim flasherem ale horsi kdyby to z nejakeho duvodu nenajelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 No co já vim, tak v Síni Hanby je, že za lapače duší je BAN. Taky sem si to myslel, že je to lapačka ale nebyl sem si jistej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 ESKIMO za lapac dusi sa davaju na normalnych forach BANY!!!2all: ako ho poriesime? omg vzdyt to ma v podpise..je to jen hra..tady se za to dava taky ban ale to by musel delat topicy kliknete sem atd..takhle kdo chce klikne kdo ne neklika.. přesně tak :D .... a navíc, tam mam napsaný "Neklikal bych" -> co já za to můžu, že tam klikáte :?: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 No co já vim, tak v Síni Hanby je, že za lapače duší je BAN. Taky sem si to myslel, že je to lapačka ale nebyl sem si jistej :) ano je za to ban!!ale proc to uz nevis;) pac ten dotycny zakladal topicy a tam bylo kliknete sem atd!!v podpise nikomu nenabizi aby na to nejaky kokot klikal..nahodou je to podle me VELICE prijemna hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 ale no tak sakra ja som len zartoval prepac eskimo :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 no asi dostane ban o_O... ja neviem witek: http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/USBSSS_by_Booster.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 ale no tak sakra ja som len zartoval prepac eskimo :oops: však v poho...jsem jen doplnil tommyho5 - reagovat jsem nějak musel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Díky myshoo. :wink: Já už se k tomu lapači radši nebudu vyjadřovat.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 c to je ten lapac??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.