Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CZ recovery - 3.03 OE-C

kgsws

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Těšte se, dělám uplně nový recovery

- Lepší vzhled

- Měnitelnost barev

- Možnost pozadí (stejný jak v XMB menu)

- Par vylepšení (no uvidí se co mě napadne - a nebo vás, klidně pište navrhy)

- Multijazyčný (jazyk bude načítat ze souboru)

- Boužel to vypada že bude chybět USB pro flash, protože nejsou zdrojový kódy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 věci: Za prvé, kgsws jak to děláš?? Nebo v čem? jenom mě to zajímá, jestli to bude jako u XMB menu kde už si ho každej teĎ mění sám, nebo to bude jenom výsada těch "majstrů" programátorů ???

Za druhé: myshoo, UMD dumper znamená, to, že si obsah UMD co mam v PSP hodim na kartu?? A když už sem u toho, pls jak se jmenuje ten program co tohle umí??

:wink:

Odkaz ke komentáři

myshoo: Jo, dík.. hele, hledal sem, ale nenašel, nemáš to náhodou v PC nebo odkaz?? bych ti vděčný :wink:

eskimo: kliknul sem na Neklikal bych v tvym podpisu.. co to znamena?

jelikoz kdyz na to najedes tak je tam iwantyoursoul - chci tvoji dusi tak je to lapac dusi :wink:

a jinak sem zvedavy na to recovery ale do cestiny sem zatim nesel pac mi to za to riziko zatim nestoji :D jako vim ze to je bezpecne ale nechce se mi jenom kvuli cestine do toho :wink:

Odkaz ke komentáři

ESKIMO za lapac dusi sa davaju na normalnych forach BANY!!!

2all: ako ho poriesime?

omg vzdyt to ma v podpise..je to jen hra..tady se za to dava taky ban ale to by musel delat topicy kliknete sem atd..takhle kdo chce klikne kdo ne neklika..

přesně tak :D .... a navíc, tam mam napsaný "Neklikal bych" -> co já za to můžu, že tam klikáte :?: :lol:

Odkaz ke komentáři

No co já vim, tak v Síni Hanby je, že za lapače duší je BAN. Taky sem si to myslel, že je to lapačka ale nebyl sem si jistej :)

ano je za to ban!!ale proc to uz nevis;) pac ten dotycny zakladal topicy a tam bylo kliknete sem atd!!v podpise nikomu nenabizi aby na to nejaky kokot klikal..nahodou je to podle me VELICE prijemna hra :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu