rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A funguje ještě to PC demo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 mě ano...ale jde hrát jen jedna mapa a jen online chceš odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ano pokud možno tak dej odkaz stáhnu si a odskouším to ají na pc :D Budu k tomu potřebovat ea účet nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 stahoval jsem to odtud : http://www.zing.cz/demoverze/download/19/crysis-2 a nějaký účet jsem ve hře zakládal ale trvalo to opravdu jen minutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ok tak díky, se kdyžtak mužem dohodnout a hrát spolu, btw: jsou tam dedikovaný servery nebo matchmaking (:()???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To snad ani nemuzou byt dedikovane servry v bete, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 hrát spolu nebudeme jelikož mě to vůbec ale vůbec nebaví :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 No tak stáhnul jsem a zapnul jsem PC demíčko, docela mě se*e že všechny servery co tam jsou, jsou umístěný někde v americe a pingy většinou větší jak 250 a to mam dobrou rychlost internetu! Takže jsem se do žádné hry ani nedostal a když tam nachvilku problikl nějakej server co náhodou měl asi ping 100 tak to napsalo že má 7 z 12 hráčů tak dám connect a nejde to protože najednou server is full, je to docela naprd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 PS3 verze už je na netu tak nám snad někdo řekne jak vypadá singlplayer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Už ho mam soslej a kopíruju do PS3,tak až to bude dam hned vědět jak to vypadá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak šup šup,a hezky bez předsudků napiš jestli je na tom singl lépe než demo.. Osobně si myslim že bude to bude paráda a s demem to nebude mít nic společného! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fordak009 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ahoj všem tak uš mastim hru na ps3 singl amusim řict jednim slovem nadhera vše krasně ostrý tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A porovnání s demem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fordak009 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 tose neda s demem přirovnat to demo mi připadalo jak nedodělaný ale tohle je uš jiné káva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To jsem na to zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To jsem na to zvedavy :) To já taky, zajímá mě jak by to mohli za takovou krátkou dobu opravit, to mi příjde nemožné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Že by reklamní tah?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak uz sosam plnou verzi :) na xko jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Sem to rikal, a hlavne mi to neslo do hlavy kdyz crytek rikla ze na ps3 to ma bejt o trosinku lepsi a SP video bylo uzasny a jinak to vypadalo ta invisible nez v MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Sem to rikal, a hlavne mi to neslo do hlavy kdyz crytek rikla ze na ps3 to ma bejt o trosinku lepsi a SP video bylo uzasny a jinak to vypadalo ta invisible nez v MP Tak počkat?! Nejdřív nám rveš do hlavy že PS3 verze je lepší (přitom je to shit) a ted říkáš že ti to nejde do hlavy že crytek říkal že na ps3 to má bejt trochu lepší? Tak si vyber co budeš tvrdit, každopádně jsem rád že jsis to konečně uvědomil ale jak to teda u tebe je ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Omg, ty fakt věříš všemu, neustále se odvoláváš na různá studia... Tihle řekli tohle a tamti zase támhleto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Není možné, aby byl ořezaný mulťák kvůli svižnosti hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A jaktoze hrajete uz SP? Jo aha tak neorigo :D pirati :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 demo jsem neviděl,ale singl mi přijde docela pěknej.Je to všechno ostrý jak má být a vypadá to docela dobře.Zkusil jsem nahrát kousek foťákem a dal jsem to na youtube,tak jestli se chce někdo mrknout. Kvalita není nic moc,ale něco k posouzení kvality tam snad vidět je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Omg, ty fakt věříš všemu, neustále se odvoláváš na různá studia... Tihle řekli tohle a tamti zase támhleto Ted jsem trochu mimo, to je na mě nebo na ultimata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.