medvidek Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 já mam předobědnáno a jsem za to rád.. těšim se i kdyby finální verze vypadala jako z mp bety... grafika je vážné vskutku pěkná ti co říkaj že je to průměr to asi hrajou na monitorech a sedí od toho 0,75metru ^ ^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ted jsem trochu mimo, to je na mě nebo na ultimata? Na me ale lide nam to tady dosvedcili ze finalni verze vypada jinak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Na ultima nedejte, keca nesmysli sam nevi co rika, pozna kulovy a odvolava se na rok stare clanky ikdyz vi ze soucasne tvrdi neco uplne jineho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 No je možné že full verze bude lepší než ten beta propadák na ps3 ale nevím jak to mohli během tak krátké doby opravit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 No je možné že full verze bude lepší než ten beta propadák na ps3 ale nevím jak to mohli během tak krátké doby opravit :) Je dost mozny ze to byla nejaka "úracovni" verze kde jeste nebyla vychatana optimalizace...a nebo to byl vazne ciste jen problem servru ktere proste nestihali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Nene...MP byl údajně build těsně před certifikací sony. Za pár dnů nikdo nic neopravil. S takovým produktem už nikdo nic neudělá ani měsíc před vydáním. Si uvědomte, že už je to dávno vylisované. Moje verze je taková, že než by si crytek rozkopal prodeje kvůli MP, které bude skutečně zřejmě hnusnější, než všechny ostatní verze, tak to raději stáhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 No spomen me si na demo Mass effect 2, taky to na PS3 bylo spatne to demo a bylo tesne pred vydanim a ve full verzi to vypadalo uplne jinak :), hele uvidime 25 brezna, no vlastne driv s USA to vyjde driv snad 22 brezna takze to bude srovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 nejsem si jist ale rip Crysis.2.PS3-MARVEL uz je venku... moc rozdilu tam uz asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 I kdyby tam rozdili nebyli tak ta grafika je luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 No spomen me si na demo Mass effect 2, taky to na PS3 bylo spatne to demo a bylo tesne pred vydanim a ve full verzi to vypadalo uplne jinak :), hele uvidime 25 brezna, no vlastne driv s USA to vyjde driv snad 22 brezna takze to bude srovnani Nerikej mi ze bys to chtel hezci, to uz snad ani nejde, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 vsadil sem se s kamaradem ze si koupim crysis 2 xD kdyz koupim dostanu flasku malibu a ruma =D takze kupuju btw. nwm kamarad ma ps3 s fleshem a rikal ze to vypada jinak nez demo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 vsadil sem se s kamaradem ze si koupim crysis 2 xD kdyz koupim dostanu flasku malibu a ruma =D takze kupujubtw. nwm kamarad ma ps3 s fleshem a rikal ze to vypada jinak nez demo.. Zajimava sazka.... to bych se klidne taky s nekym takhle vsadil...ale to bych byl furt v lihu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=srdnh416Wro gameplay, 1080px Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Desmond: dit demo vypadalo o poznani jinak nez full verze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Desmond: dit demo vypadalo o poznani jinak nez full verze ;) Takze to konecne vypada alespon jako na xku? Tak to je dobre, ze nam ps3kari neboudou zavidet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Vždyt to vypadalo na ps3 vcelku pěkně,nejhorší byl ten padající framrate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 To bylo spis takove dloubnuti do ultima :) Jinak ten framerate byl strasnej, u me se to na ps3 nedalo hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ^ moc sem té bety na PS3 nenahrál ale že by mi nějak rapidně klesal framerate, to sem si nevšim, aji ta grafika se mně líbila ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 To bylo spis takove dloubnuti do ultima :) Jinak ten framerate byl strasnej, u me se to na ps3 nedalo hrat... Ty si chces furt dloubat a jako vubec me to nesere nebo nevim :D, si stim trapnej ;) Jestli myslis ze ME2 na Xku vypadalo jako na PS3 tak to te rychle vyvedu z omylu, demo ME2 na PS3 vypadalo o poznani lepe nez full verze na XKu ;), a stim FPS v demu Crysis 2 na PS3 prehanis, jen se projevuje tvoje nenavist k teto platforme, jediny kdy mi to prislo je kdyz si das neviditelnost. Takze zase neprehanej :) I kdyby byla grafika ve full verzi jako v demu coz neni. Tak by me to nesralo :) No full verzi Xka si nevidel takze nemuzes tvrdit ze to na XKu vypada stejne full verze jako na PS3 full verze, ani nemuzes tvrdit ze na PS3 full verze vypada lepe nez na xkU FULL VERZE, pockame si na srovnani detailni. Pak se tady do sebe muzem poustet PS: Xko to ma prohrany ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ty si chces furt dloubat a jako vubec me to nesere nebo nevim :D, si stim trapnej ;) Jestli myslis ze ME2 na Xku vypadalo jako na PS3 tak to te rychle vyvedu z omylu, demo ME2 na PS3 vypadalo o poznani lepe nez full verze na XKu ;), a stim FPS v demu Crysis 2 na PS3 prehanis, jen se projevuje tvoje nenavist k teto platforme, jediny kdy mi to prislo je kdyz si das neviditelnost. Takze zase neprehanej :) I kdyby byla grafika ve full verzi jako v demu coz neni. Tak by me to nesralo :) Co sem pletes ME :) (krom toho pokud vim bezi ps3 verze na buuildu ME3) Moje nenavist? To ty ses ten kdo bezhlave uctiva ps3 a fuckuje s xboxem...ses tak zaslepenej "uzasnosti" ps3 ze ani nedokazes priznat, ze demo crysis vypadalo a hralo se hur ne to xboxove....a to si to pritom sam ani nehral...ja mam ps3 doma takze vazne nemam duvod ho nenavidet....ano mam radsi xbox, ale narozdil od tebe dokazu priznat, ze nektere hry vypadaji na ps3 lip nez na xboxu, ty to nedokazes, neprekousnes, ze papirover slabsi zelezo vypada lip nez to silnejsi...a pak kdo je trapnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Co sem pletes ME :) (krom toho pokud vim bezi ps3 verze na buuildu ME3) Moje nenavist? To ty ses ten kdo bezhlave uctiva ps3 a fuckuje s xboxem...ses tak zaslepenej "uzasnosti" ps3 ze ani nedokazes priznat, ze demo crysis vypadalo a hralo se hur ne to xboxove....a to si to pritom sam ani nehral...ja mam ps3 doma takze vazne nemam duvod ho nenavidet....ano mam radsi xbox, ale narozdil od tebe dokazu priznat, ze nektere hry vypadaji na ps3 lip nez na xboxu, ty to nedokazes, neprekousnes, ze papirover slabsi zelezo vypada lip nez to silnejsi...a pak kdo je trapnej :) No hralo se mozna lip teda na xboxu ale graficky vypada lip na PS3 to je fakt jenom ze si prectes clanek na eurogamer.cz a vidis jedny obrazky, ja videl video, a dvoje obrazky takze je to 3 pro PS3 a 1 pro Xko :) Dokazu to priznat vsechny hry nevypadaj lip na PS3 , napr: cod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 No hralo se mozna lip teda na xboxu ale graficky vypada lip na PS3 to je fakt jenom ze si prectes clanek na eurogamer.cz a vidis jedny obrazky, ja videl video, a dvoje obrazky takze je to 3 pro PS3 a 1 pro Xko :) Dokazu to priznat vsechny hry nevypadaj lip na PS3 , napr: cod Jenze ja videl video, obrzky cetl vic jak tri clanky a hlavne jsem OBE VERZE HRAL....a to mi tak vychazi ze xbox vyhral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Jenze ja videl video, obrzky cetl vic jak tri clanky a hlavne jsem OBE VERZE HRAL....a to mi tak vychazi ze xbox vyhral.... Tobe urcite :), hele rikam konec hadky zase se hadame mi dva a kazime toto tema, hadat se kdyztak budem az bude detailni rozbor plne verze ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Tobe urcite :), hele rikam konec hadky zase se hadame mi dva a kazime toto tema, hadat se kdyztak budem az bude detailni rozbor plne verze ok? Co to ma spolecneho s demem? Ja a ocivdne i mnoho dalsich lidi tvrdi ze demo xboxu vypada lip, ty (a nikdo dalsi) tvrdi ze na ps3...jedna nula pro me..a konec....to jak bude vypadat plna verze je zase na dalsi hadku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Co to ma spolecneho s demem? Ja a ocivdne i mnoho dalsich lidi tvrdi ze demo xboxu vypada lip, ty (a nikdo dalsi) tvrdi ze na ps3...jedna nula pro me..a konec....to jak bude vypadat plna verze je zase na dalsi hadku :) Ja a nikdo dalsi ? Asi neznas nick jmenem Readdy_B :) A ja s tebou nejak nesoutezim a to ze to nekdo tvrdi je mi u pice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.