Butterflyy14 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 no okay =D verim vam =D Btw Mígl.... da se to nejak vylepsit vim ze kdyz mas posledni upravicku na stealth tak ti vydrzi dyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ale stejne, trosku me to jako hrace pohorsuje, clovek si koupi hru na konzoli, takze ocekava ze pojede hladce a dostane hru ktera se kouse...to je na zabiti..ocividni je ale ten prublem individualni...stat se to me (treba tak jak v ty ps3 bete) tak jim to jdu vratit :) Pamatuju si jak me stvalo treba u Fable 3, kdyz se hra obcas sekla..a to mi neslo na hlavu kdyz ta hra vypada, jak vypada, tady to sice chapu, ale to neni omluva pro to, ze to tak je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Mígl: kdyz nasbiras dostatek nano-catalystu tak se da snizit spotreba jednotlivych funkci obleku, nebo se da vylepsit rychlost dobijeni baterky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 crysis 1 byla revoluce v grafice...totální. DX 10 se vší parádou. PC hráči se nyní cítí právem ukřivděni, že konzole je o další mezník připravily. Holt, je zřejmé, že ce3 byl vyvinut hlavně proto, aby jel na konzolích. A jak to člověk tak sleduje, tak to jel by mělo být s několika uvozovkami. 30 fps u střílečky je prostě podle mne relativně málo....a bohužel to navíc ani 30 nedrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinaski Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Detailna galeria Crysis 2 Nano Edition http://www.limitky.net/2011/03/crysis-2-nano-edition/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Detailna galeria Crysis 2 Nano Edition http://www.limitky.net/2011/03/crysis-2-nano-edition/ Krása, ale ty prachy bych do toho nedal, ty si setrim na lepsi limitky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Krása, ale ty prachy bych do toho nedal, ty si setrim na lepsi limitky :) Přesně, platit navíc dva tisíce kvuli batohu, artbooku (nebo co to je) a malýmu modelu, to se fakt nevyplatí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinaski Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Krása, ale ty prachy bych do toho nedal, ty si setrim na lepsi limitky :) Tato je jedna z mala co si tie prachy zasluzi. A na ktore setris Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 No nejvic jsem doufal v limitku L.A. Noire, te se bohuzel nedockam....ale nejvic se tesim na limitky ME3 a Uncharted 3, tedy her, na ktere se tento rok tesim nejvic..... ale v zasade dam prednost vzdy limitce, pokud to neni nejaka predrazeni jako toto.... (za ty prachy bych koupil jen Legendary edici Hala ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander1468626119 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Dneska mi Crysis 2 přišel a za sebe můžu říct, grafika super ulice New Yorku super a moc se mi líbí ten herní styl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Dneska mi Crysis 2 přišel a za sebe můžu říct, grafika super ulice New Yorku super a moc se mi líbí ten herní styl. Tak to je super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander1468626119 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Taky jsem zkoušel MP ale vzhledem k tomu, že jsem zvyklej na myš klávesnici, tak to byla čistá tragédie; jsem si připadal jak slepice na střelnici:-) Jestli je tady víc lidí co paří MP třeba s potkáme, mám nick Thurgaus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Zacatky jsou vzdycky tezke, ale chce to hrat co nejvic a zachvili to prejde do krve, ikdyz zrovna Crysis asi pro zacatek neni moc dobry, je to celkem "rychla" hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 ja sem se naucil fps na pS3 v BC2 xD ted si crysis docela davam... ale musim bejt rozehranej to je tak hodka... btw nejvic chci Hero Edici inFamous 2ky =D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ja nvm... Ten backpack z te edice mi neprijde nejak dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Taky hraju MP, je parádní, ale mám jeden problémek. Nevíte jak se po přihlášení na http://www.mycrysis.com/ kouknout na svoje statistiky, nebo jak vůbec spárovat účet se svým psn účtem? Nějak na to nemůžu přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander1468626119 Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 TV mi ukazuje, že je to 1080, přitom je to 720. Ostatní hry mi to ukazuje správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmk Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 cau ,dnes sem si prinesl crysis 2 domu campaign je "strhujci" ale co me zajima je MP kdyz dam treba team instant action (quick game) tak to chvili nabiha a pak me to hodi jakoby do lobby s mapama a s hracema ale sem tam jenom ja a nejak se nechce nikdo pripojit ,dela vam to nekomu??dík... jinak je to dobry az na ten framerate ;) tak uz sem na to prisel...stacilo pockat az se pripoji lidi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K_A_I Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 rekl bych ze necekas na to az se pripoji lidi ale spis na to az te hra nekam zařadí :) taky jsem na to na zacatku koukal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander1468626119 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Čím jsem v kampani dál, tím víc se mi to líbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Čím jsem v kampani dál, tím víc se mi to líbí! Je pravda že to čím dál tím víc nabírá na síle ale víc mě baví vraždit CELLáky než mimozemštany :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Je pravda že to čím dál tím víc nabírá na síle ale víc mě baví vraždit CELLáky než mimozemštany :) mě víc bavilo zabíjet Korejce než mimozemšťany v crysisu 1 :) ale v crysisu 2 mě zase naopak bavilo více zabíjet mimozemšťany než vojáky CELL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jojo ti byli opravdu směšní ti korejci v Crysis 1, ostatně ten příběh byl v Crysis 1 lepší a možná i hratelnost...Hlavně tam byli bossové jako v Crysis 2 ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jojo ti byli opravdu směšní ti korejci v Crysis 1, ostatně ten příběh byl v Crysis 1 lepší a možná i hratelnost...Hlavně tam byli bossové jako v Crysis 2 ne... ale taky třeba ta mimozemská trojnožka :) na supersoldiera dala celkem zabrat.... ale zase jak ke konci hry tam byli ti malý co se zneviditelňovali tak ty zase byli velice snadné porazit... ale vlastně když se nad tím tak zamyslím tak v jedničce bylo těch bosu víc.... a to nejen od mimozemšťanů ale také od Korejců .... jinak si nemyslím že crysis 1 byl příběhově lepší než crysis 2 ... beru to jako jednu dlouhou příběhovou linii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Jojo přesně ten mimozemskej sonic v crysis 2 byl epickej, a hlavně v tý misi na wallstreet! Ten byl nejtěžší.... A na konci ty co se zneviditelnovaly byli úplně easy, stačilo to jen pochopit, assassinate,escape,assassinate,escape,..... primitivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.