mephis Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Ahoj,máte už trofej The Cleaner? Na to, že je bronzová je dost těžká. Co se domluvit a udělat ji společně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 fps je uplne v pohode, samozrejme pokud preferujes hry ve 40/60fps budes sklamanej, ja osobne mam radsi hry, ktere bezi na 25fps. Z rychlejsiho enginu me osobne po chvili bolej oci (to asi bude v dnes jiz nekvalitni TV :D)... ale i tak radsi koukam na 25fps. 25fps LMFAO u mad?? wtf .. no vuci gustu zadny disputat, jinak ja hraju hry (na pc) pri 75fps pri full hd a max antialiasing tak ze to sviti az do kosmu a nikdy mne oci neboleli, cim to je? nesedis treba moc blizko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ach jo crysis 2 a FPS , to nejsou kamaradi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Neni to tak hrozny.....po otresnym demu na PS3 jsem byl plnou xboxovou verzi mile prekvapen, kdyz jsem si nejakeho klesajiciho ci nizkeho fps vyrazne nevsiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Hele pro ps3 uzivatele a crysis 2 hrace nejde mi o to aby mi tam sel strafe (joke) ale aby hra sla plynule...jde teda? A chci se hlavne zeptat nemam moc rad strasidelny hry...fear atd...je tahle strasidelana podobna fearu nebo ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Má Crysis 2 v multiplayeru něco jako Prestige v codku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Nemuzu si pomoct, ale když jsem to pustil, myslel jsem, že se uslintám a tuhle hru nikdy nezavrhnu.. dohrál jsem první misi a hra šla na gamebazar :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Dá se střílet s nějakou zbraní , tak abych zustal pořád neviditelný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 rucni pistol s tlumicem, ale neviditelny nezustanes nikdy porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Dá se střílet s nějakou zbraní , tak abych zustal pořád neviditelný ? S devítkou to myslím jde (ale jen tak na jednu dvě rány) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Teď akorát hraju Crysis 2, akorát mě trochu překvapila jedna věc, když si dám neviditelnost tak pořád vrhám stín ale nepřátelé mě stejně nevidí, první jsem si myslel že ten stín je bug ale asi to tak má být, zajímalo by mě co ostatní jestli to tak mají, na youtube tam je taky vidět stín tak to je asi ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Dnes jsem tuto hru dohrál a musím říct že to byla po dlouhé době střílečka která mě bavila od začátku do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 zda se mi to, nebo je obtiznost trosicku jinde? hraju na 2. nejlehci, ale staci, kdyz nepratele vystrelej 1-2 kulky a uz jsem skoro mrtvej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak si zase vezmi, jakou mas proti nim s nano technologiema vyhodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 jo mozna mas pravdu, sem asi zvyklej z jinejch FPS, kde vydrzis 937173 kulek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 crysis 2 je relativne dobre hratelnej i na nejtezsi obtiznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Taky bych rekl, respektive ja to rozehral e srandy na druhou nejtezsi (coz nemam ve zvyku), ale prislo mi to dost jednoduche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Nebuď Rambo, nahoď neviditelnost a hru máš na supersoldiera dohranou hned (a je to i zábavné, což moc SP v hrách už moc není - až na pecky jako Halo,GoW,CoD nebo třeba Fallout.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Co je pro Crysis hry typicke a me se to libi ze hra muze byt zezacatku kur*vsky tezka i na nejlehci obtiznost. Jakmile se ale do hry dostanes, naucis se plne vyuzivat vsechny nanoschopnosti, zapojis mozek a zacnes to hrat trochu takticky, tak i superhuman obtiznost pro tebe zacne byt smesne jednoducha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 presne tak jak rika deepthroat. Osobne sem se naucil hrat hry na nejtezsi obtiznost v dobach hrani na PC, kdy jeste fungovali lekarny pohozene po levelech. Kdo hral ve stejne dobe jiste da za pravdu, ze chodit po levelu s 2% zdravi a modlit se za dalsi lekarnu byl solidni hardcore. V te dobe slovo hardcore obtiznost mela opravdu svuj vyznam. Dneska je to prd i na ultrameganejtezsi obtiznost, zalezt za strom pockat 3 vteriny a 100% zdravi je zpet... :o to musi zvladnout snad kazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Přesně, takový CoD1 to bylo o dost těžší (ikdyž lékarniček tam bylo někdy i dost). Ale v CoD4 se jen skreješ, máš 100% a tak. Ikdyž abych řekl pravdu, tak mi to docela i vyhovuje, ale udělat něco jako za starejch dob, to by bylo super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Dneska uz nikoho nebavi sbirat lekarnicky a hra se da udelat tezka i bez toho, sice jinym zpusobem, ale da, ale zrovna v crysis to s moznostmi, ktere slovek ma moc neda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 rockyzz ja myslim jeste starsi hry, quake 2, quake 1, doom, uz treba v halflifovi me stval ten automat na dobijeni zdravi, no a pak to zaclo, vse mnohem, mnohem jednodussi, no toto schema mluvi za vse :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Hahah, povedenej obrázek, jinak já se taky občas rozčílím když nemůže poslední dobou něco projít v hrách, třeba GoW3, to je hrozně těžké na Insane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Alespon ti to dlouho vydrzi, jak rikam, hry jsou porad tezke, ale jinym zpusobem.... Ja sbirani lekaren nikdy moc nemusel, sve kouzlo to pro me melo jen v mafii.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.