deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Neni a myslim ze je to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Bléééé, tak to platit 1040 (cca 300,- Kč) fakt platit nebudu za single, ten je sice úžasnej ale ten multiplayer, v ten jsem tak doufal a chtěl si ho vychutnat, no... co nadělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Me to stalo 105Kc, za plnou bych to asi nekoupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ah, tak to je jiná, ale vy tam máte ty sloty takže je to docela lepší oproti XLive, kde něco takového prostě nejde a nepůjde (Mrkvosoft) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Nanaki to jo, ale to znamena, ze tech pepiku je vic nez nas hracu o_O Podívej se na úspěch Wii, sociálních her, casual her a podobných. Těch pepíků je bezesporu víc, než core hráčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Tech pepiku je hodne, ale hlavne maji narozdil od core hracu pro vydavatelu obrovsky potencial... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Bohuzel, je to tak 2Rocky: Kdo mi stal o MP Crysis jedna........ Ja mam Crysis jedna doma na PC a porad jsem to nedohral protoze se mi to buglo a fak jsem nemel naladu to hrad cely od znova, Crysis 2 ma mnohem lepsi spad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Crysis 2 - lepší kampan, hroznej multiplayer Crysis 1 - tak podobná kampan, možná trochu horší a skvělej multiplayer takhle to je u mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Crysis 1 ma nudnej single, hraju ho na konzoli jen z taktrochu povinosti. Je to takovy utahany, skoda, ze tam neni rovnou i datadisk Warhead, Psycho to byl jinej typek. Nomad je rodinnej typ, papuce, fajka doma u krbu. Do valky se moc nehodi =o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Crysis 1 ma nudnej single, hraju ho na konzoli jen z taktrochu povinosti. Je to takovy utahany, skoda, ze tam neni rovnou i datadisk Warhead, Psycho to byl jinej typek. Nomad je rodinnej typ, papuce, fajka doma u krbu. Do valky se moc nehodi =o Jj, souhlasim, jednicka je strasne utahana, chybi ji ten spad, co mela dvojka, ta me vazne bavila od zacatku do konce, ale jednicka byla az moc otevrena, ovladani mi neprislo tak hezky odladene jak u dvojky a kdyz me asi po dvou trech hodinach zastihl bug, kvuli teremu jsem nemohl dal, tak jsem radsi krabicku odlozil do supliku nez abych celou tu lokaci prochazel znova. MP mi prisel ve srovnani s MP z Crysis 2 totalne nehratelny, hral jsem ho jen chvili, ale prislo mi to dost nevyvazene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 jj dvojka je co se ovladani tyka vychytana, i ty ruzny vylepsovaky nanoobleku jsou velky +. Clovek se s oblekem vic stotozni. Hrozne se mi ve dvojce libi jak je oblek ukecanej :D:D, a nejvic me dostala ta scena, kdy Alcatzar pomalu zdechne a oblek ho sam zacne ozivovat. To mi skoro ukapla slza :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Ovládání, stealth a funkce nanoobleku byli v Crysis 2 úžasné, hlavně když jsis je mohl vylepšovat. S tím nomadem je to tak trochu pravda, ikdyž mě jednička hodně bavila, warhead mam taky a je to pecka, kdyby se to objevilo na konzolích tak by to stálo za to si myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.