Mígl Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Vážně? No že bude v cz na kozole jsem nevěděl.. No nic i tak mam radost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 JJ už je to ohlášený hrozně dlouho,i na eurogameru stoho tedka dělaj horkou novinku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Crysis 2 prý na PS3 běží v 1024X720 rozlišení.. Jestli je to pravda tak už to fakt nechápu,nejdřív plno řečí jak bude verze PS3 parádní,potom stejná jak X360 a ted snad bude nejhorší?! zdroj:http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/multi/crysis-2-na-ps3-pry-bezi-v-1024x720-rozliseni-fdf-/clanek.A110226_113507_bw-zurnal-multi_osk.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 To by me zajimalo jak to bezi na xbox, to bylo furt reci, jak to bude vypadat uzasne a jak to bude nejlepsi a skutek utek.... kazdopadne to video na bonuswebu ma grady, libi se mi ten hudebni podkres ala New York, New York... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fordak009 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 tak crysis 2 demo na ps3 je ohlašeno 15.3.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 hral jsem MP demo na PC , a takovou sra...ku jsem nečekal ! Grafika atd pěkné to ano, ale pocit z hry je hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 hral jsem MP demo na PC , a takovou sra...ku jsem nečekal ! Grafika atd pěkné to ano, ale pocit z hry je hrozný. Asi jsme hrali jinou hru (a nebo mam na hry vyrazne jiny nazor :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Já hrál na PC uniklou betu do 4 levelu, pak už se to nedalo hrát a přemýšlím předobjednat si originálku na PS3. Doufám, že tam bude pořáden les nebo ostrov jako v jedničce, ne jen rozbořený město. Tady je gameply z PS3 verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Demo pořád nic? Že by zemětřesení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 tak na us store už multiplayer demo je.. právě ho sosam ( 1451 mb ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 http://www.lensoftruth.com/head2head/verdictscreen-shot-comparison/head2head-crysis-2-multiplayer-demo-screenshot-comparison/ Zajimave srovnani xbox a ps3 verze Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 pekne screeny, tezko posoudit jake to bude v pohybu ani nelze rict co vypada lip, nekde je hezci X360 nekde PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Nerekl bych, xbox to "vyhral" na plne care.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 uz to sosam Demicko 30% pak napisu co si o tom myslim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Nerekl bych, xbox to "vyhral" na plne care.... ze statickych obrazku poznas prd, je sice ostrejsi, ale to prave pri pohybu muze byt naskodu, jelikoz nema zadny blur a DOF je tam poskromnu, tak pohyb muze pusobit trhanym dojmem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Pokud je to pravda o tom rozlišení tak už chápu proč je to vše takové "zrnité" a prostě...no....hnusné.. ....efekty mají pěkné, ale všechno je díky tomu rozlišení strašně rozmazané a vůbec ne detailní - můj názor, tak mě prosím nekamenujte.... EDIT: mluvím o multiplayeru z dnešního dema.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 ze statickych obrazku poznas prd, je sice ostrejsi, ale to prave pri pohybu muze byt naskodu, jelikoz nema zadny blur a DOF je tam poskromnu, tak pohyb muze pusobit trhanym dojmem.. To tvrzeni o tom ze je xbox verze lepsi neni jen na zaklade tech fotek, ale tak nejak celkove co se suska na internetu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 šuškat se může co chce.. dokud nebude plná hra tak je to jedno.. btw co mam tak dojmy z hraní tak těm komu se nelíbí težkotonážnost killzone 2 tak se nebude líbít ani crysis 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 šuškat se může co chce.. dokud nebude plná hra tak je to jedno..btw co mam tak dojmy z hraní tak těm komu se nelíbí težkotonážnost killzone 2 tak se nebude líbít ani crysis 2 :D To je sice pravda, ale beta dokaze uz lecos naznacit..... a ze by byl zrovna multak Crysis 2 tezkopadny, to bych nerekl, spis naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 okay mam stazeno a odehrano asi 15 minut a bolej me z toho oci ... efekty krasny... ale je to celkove takovy rozmazany az neprehledny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Hmm..takže ve finále to nakonec skončí jako průměrná a vyhypovaná střílejda. Doufam že se mí obavy nevyplní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 vyplni =) jediny Crysis ktery kdy za neco stalo byl Warhead, to se madari kua vytahli. Puvodni Crysis byla tezka nuda a tohle bude to same =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 nwm single me na PC bavil (ta beta c2) ale na PS3kach fuj tajxl z ty grafiky me fakt bolej oci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 vyplni =) jediny Crysis ktery kdy za neco stalo byl Warhead, to se madari kua vytahli. Puvodni Crysis byla tezka nuda a tohle bude to same =) Me osobne puvodni Crysis taky nebavilo...ale chapu ten uspech...byla to hodne openworld hra, kde jste museli taktizovat s nanooblekem...tohle bude sakra jine...bude akcnarna jak prase...a s duchem puvodniho crysis to bude mit pramalo spolecneho... nwm single me na PC bavil (ta beta c2) ale na PS3kach fuj tajxl z ty grafiky me fakt bolej oci... Ono vyslo nejake single demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak nevím jestli to hrajete na CRTčku nebo co, ale grafika na ps3 je uchvatná, bohužel sem tam se to trhne, ale je to přece jen demo. Osobně mě hra překvapila, Crysis jsem nikdy nijak moc nemusel, ale hraje se to pěkně. Levely - zbraně - schopnosti všechno super, taktéž zvuky zbraní, nakonec i vážně uvažuju o koupi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.