fritol16 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ted sem si vsiml ze tam mam Gen-B a ne gen-b2 tak snad to bude tim ,jdu zkusit EDIT:Toz sak zadny B2 neni tak sem jinak delal vsecko jak podle toho navodu tak uz fakt nevim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Musis v recovery menu zakazat v "Advanced" game pluginy ;-) Sam jsem mel ten problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 uuuuuuuuu:psp: Už to šlape díík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 me to zas hazi corrupted data i kdyz to udelam podle navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 kua, a na 5.03 to nespustím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 daxter klid oni se bavi o demu az bude full verze tak to bude stacit patchnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 daxter klid oni se bavi o demu az bude full verze tak to bude stacit patchnout.. aha, díky a sry za spam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 www.metalgearsolid.cz Demo, které se objevilo na letošním TGS, mělo pár nedostatků. Dokonce i samotnému Kojimovi vadilo nedoladěné ovládání. To se změní s příchodem dema s pořadovým číslem 2, které vychází už 1. listopadu. Objeví se v něm dosud nezveřejněná úroveň, zřejmě půjde o tu samou úroveň, kterou mohli hrát pouze návštěvníci TGS, dále bude přidáno nové schéma ovládání, možná se objeví i možnost ovládání kamery v cut-scénách a i umělá inteligence nepřátel bude o něco lepší. Proč se KP chystá vydat druhé demo po tak krátké době? Kojima chce totiž slyšet kritiku, aby mohl do finální verze vyladit všechny detaily do puntíku a hra pak byla bezchybná. Demo, jak jsem již výše zmínil, bude ke stažení na japonském PSN již 1. listopadu. Mistr Kojima tu hru proste chce vylestit do pesledniho pixelu a do posledni chyby. Problem je ze nemam japonsky PSN :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Libi se me ze si na tom dává hodně záležet.Bude to bomba.Hřích stáhnout :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 www.metalgearsolid.czDruhé demo MGS: Peace Walker s několika úpravami je tu! Je ke stažení na japonském PSN nebo i na oficiálních stránkách. Doporučuji zahrát všem, kteří vlastní přenosnou konzoli PSP. Demo obsahuje navíc úroveň, kterou mohli vidět pouze návštěvníci TGS, dále pak nový styl ovládání, pár úprav a několik dalších easter eggů. P.S.: Kojima ví, jak pirátům znepříjemnit život. Toto demo totiž zatím nespustíte s custom firmwarem. (zatraceně) [/Quote] Mno cekal jsem ho, ale co nadelas kdyz vsecky tymy CFW se nejak loudaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 No.. tak demo odzkoušeno.. Grafika je neuvěřitelná. Odlesky apod. věci co se v PSP hrách jen tak neviděj. Moc se mi to líbí. Ovladatelnost. No.. nesedí mi ale asi si zvyknu :). Celkově se mi to dost líbí, je to povedený, cut scenes neuvěřitelný jako vždycky, Kojima by měl dělat filmy :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 takze uz vyslo 2. demo ale nejde spustit ani na D2...nebo uz de??:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 required 6.00 tested on 5.03 GEN-B (Doesn't work on 5.50 GEN-D2) For now only works on 5.03 GEN-B (enable version txt to make it work) Go to Recovery menu then Configuration>then below you see the version txt is disable set it on Enable and that's it now you can play the demo is the same as the first demo the only new thing is that there's a new level we haven't play in the first demo Chápu to dobre....že to novy demo de pustit jenom na 5.03gen-b a na gen-d2 to nejde joo...to je naky na palici:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 mám psp 3004 gen-B a chci tam hodit toho Metal Gear Solid: Peace Walker mám ho hodit do složky iso nebo do game?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 mám psp 3004 gen-B a chci tam hodit toho Metal Gear Solid: Peace Walker mám ho hodit do složky iso nebo do game?? tu slozku np něco dej do game.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 jj dikes. snad to bude good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 required 6.00tested on 5.03 GEN-B (Doesn't work on 5.50 GEN-D2) For now only works on 5.03 GEN-B (enable version txt to make it work) Go to Recovery menu then Configuration>then below you see the version txt is disable set it on Enable and that's it now you can play the demo is the same as the first demo the only new thing is that there's a new level we haven't play in the first demo Chápu to dobre....že to novy demo de pustit jenom na 5.03gen-b a na gen-d2 to nejde joo...to je naky na palici:cry: jo jo tak to chapes spravne jde to jenom na 5.03 GEN-B ale tam musis nastavit version.txt ale take tam pisou ze byla pridana jen nova mise a zmeneno ovladani nic vic... me to uprime nevadi to 1 demo mi ukazalo pravy potencial hry takze ja jsem bez obav ze full game bude bombasticky jako vsecky ostatni :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Nevite jestli uz nekde nejsou na Piss Walker predobjednavky? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Už je na store anglická verze už to je někde nalinkované? edit:už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Takže teď to pařim a můžu říct, že ta hra bude BOMBA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ani nevíte co se mi stalo když jsem včera hrál to demo normálně v tý videosekvenci jsem svlíknul paz stačí mačkat r nebo šipky doleva nebo doprava:bash::bash::bash::bash::wohow:8):roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak mam demo ...a az vyjde full verze v kvetnu tak hned kupuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 http://kotaku.com/5520907/metal-gear-solid-peace-walker-scores-famitsus-latest-4040 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Famitsu dává 40/40 každý druhý !@#$%... Ale podle dema je se na co těšit ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Nevite jestli uz nekde nejsou na Piss Walker predobjednavky? :-) Na www.gamecz.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.