Luckass Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2010 tak už hraju, zatím kapitola III. Musim rict, ze cim dele tu hru hraju tim vice me to bavi. Je to super jak po strance zabavy tak po stracne grafiky. Parada Citovat
spraTECH Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2010 Tak mám otočeno...Neskutečná hra...sice předposlední boss a titan idol stone je ukradenej herní způsob zabití titánů z Shadow of Colosus...ale zase ted v nové uchvatné grafice...za tu hru bych vyměnil i svou mladou :-) Citovat
xRay Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 Takze, lidicky vsem je znamo ze Castlevania ma nekdy problem s Corrupted Data (Save file)... Je to zapricineno Quick savem tj. kdyz ziskate nejake vylepseni tak se ulozi Save equipu, ale ne samotne hry. Proto se nekdy posere Save file. Je tu jedno jednoduche reseni... Kdyz parite delsi dobu, tak udelejte si tu chvilku a zalezte do Extras - Artwork - kupte si jakykoliv artwork - vyjdete z Extras. Nasledne se dole napise SAVING... a to je plnohodnotny Save hry, ten se uz nepokazi... Takze kdyztak mejte to na vedomi, a pouzivejte to dokud nevyjde patch... Citovat
Luckass Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 no ja myslim ze oni z toho cerpali ne ? viz Kojima. Citovat
Luckass Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 Dohráno, prostě nádhera. Kdo má tyhle hry rád tak MUST BUY. Krásný příběh, spousta rozdílných lokací, super souboje, všeho je tu dost. I důvod projít si hru ještě jednou. Tohle jsem psal, když mi na tv běželi titulky. Citovat
sibereus Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 Dohráno, prostě nádhera. Kdo má tyhle hry rád tak MUST BUY. Krásný příběh, spousta rozdílných lokací, super souboje, všeho je tu dost. I důvod projít si hru ještě jednou.Tohle jsem psal, když mi na tv běželi titulky. To pak mě fakt dostalo :) a to ´´pak´´ je co? Spoiler? Citovat
Luckass Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 lol ty mě tu poučuješ o spoileru, pak si ho dáš do odpovědi takže i když to poté edituju je to na hovno. takže "dobrá práce". Navíc stačilo napsat PM, pokud ti to vadilo. Miluju takové "lidi" jako jsi ty. Citovat
sibereus Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2010 lol ty mě tu poučuješ o spoileru, pak si ho dáš do odpovědi takže i když to poté edituju je to na hovno. takže "dobrá práce".Navíc stačilo napsat PM, pokud ti to vadilo. Miluju takové "lidi" jako jsi ty. Jestli tě to urazilo, tak promiň, ale věz, že v tom nebyl žádný škodolibý úmysl, jsem jen zvědavý, při titulcích které nejdou přemáčknout té TV nevěnuju tolik pozornosti, takl že by mi to mohlo utéct, Citovat
Luckass Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2010 no ty titulky prave preskocit jdou , ale to jsem neudelal :) tak nevim ... o nic nejde Citovat
Vincent_Vega Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2010 Po dlouhy dobe kvalitni hra.Jedina chyba je ta hrozna kamera obcas.Rozhodne doporucuju.Nevite nekdo jak na trial Ice Titana???minuta 30 je malo na zdolani Citovat
xRay Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2010 Nasbirat Demon Crystal, prijit k němu, rozbít krystal a pak staci jedna/dvě rány do každé pečetě... Ale hlavně nespadnout z něho protože se to stihává jen tak tak... Citovat
xRay Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 Takže, dohráno. Pravdu skvěle zmáknutá hra... Tohle vznikne když spojíte GoW a Uncharted :D Nejprve jsem se bál, že to bude další z průměrných 3D Castlevanii. Ale opak mně sladce překvapil. Grafika 10/10 Hudba 10/10 Příběh 9/10 Hratelnost 9/10 Celkově: 9,5/10 Příběh velice emotivně založený a na konci dokonce běhali mravenci po zádech... Hudba k tomu dodávala ještě větší grády. Snad na opravdu malé problémy s kamerou a Combat-systemem, který byl, podle mě, trošku zbytečně přepracovaný (člověk si zvykl na jedná komba a používal je až do konce hry), je vše naprosto dokonale zpracováno. Citovat
Vincent_Vega Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2010 xRay ... dohrano myslis vsechny obtiznosti a trialy ??? na obtiznosti knight uz jedno combo nestaci Citovat
xRay Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 xRay ... dohrano myslis vsechny obtiznosti a trialy ??? na obtiznosti knight uz jedno combo nestaci Neříkám že jsem používal jenom jedno combo... Jen jsem některá nepoužíval kvůli tomu, že buď dávali malý dmg nebo proto, že se nehodila v žádných situacích (třeba to jak se musíš rozběhnout pak /\ + []) Btw na sbíráni těch svitku a dělaní trialů dělám zásadně na easy... Značně to ulehčuje situaci.... Citovat
lokim666 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2011 zdravim, stahl jsem si tuto hru, ale je to v 1 slozce vsechny soubory. poradi mi nekdo jake soubory do jakych slozek dat? hlavne trophy, jak se jmenuje ta slozka i s tou podslozkou ve ktere to je? NPWR.....? a dal nevim jak se to jmenuje poradi mi nekdo? Citovat
Théseus Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2011 Ahoj, chci se zeptat nevíte někdo jak zabít Trola..... moc dík Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.