Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Takze, lidicky vsem je znamo ze Castlevania ma nekdy problem s Corrupted Data (Save file)... Je to zapricineno Quick savem tj. kdyz ziskate nejake vylepseni tak se ulozi Save equipu, ale ne samotne hry. Proto se nekdy posere Save file. Je tu jedno jednoduche reseni... Kdyz parite delsi dobu, tak udelejte si tu chvilku a zalezte do Extras - Artwork - kupte si jakykoliv artwork - vyjdete z Extras. Nasledne se dole napise SAVING... a to je plnohodnotny Save hry, ten se uz nepokazi...

Takze kdyztak mejte to na vedomi, a pouzivejte to dokud nevyjde patch...

Odesláno
lol ty mě tu poučuješ o spoileru, pak si ho dáš do odpovědi takže i když to poté edituju je to na hovno. takže "dobrá práce".

Navíc stačilo napsat PM, pokud ti to vadilo.

Miluju takové "lidi" jako jsi ty.

Jestli tě to urazilo, tak promiň, ale věz, že v tom nebyl žádný škodolibý úmysl, jsem jen zvědavý, při titulcích které nejdou přemáčknout té TV nevěnuju tolik pozornosti, takl že by mi to mohlo utéct,

Odesláno

Takže, dohráno. Pravdu skvěle zmáknutá hra... Tohle vznikne když spojíte GoW a Uncharted :D Nejprve jsem se bál, že to bude další z průměrných 3D Castlevanii. Ale opak mně sladce překvapil.

Grafika 10/10

Hudba 10/10

Příběh 9/10

Hratelnost 9/10

Celkově: 9,5/10

Příběh velice emotivně založený a na konci dokonce běhali mravenci po zádech... Hudba k tomu dodávala ještě větší grády.

Snad na opravdu malé problémy s kamerou a Combat-systemem, který byl, podle mě, trošku zbytečně přepracovaný (člověk si zvykl na jedná komba a používal je až do konce hry), je vše naprosto dokonale zpracováno.

Odesláno
xRay ... dohrano myslis vsechny obtiznosti a trialy ??? na obtiznosti knight uz jedno combo nestaci

Neříkám že jsem používal jenom jedno combo... Jen jsem některá nepoužíval kvůli tomu, že buď dávali malý dmg nebo proto, že se nehodila v žádných situacích (třeba to jak se musíš rozběhnout pak /\ + [])

Btw na sbíráni těch svitku a dělaní trialů dělám zásadně na easy... Značně to ulehčuje situaci....

• 3 months later...
  • 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu