Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Castlevania: Lord of Shadow


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: 2010

Odkazy:

Lord of Shadow je nová Castlevania

Mnoho měsíců se spekuluje, co je zač záhadný titul Lord of Shadow. Dokonce se spekuluje, že ho vytváří sám Kojima, čemuž nasvědčuje i záhadná maska na webu Kojima Productions. Jenomže nyní přichází celkem nečekaná zpráva, že Lord of Shadow je vlastně nová Castlevania link , která ponese plný název Castlevania: Lord of Shadow a vyjde v příštím roce pro Playstation 3 a Xbox 360. Nyní tak zbývá otázka, kdo na hře skutečně pracuje. Je možné, že by na Castlevania: Lord of Shadow pracoval sám Hideo Kojima? Vyloučit to nelze. Večer se dozvíme pravdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

miluju serii Castlevania, hrál jsem zatim snad všechny díly krom těch exlusivních třeba na Wii, jelikož to nemám. Jsem rád, že zůstala zatim pořád v 3D krom snad jednoho dílu a doufám že to tak i zůstane, ale mrzí mě že tenhle díl má bejt jen na PS3,XBOX360 a ne na obvyklej handheld NDS :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kojima odhaluje Castlevania: Lord of the Shadows

Před pár dny jsme vás informovali, že záhadný titul s The Mask, by mohla být nová Castlevania. Během tiskové konference Konami vystoupil samotný Hideo Kojima a odkryl tento záhadný titul. Překvapení? Jak pro koho. Castlevania: Lord of the Shadows je nyní oficiálně oznámena, ale Kojima na hru pouze dohlíží a v celém projektu je spíše jakýsi konzultant. Castlevania: Lord of the Shadows je prezentována jako úplný restart série, přičemž mění i styl a z klasické 2D plošinovky nyní bude spíše připomínat bojovku ve stylu God of War. Castlevania: Lord of the Shadows vyjde celosvětově v roce 2010 pro Xbox 360 a Playstation 3. To je zatím vše. Až budeme mít nové informace, zase se ozveme.

http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/castlevania-lords-of-shadow_1319.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Na PS+ je už demo, je tam nějaká časová exkluzivita oproti normálnímu PS, takže kdo nemá plusko si bude muset ještě chvíli počkat. Já jsem demo už hrál a nemůžu se ubránit srovnání s God of War - jestli je to dobře nebo špatně to nevím... Na hře mě asi nejvíce zaujala hudba a zvuk - obojí je super.. Každopádně jsem zvědavej jak dopadne finální verze hry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolegové z konkurenčního foru o tom též diskutují a nalezly tyto příspěvky a nebo tím příspěly

prvni 2 recenze na Lords of shadow jdou pres 90% grin.gif

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=266241&skip=yes

50levelu a 20hodin herni doba zni slibne 23 Zář 2010 19:04

Castlevania prekvapuje - masívna 20 hodínová kampaň s 50 levelmi dostala už dve recenzie nad 90%. Podľa Xbox World 360 je brilantná, krvavá a vyzerá ako 16-bitová verzia prefiltrovaná cez 20 rokov inovácii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akorat driv byla Castlevanie plosinovka .... ted je poprve jako rubacko/hopsacka stejne jako DMC, GoW, Ninja Gaiden a podobne hry, tak bych rekl ze je i srovnani s GoW na miste ... coz nemeni nic na tom ze se take tesim, hopsackove Castlevanie jsem mel take moc rad, kazdopadne co se tyce uz vyslich recenzi tak to s tou herni dobou zni opravdu slibne :)

Btw demo uz mam sosnute, tahal jsem nova dema prez noc, takze se tesim az prijdu z prace a vyzkousim to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demo je moc pěkný... Ale jsou tam potíže s kamerou... Třeba když spadnete z koně tak tam musite zabíjet vorgy a pravě tehdy jsem asi polovinu vorgu zabíjel naslepo, protože nebyli v záběru kamery... To je asi jediná věc ktera se mi moc nelibila... Jinak artworky v bestiáři jsou naprosto úžasne. A ozvučení postav je čistě v Kojimovským stylu. Pro mě to je mustbuy!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Castelvanie na xboxu ma udajně problémy s Frameratem (prý ale má být plná verze v pohodě ) docela by mě zajímalo co je na to pravdy a jestli se hra skutečně trhá a jaká je grafika :) jinak must have titul jednoznačně ale asi až po medaloj a Ensvaled :D proto DOJMY DOJMY DOJMY Z PLNÉ VERZE HRY IDEALNĚ HNED TED KDO UŽ TO MÁ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Marous:

Musíš zmačknout R2, borec skočí na trola a začnou se objevovat dva takové bílé kruhy (nevím jak to líp popsat). Až se kruhy setkají musíš zmáčknout jedno ze dvou tlačítek pro útok, ne dýky. Borec dá trolovi za uši a pak přeleze na hlavu, kde to dvakrát zopakuješ a trol se rozpadne v oblaku krve.

Jinak hra výborná, hratelnost vynikající, grafika krásně stylová, povedená komba. Pro mne zatím překvapení roku. Nic moc jsem nečekal a zatím to vypadá na fantasy Uncharted 2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu