leehongkong Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 husty fakt husty...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 todle je trailer na psp? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 jo je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 tak to je hustyyy ta grafika atd fakt se na to tesim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leehongkong Odesláno Březen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 to jo no,prej uz brzo prijchazi v Japonskej verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 to jo no,prej uz brzo prijchazi v Japonskej verze. Kde si to vzal? ˇVždyť datum ješte nebylo určený jenom to , že by mělo vyjít v roce 2007, ale ani na to bych moc nesázel(ani na jap. verzi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Tohle video ukazte kazdymu, kdo chce prodat PSP :shock: Profackuje se a zamysli se nad sebou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leehongkong Odesláno Březen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Cetl jsem v FF7 Fan Forum,prej ze squareenix schvalne nedali nas vedet datum vydani,vis..to same jak ADVENT CHILDREN..kazdy jsme nevedeli ze jde o anime film..no nevim..Japonsky neumim tak az aby byla i evrovske verze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 zahral bych klidne i tu japonskou verzi..hlavne to mit uz dom :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 zahral bych klidne i tu japonskou verzi..hlavne to mit uz dom :-)FF je RPG. RPG se neda hrat bez toho aniz bys mu rozumel :wink: Nemate o tehle hre nejaky info? Ja vidim jen screeny, videa info zadny. Fakt neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 vypadá to hodně hustě. final fantasy na konzoli snad ani nemůže bejt špatná hra akorát mě štve že si na to ještě chvilku budem muset počkat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 zahral bych klidne i tu japonskou verzi..hlavne to mit uz dom :-)FF je RPG. RPG se neda hrat bez toho aniz bys mu rozumel :wink: Nemate o tehle hre nejaky info? Ja vidim jen screeny, videa info zadny. Fakt neni? Kokni se na www.ign.com najdeš tam info o všech chystanejch hrách na psp, ps3, pc i o filmech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Nedávno jsme se díky hratelné demoverzi na Square Enix party 2007 dozvěděli, jak bude fungovat soubojový systém v akčním RPG Crisis Core - Final Fantasy VII a jak bude hra vypadat po grafické stránce. Nyní můžeme na tyto informace navázat prohlášením dvojice producentů hry - Hajime Tabata a Tetsuya Nomura – pro japonský magazín Dengeki PlayStation, podle nichž je titul Crisis Core - Final Fantasy VII z 90 procent hotov a nyní už se jen dolaďuje, aby se mohl v září objevit na trhu v Japonsku.Termín vydání na západě, ani přibližný, zatím bohužel neznáme. Proto se musíme pro tuto chvíli spokojit s ujištěním, že bude Crisis Core - Final Fantasy VII hodně dlouhá záležitost. Hajime Tabata pro Dengeki prohlásil, že základní příběhová linie sežere 30 hodin čistého herního času. Hráči, kteří však budou chtít odhalit úplně všechno, si prý mají rezervovat přes 100 hodin. Platí to zejména pro ty, co hodlají získat všechny materie a prohledat Midgar i jeho okolí do posledního kouta.Hrej.cztekken90, shit, Brento a jini maji radost! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Hrej.cztekken90, shit, Brento a jini maji radost! :D omg...skáču 4 metry do vzduchu :bash:....chci chci....100hodin...to u původního FF7 taky řikali a já sem to dohrál skoro se vším za 70 hodin....doufám že se teďka nemýlej...ale štve mě to datum......jap verzi fakt asi hrát nebudu:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 whooow, uz aby to tu bylo.. na poradny ff pro psp cekam od doby co byl FFVII:CC ohlasen :) ale ta japonstina bude asi problem... ale stejne si myslim, ze to nevydrzim a minimalne si to zkusim, treba se trochu japonstine priucim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 no já slyšel něco o 26. červenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 no já slyšel něco o 26. červenci to si slyšel blbě....i na oficiálních stránkách je 2. srpen:? splet sis to s Final Fantasy AnniversaryII...24 července 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 no ty **** fakt se na to tesim ale ta jap. verze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 :bash: wtf to si delate srandu ze je to na psp :blink2: to je husty to si snad koupim original :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ne prave ze nedelaji je to opravdu na psp nevidel jsi v tom videu ty okraje?? jo a tekken 90 nejses nejaky az moc blazen do ff?? ja ho taky mam rad ale zas takovej blazen do ff nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ne prave ze nedelaji je to opravdu na psp nevidel jsi v tom videu ty okraje??ja vim jen ze ta grafika vypada na psp az moc dobre :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leehongkong Odesláno Květen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Hej hosi,tak konecne budeme moct hrat za Zack---->skutecne Hero,ale jestli lidi mate zajeme o FFVII jako Bojovka,tak si zahrajte i EHRGEIZ(Ps1),dejte mi lidi vedet jestli mate zajem,tak to nauploaduju. aha, ja jsem tomu hned uveril protoze mam taky par takovych her s takovou grafikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Hej hosi,tak konecne budeme moct hrat za Zack---->skutecne Hero,ale jestli lidi mate zajeme o FFVII jako Bojovka,tak si zahrajte i EHRGEIZ(Ps1),dejte mi lidi vedet jestli mate zajem,tak to nauploaduju. dej to s em..já sem FF7 maniak...mám zkouknutý FF7:AC..dohraný FF7 z PSx a zkouknutej přídavnej díl FF7: Last order:cheesygrin: jinak pár obrázků http://media.psp.ign.com/media/711/711340/imgs_1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 ja vim jen ze ta grafika vypada na psp az moc dobre :) aha , ja jsem hnud tomu uveril protze sam hraju par her ktere maji takovou grafiku dej to sem..já sem FF7 maniak...mám zkouknutý FF7:AC..dohraný FF7 z PSx a zkouknutej přídavnej díl FF7: Last order:cheesygrin: jinak pár obrázků http://media.psp.ign.com/media/711/711340/imgs_1.html a videl jsi ff1??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts