tekken90 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 jestli myslíš FF esence života tak to je humus...to není FF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 neni to humus. je to celkem obstojnej film, u kterýho ovšem forma podstatně převládá nad obsahem. že to nemá s final fantasy nic společnýho ale nepopíram ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 neni to humus. je to celkem obstojnej film, u kterýho ovšem forma podstatně převládá nad obsahem. že to nemá s final fantasy nic společnýho ale nepopíram ;) jj souhlasim ale ten konec byl trosku smutny jo a mam dotaz proc byla 1 a pak hned 7 ?? ja to vubec nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 a proč by měli bejt jiný,???? tohle není filmová série......a FF7 bylo zatím nejúspěšnější FF...takže proto film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 prostě ffVII protože se to týká sedmýho dílu hry na psx :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Maksimator pouzivaj edit a nerob doubleposty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 dej to sem..já sem FF7 maniak...mám zkouknutý FF7:AC..dohraný FF7 z PSx a zkouknutej přídavnej díl FF7: Last order:cheesygrin: jinak pár obrázků http://media.psp.ign.com/media/711/711340/imgs_1.html to nic moc,až dohraješ 1-9+všechny co se přímo netýkají série,tak mluv :D,7mičku má dohranou snad každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 to nic moc,až dohraješ 1-9+všechny co se přímo netýkají série,tak mluv :D,7mičku má dohranou snad každej mám dohraný FF5,6,7,8....1-4 mě moc nezaujali...jinak FF7 série je nejlepší :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Maksimator pouzivaj edit a nerob doubleposty. jj dik uz to budu pouzivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 mám dohraný FF5,6,7,8....1-4 mě moc nezaujali...jinak FF7 série je nejlepší :thumbup: jj v tom s tebou souhlasim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leehongkong Odesláno Červen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 http://files.filefront.com/Ehrgiez_SLUS_00809c7z/;7217074;;/fileinfo.html tady mate tu hru Ehrgeiz,stahnete este save z www.gamefaq.com,odemknete vsechny postavy..dobra hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 http://files.filefront.com/Ehrgiez_SLUS_00809c7z/;7217074;;/fileinfo.htmltady mate tu hru Ehrgeiz,stahnete este save z www.gamefaq.com,odemknete vsechny postavy..dobra hra. pokud chceš FF bojovku tak se můžeš těšit na FF: Dissidia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts