tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Tak konečně oficiálně oznámeno spolu s PSP Go - přes 800 aut!! - 35 tratí - datum vydání 1. října 2009 (s PSP Go) - distribuce na UMD a na PSN - půjde jak na PSP Go, tak na starších modelech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 pude to i na klasická psp nebo jen na psp go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 samozřejmě, že půjde na všechny PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 to k to se těšim jestli tam bude těch 800 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 A zaujala mě zmínka o možnosti si měnit mezi s sebou auta, jsem na to docela zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Vyjde i na umd?nebo jen na ps store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 tak jestli tohle klapne, tak to bude letos fajn podzim... akorat se kazdej rok bojim kdy uz moje FATko prestane sony brat v potaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Tak to vypadá, že se konečně dočkám dne kvůli kterýmu jsem si PSP původně kupoval... huráááá... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Tak já si také dovolím něco přidat , 1.video je spíše reklamní 2. video gameplay (PSP 3000) http://www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0&fmt=18&annotation_id=annotation_137480&feature=iv Až vyjde Gran Turismo na PSP tak pro mě už na to nevyjde nikdy lepší hra, nečekal jsem že se jí dočkám tenhle rok (mohla by vyjít stejně dobrá hra na PSP ,ale Elder Scrolls jako na PC nebo konzole neudělají, co bych dal za Morrowind) na 1. října už čekám 3 roky, tak ať to vyjde. Kdyby měl někdo zájem o hudbu z těch vydeíí tak je tady http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/46586/FOG.zip_7.09MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 to vypada doceal dore ta hra asi si ji koupim az vyjde ale este chvily pockam az zlevni pac se mi enchce kupovat za 1500 nova kdyz z bazaru muzu mit za 500 ,ale to fakt vypada dobre ta hra a bude mit i uspech urcite uz se na ni tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 no aspoň jedna dobrá zpráva z É tři...zatim si holt počkam u GT2 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 super konecne naky poradny auta na PSP jen doufam ze ta hra pujde normal stahnout v iso nebo cso aby si Sony nevymyslela nakou extra ochranu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Vyjde i na umd?nebo jen na ps store? UMD a digitální distribuce na PSN... Sony hodlá dále podporovat jak PSP Go, tak PSP 3000 super konecne naky poradny auta na PSP jen doufam ze ta hra pujde normal stahnout v iso nebo cso aby si Sony nevymyslela nakou extra ochranu ... samozřejmě, že to půjde... a dál se už bavte jenom o hře.. tohle zavání už ot :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Stáhnout si tuhle hru by byl hřích. Polyphony Digital si zaslouží podporu víc než kdokoliv jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Mě by zajímalo jestli to třeba Polyphony Digital neudělá jako jiné GT, tak že bude Arcade MODE UMD (Quick race a Multiplayer) a Simulation MODE UMD (GT hráči by měli vědět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Tak já si také dovolím něco přidat , 2. video gameplay (PSP 3000) kn5rBftQ1b0 [/code] Tak takhle jestli to fakt vypadá, tak to mě poser :lol: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 JJ vypadá to jak GT 5 přinejhorším jako GT 4 (a to přinejhorším je ještě takový špatný slovo) Opovažte se tu hru stahovat, to by si zrovna Polyphony Digital nezasloužilo. Jestli bude tak kvalitní jako všechny hry od nich tak by to mohla být nejprodávanější hra pro PSP a pro mě i nejlepší. Asi je blbost že by tu hru už nějak odkládali protože SONY si je určitě dobře vědoma jaké hry prodávají konzoli Ne že by se mi GO vyloženě nelíbilo ,ale já jsem spokojen a nechtěl bych ho. Od 1.října se PSP určitě zvedne prodejnost ať už to bude GO nebo 3000. Když vidím za co se tu dostává Thanks, (to se občas fakt nasměju) tak jste mi taky mohli dát aspoň za ty videa, jedno kliknutí nikoho nezabije. (nevděčníci:cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Tak takova grafika to se moc tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 už se taky nemůžu dočkat, ale zajímalo by mě jak se to může vejít na UMD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 to na UMD urcite ani nebude.. precitaj si volaco o psp Go a potom tu mudruj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 tek nahoře píše distribuce na PSN a UMD ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 1,8gb to sa nezmesti... urcite si budes muset stiahnut z psp store este dalsich 2gb alebo k UMD budu predavat este DVD a tam budes mat instalcku do psp... alebo nejak tak to vymyslia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 daju to na viacerych UMD podla mna, ze prve 50 percent sp druhe 50 perent sp a tretie 100 percent mp sp(singleplayer) mp(multiplayer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 1,8gb to sa nezmesti... urcite si budes muset stiahnut z psp store este dalsich 2gb alebo k UMD budu predavat este DVD a tam budes mat instalcku do psp... alebo nejak tak to vymyslia.. 1) Na UMD to uřčitě "zmesti" :lol: 2) To s tím DVD sem moc nepochopil, PSP snad přehrává jen UMD, a z PC to do PSP asi nedostaneš, to by si Sony samo hacklo PSP, WTF ? ;) EDIT : To GT vypadá nějak moc dobře, skoro jako next-gen grafika ... proč tak teda nedělaj i ty ostatní hry, tohle mi přijde až moc pěkné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 nechap... ja mam v hlavne presne cely postup ako by sa to dalo spravit ale rospisovat to tu nechcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.