Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil


tekken90

Recommended Posts

info: 9. 06. 2009 v 10.47h.

Resident Evil pro PSP nebude žádným portem

Ačkoliv se tomuto oznámení nedostalo takové mediální pozornosti, tak další Resident Evil pro PSP rozhodně je hodný zaznamenání a nějaké té malé zprávičky, zvlášť, když se jednalo o jeden z titulů, které Capcom před E3 hypoval jako jeden z vrcholů svého line-upu. Zatím jsme však viděli pouze jeden obázek - zombíky (ano, ty původní zombíky s otrhanými košilemi a ohlodanými tvářemi) v ulicích Racoon City a název Resident Evil Portable. Žádné datum vydání, trailer, zkrátka nic víc. To mohlo vést jednoho k názoru, že se bude jednat vlastně jen o remake jedničky, popřípadě dvojky (popřípadě trojky), ovšem to bylo dnes vyvráceno prostřednictvím záznamu na blogu jednoho ze zaměstnanců Capcomu.

Producent Chris Kramer totiž tvrdí, že se nejedná o žádný remake, ale jde o zbrusu nový titul, který je designován pouze pro PSP Go. To by mohlo znamenat, že se Capcom vykašle na datové omezení UMD formátu a udělá hru zkrátka tak, že ho budou limitovat pouze technické stropy handheldu jako takového (dobrá zpráva, děcka!). Kramer dále podotkl, že když viděl design dokumenty pro nového Residenta na PSP, tak mu bylo jasné, že se jedná o něco "úplně jiného, než jsou příznivci série zvyklí", což může být dobře, ale taky velice špatně, jestli se bude jednat o třeba automatovou střílečku se zombíky v Racoon City. Každopádně, pokud jste se báli, že Capcom jenom vezme původní Resident Evil, nově ho nalakuje, aby vypadal dostatečně cool a pár zombíkům nechá téct krev z nosu pro pořádnou atmosféru, tak jste se naštěstí mýlili.

zdroj: One Last Continue

Edit: tak nevím jestli to bude na první psp ....jedině ,že bude ke stažení píratská verze :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Troska: Tak ono je jedno jestli se to stahne na interní paměť nebo na kartu-z počítače se dostaneš tam i tam, ale problém bude v tom to cracknout aby to šlo hrát i na jinejch PSP než na kterejch to bylo stažený, protože ve hře je kód a ten se musí shodovat s kódem někde ve flsah paměti pokud vim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu