Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

jj test byl zatim jen na vikend...taky jsem chvili hral a Limsa i Uldah vypadaji uzasne :)) na googlu mame komunitu #FFXIV tak se k nam muzete pridat

https://plus.google.com/communities/108289025208530390551 je tam 19 lidi momentalne....ja a nekolik dalsi jsme byly na Shiva servru,,,dalsi testovani nebude doufam dlouzho trvat :))

Odesláno
čaute, dneska se nemůžu zalogovat, píše mi to nad tlačítkem play UNDEFINED a to zadávám všechno správně. Dělá to taky někomu?

EDIT, jinak grafika na ps3 je podle mého názoru příšerná.

no mě ta grafika přišla v pohodě, hele je to MMO co čekáš a hlavně to bylo plynulé ikdyž ve městě bylo hodně lidí. Jen mě nasralo, že ten test byl tak strašně krátkej, to vědět prdím na tlou a hrál jsem včerá FF.

• 4 weeks later...
Odesláno (upraveno)

Od vydání hry nás dělí asi měsíc, naše guilda se pomalu rýsuje a mě napadlo, že by to chtělo vymyslet nějaké logo, které by jsme používali a které by nás reprezentovalo....název našeho LS/FC je Death Note...určitě je tu spousta šikovných lidí co by něco dokázali vytvořit. Své návrhy/nápady můžete dávat do sekce LOGO v G+ komunitě ( https://plus.google.com/communities/...25208530390551 ) a pro větší motivaci, autor nejlepšího loga, které získá nejvíc + nebo bude nakonec vybráno, dostane ode mě malý dárek...klíč k pc verzi FFXIV...

Upraveno uživatelem shit
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 7 months later...
  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu