Nanaki Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Hra je v betě, tam se odstávky serverů čekat dají. Vždy při problémech je dobré číst oficiální fórum. Každopádně, v tomhle případě bych spíš řekl, že test skončil. http://forum.square-enix.com/ARR-Test/threads/37416-Beta-Test-Phase-3-Schedule-%2806-12-2013%29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 jj test byl zatim jen na vikend...taky jsem chvili hral a Limsa i Uldah vypadaji uzasne :)) na googlu mame komunitu #FFXIV tak se k nam muzete pridat https://plus.google.com/communities/108289025208530390551 je tam 19 lidi momentalne....ja a nekolik dalsi jsme byly na Shiva servru,,,dalsi testovani nebude doufam dlouzho trvat :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 čaute, dneska se nemůžu zalogovat, píše mi to nad tlačítkem play UNDEFINED a to zadávám všechno správně. Dělá to taky někomu?EDIT, jinak grafika na ps3 je podle mého názoru příšerná. no mě ta grafika přišla v pohodě, hele je to MMO co čekáš a hlavně to bylo plynulé ikdyž ve městě bylo hodně lidí. Jen mě nasralo, že ten test byl tak strašně krátkej, to vědět prdím na tlou a hrál jsem včerá FF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 To uz skoncilo??to je teda neco fakt. Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 no mě ta grafika přišla v pohodě, hele je to MMO co čekáš a hlavně to bylo plynulé ikdyž ve městě bylo hodně lidí. Jen mě nasralo, že ten test byl tak strašně krátkej, to vědět prdím na tlou a hrál jsem včerá FF. Krátké to teda opravdu bylo. Jsem hlavně zvědavý na PS4 verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Koho by zajímalo, tak byl ohlášen další test. Nepřekvapivě, opět o víkendu. June 21, 2013 (Friday), 2:00 a.m. to June 23, 2013 (Sunday), 2:00 a.m. (PDT) June 21, 2013 (Friday), 9:00 a.m. to June 23, 2013 (Sunday), 9:00 a.m. (GMT) http://forum.square-enix.com/ARR-Test/threads/49299-Beta-Test-Phase-3-Schedule-%2806-18-2013%29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 tak doufám, že bude přístupná i pro nás co sme dostali minulí týden key :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 Tak se mi zdá, že PS3 verze doznala změn, vypadá teď o něco lépe. Bohužel nastali problémy ve městě kde občas NPC a textury se pozdě načtou, hlavně po použití sprintu. Chtěl jsem se zeptat je tam nějaký talentový system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Chtěl jsem se zeptat je tam nějaký talentový system? s kazdou class se na urcitych levelech delaji Job questy, za ty dostavas nove skilly a postupne sbiras Artefakt gear ktery je pro kazdy job jiny...nejhorsi pak bude ziskat AF zbran pro vsechny classy...to je hrozne dlouhej quest pak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) Od vydání hry nás dělí asi měsíc, naše guilda se pomalu rýsuje a mě napadlo, že by to chtělo vymyslet nějaké logo, které by jsme používali a které by nás reprezentovalo....název našeho LS/FC je Death Note...určitě je tu spousta šikovných lidí co by něco dokázali vytvořit. Své návrhy/nápady můžete dávat do sekce LOGO v G+ komunitě ( https://plus.google.com/communities/...25208530390551 ) a pro větší motivaci, autor nejlepšího loga, které získá nejvíc + nebo bude nakonec vybráno, dostane ode mě malý dárek...klíč k pc verzi FFXIV... Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Kolik se bude platit za hrani?? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Kolik se bude platit za hrani?? údajně 12 EUR/měs nevíte jestli beta ještě poběží nebo už to můžu smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 zacatkem srpna by se mela rozjet open beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Dotaznik k FFXIV...kdo muze tak prosim o vyplneni at vime na cem jsme. Taky to muze pomoci komunite v lepsim prehledu o hre... https://docs.google.com/forms/d/1JNViCd8EB2gq26Tz6_DPoh4UH7BfEix9fJ0ahS-ki1M/viewform Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 (upraveno) 17.8. zacina na cely vikend posledni faze bety...open beta...progres vasi postavy se pote prenese do plne hry,,,,CZ/SK komunita bude na serveru Ragnarok tak nas pridte navstivit :) pc klient na stazeni http://gdl.square-enix.com/ffxiv/inst/ffxivsetup.exe Upraveno Srpen 11, 2013 uživatelem shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 (upraveno) Nevíte jestli jde někde ukládat věci z inventáře, nebo ho nějak navýšit? Je nějakej způsob jak vydělat víc peněz? Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 Používáte k hraní klávesnici a myš ? Pokud ano jakou ? Ps: mám ps4 tak doufám že by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sockuse Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Mám v plánu hru zakoupit jaké jsou měsíční poplatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Staci koupit kuponek treba za 500 nebo za 1000 na internetu nebo si narok koupit playstation plus a to stoji 1300nebo1400 playstation ten kdo maclenstvi tak maji prednost hry jsou res plusku slevi a vyskousi beta verze jako prvni kupuj vouchery nepouzivej visa kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.