shit Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 dalsi patch a spojeni servru probehne dnes prechazime na Ragnarok kdo se bude chtit vratit do hry a v dobe spojeni servru nemel zaplaceny ucet nebo nehral bude automaticky na servru Hyperion... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 FFXIV v 1 pomalu konci a nezbyva nez jen cekat apson na betu v2 neco malo fotek z utoku na Uldah http://lodestone.finalfantasyxiv.com/rc/diary/entry?e=440558 Musim rict, ze jsem si ty 2 roky ve hre docela uzil, ikdyz chvilema byli pauzy ale nakonec jsem vydrzel az do konce Skoda ze skoro vsichni hru opustily....je tu nekdo kdo se vrati s prichodem ARR ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 2 nova videa z Alfa verze nove verze ffxiv http://na.square-enix.com/finalfantasyxivarealmreborn/go/article/view/final_fantasy_25th_anniversary/260797/final_fantasy_xiv:_a_realm_reborn_alpha_footage a par foket k tomu http://imgur.com/a/4PzMI#0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Ta nová verze bude na PS 3 zdarma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 End of World zdarma to nebude...hru si koupis, dostanes prvni mesic zdarma a pak se bude platit mesicni poplatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Ahoj, chci se zeptat, jestli tam bude nějaký offline režim (offline story kampaň ), když se nakonec nerozhodnu zaplatit poplatek, jestli mi hra něco nabídne. Upřesnění poplatku asi taky ještě nebude, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Popravde, zatím neni ani stanoven model placení, i když se předpokládá, že bude klasická, tedy nějakých 12 E měsíčně. Offline režim určitě nebude, jako u jiných MMO her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 ja si skoro nedokazu predstavit hrat neco takoveho na ps3, ta konzole to proste neda + povinna koupe klavesnice na chatovani. Hru si urcite koupim,ale na pc. Bude nejaky cross mezi ps3,xbox a pc? Nebo ta hra bude mit vlastni realmy pro dane platformy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 To jsme dva, já také hraju MMO docela dost, ale na PC. I když popravdě, zrovna u téhle hry nevím, zda si jí koupím, což o to, vypadá luxusně, ale to původní verze XIV taky. A jak dopadla, no, škoda slov. Cross play zatím oznámen, co vím, tak nebyl. Ale na to je myslím pořád času docela dost. A když tak dokázala fungovat XI, nevidím důvod, proč by to nešlo u XIV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 tak hru si chci stejne koupit do sbirky i kdybych ji nehral a za 30 dni budu mit snad jasno. Taky jsem hoodne casto hral MMO,nastesti vylecen,ale u FFXIV by mne to nevadilo, poplatky ani nejak nevnimam,proste zmizi aniz bych si toho vsimnul na uctu. JInak kdyz treba vezmu wow,jak tam funguji makra,addony a tak,to proste ps3 nikdy nezvladne. No uvidime az vyjde nejak final test, ktery rozhodne. Ja u ps3 mam vetsi rozbrazovac:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 hra bezela pres 2 roky na pc a z toho se asi tak rok platilo 13€/mesic, placeni bude podle me i nadale stejen a menit se nebude PC a PS3 hraci budou hrat na stejnych servrech spolu a klavesnice se da sehnat za 200 takze to taky nemuze byt prekazka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 tak klavesnice neni problem,ale je to pohodlnejsi hrat na pc a psat,takove normalni. Jinak u ps3 jsem zvykly,ze je tam online docela nestabilni, po nejake dobe se samo odpoji a zase pripoji. Na pc muzu byt online nostop nekolik dnu, pokud provider neco neposere. Jinak uvidime, kdo bude mit hezci baleni+ nejake bonusy ps3 nebo pc. PC a ps3 budou spolu a xbox bude nekde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Xbox nebude vubec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Xbox nebude vubec :D tak to pak jo. no na ten cross jsem tedy hodne zvedavy. Pokud tam bude pvp,tak pc hraci budou mit urcite vyhodu,protoze budou hrat na lepsich strojich. No uvidime, uz je cas na nejaky rok zmizet z real zivota do sveta fantasy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Taky jsem zvedavej jak to na psku pobezi :) pvp zatim nebyl a nevim jestli bude.Mozna nejake areny ale ve ff nikdy o pvp moc neslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 tak pve je fajn,ale obcas ma clovek chut nekoho znicit,ale kdyz to tam nebude nic se nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 z hratelností na PS3 přece nemůže být problém, co si naposledy vzpomínám, tak FF12 se hrálo luxusně, snad lépe už to ani nejde, ale to je asi věc názoru, stejně tak je to s poplatkem, 3 kila to je docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 z hratelností na PS3 přece nemůže být problém, co si naposledy vzpomínám, tak FF12 se hrálo luxusně, snad lépe už to ani nejde, ale to je asi věc názoru, stejně tak je to s poplatkem, 3 kila to je docela dost. FFXII byla offline, my se tady bavime o tom jak to bude s online verzi, a jestli to ps3 zvladne, verze co je na pc,je tak spatna,ze se ani neplati poplatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 jasný..., já myslel DS3 vs Klávesnice a myš, no hlavně držím palce, protože FF mi dost chybí a 13ka mi nesedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 ja jsem to hral vetsinu casu s logitech rumblepad2 a uplne vpohode hratelnost, problem byl akorat u whm kde jsem musel rychle prepinat mezi pacientama a to se lip delalo na klavesnici a mysi...uvidime jak to bude v nove verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 verze co je na pc,je tak spatna,ze se ani neplati poplatky Umm, verze, co je tak špatná na PC končí a nastupuje právě nová FFXIV (o které je zde debata). Jak ta bude dobrá, ať už na PC, nebo na PS3, je ve hvězdách. To jen pro upřesnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Nahodiu me bavila i tam puvodni verze.Zacatek byl fakt katastrofa ale docela to v prubehu vytahly na vyssi uroven.A poplatky se platily zhruba rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 (upraveno) Protože jsme aktivně hráli předchozí verzi FFXIV a zůstává nám Česko-slovenská gilda. Budeme v ni pokračovat i po rozjezdu v 2.0. Současně máme jednoduchý blog pro launch http://arealmreborn.blogspot.cz/ Doposud jsme hraly na serveru Ragnarok, na kterem budem automaticky i po startu ARR. Byli bysme rádi, kdyby jsme byli pro start jednotní, dohodli se a šli vśichni na stejny server. Abysme mohli vytvářet společné party pro contenty (exp, raid dungeony, questy, apod.) ve hře. Upraveno Listopad 24, 2012 uživatelem shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 uz je registrace do bety http://entry.ffxiv.com/beta/eu a nove video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Dnes bylo oznámeno, že první fáze BETA verze FFXIV:ARR bude spuštěna 25.2.2013. Je sice zhruba o týden opožděna oproti původnímu plánu, zato ale vývojáři stihli do hry dát více věcí a možností k testovaní. Více podrobností z 43. dopisu od Joshiho zde: http://forum.square-enix.com/ffxiv/threads/60542 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.