BoOmxBiG Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Je to tu :wohow: Super Mario Galaxy 2 .. Nintendo ukázalo trailer celkem škoda .. že to má vyjít až v 2010 :/ .. ale já si počkám :cheesygrin: http://n-joy.cz/video/n-joy/76gbjz7k6wkvf8o8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 jj 2010 je dlouhá doba a já se nemohu dočkat 1čka byla pecka a 2ka bude 100% taky tak dobrá ale 2010 je dost času a uvidíme jak dopadnou další videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Tak to vypadá na další luxusní hru.Už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 možná i vyjde i dřív. sice nevlastním wiičko ale jak jsem sem shlédl skoro celý gameplay na youtube o super mario galxy 1 tak se mi hned hra zalíbila na netu jsem našel různa data. např. 10. září 2010 ale to bude nějakej kec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 chtěl bych se vás zeptat, těch hráčů kteří hrají super mario galaxy. Jak je hra docela dlouhá. Jak už ji dlouho hrajete nebo jestli ji už máte dohranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Po delším čase vychází další trailer.... a několik obrázku,které určitě samy na netu vyhledáte.Schválně přikládam jeden, který vypadá jak výběr wordu a připadá mi to velmi ochable. V 1. mario galaxy byl přece výber světu zajímavější. (Možná nás ještě něčím nintendo překvapí) edit: Oficální datumy vydání: 23. květen 2010 Amerika 11. červen 2010 Evropa edit: gameplay - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.