Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ještě my pls poraďte jak uložit to nastavení ??

Edit: vyřešeno ale při kontrolování battle fieldu my vyskočilo toto: http://lh6.ggpht.com/_gDltsyU-6CM/TAgJRwZqzAI/AAAAAAAABgU/cs9z1aNkvxQ/s576/Z%C3%A1znam%20cel%C3%A9%20obrazovky%203.6.2010%20215737.jpg (spodní část předtím bylo všechno zelené ...) a u další hry game data was warified but stealth wasn´t (ale ja na Live nepolezu ... slyšel jsem že mě to ale nespustí ani single když je něco s stealthem...)

Odesláno

Nahoře v menu File -> Save Settings, přepiš třeba ten původní Default.

Edit: vyřešeno ale při kontrolování battle fieldu my vyskočilo toto: ... (spodní část předtím bylo všechno zelené ...) a u další hry game data was warified but stealth wasn´t (ale ja na Live nepolezu ... slyšel jsem že mě to ale nespustí ani single když je něco s stealthem...)

Video Partition není zkontrolovaná, protože hra je nejspíš Wave 6 a tvůj Abgx ho nezvládá, nemáš neoficiální patch. Zbytek je opravený úspěšně, při druhé kontrole by sis toho všiml také.

Odesláno
Ale jo, hra jako taková je v pořádku, jen tvůj Abgx to ještě neví. Patchni si ho, link se tu někde válí a uvidíš.

Ale ISO je dobré, bez chyby. Jestli to spustí tvůj flash je samozřejmě věc jiná, jaký máš? Pokud nějaký starší, bude nutné ISO opatchovat na nižší Wave. A návodů na to je tu také dost.

lt 1.1 ,

• 4 weeks later...
Odesláno

Nezlob se, ale já souhlasit nemůžu. To, co je zde postnuto je typická opatchovaná hra. Wave 6, kterou nepozná originální Abgx vypadá jinak.

A mimochodem, ten link, co jsi mu postnul je k ničemu, 1.0.2 Wave 6 určitě neumí. Pokud chceš, aby Abgx zobrazil i W6 správně, použij program z tohoto odkazu: http://console-forum.net/showthread.php?t=72920&p=817782&viewfull=1#post817782

• 2 weeks later...
Odesláno

Ty červený hlášky jsou normální ... je to způsobený samotným patchem, který pozmění CRC PFI a VIDEA ... problém je v tom, že máš spuštěný autofix, takže abgx ti to zase z části fixnul zpět ... doporučuju patchnout nepatchnutou verzi a pak už nekontrolovat nebo aspon před kontrolou vypnout autofix.

Odesláno

já se v tom moc nevyznám ale sem zvyklej to patchovat v abgx Video/PFI podle návodu jak sem tady někde našel. A takhle sem to do abgx dával jen bez Video/PFI i po tom co jsem to patchnul přes xboxwavepatcher, abych věděl že je to dobře protože když na mě ty "kecy" v abgx svítí zeleně, tak tušim že hra půjde a zatím vždycky šla. dnes to bylo poprvé, že to svítí červeně. takže abych si to ujasnil, stačí když hru jen patchnu v xboxwavepatcheru a poběží to?

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu