saza Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Zaškrtni "Adjust SS v1 angle 359 for iXtreme <1.4" v záložce AutoFix. Projeď ISO znovu a budeš mít vše v zeleném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Ještě my pls poraďte jak uložit to nastavení ?? Edit: vyřešeno ale při kontrolování battle fieldu my vyskočilo toto: http://lh6.ggpht.com/_gDltsyU-6CM/TAgJRwZqzAI/AAAAAAAABgU/cs9z1aNkvxQ/s576/Z%C3%A1znam%20cel%C3%A9%20obrazovky%203.6.2010%20215737.jpg (spodní část předtím bylo všechno zelené ...) a u další hry game data was warified but stealth wasn´t (ale ja na Live nepolezu ... slyšel jsem že mě to ale nespustí ani single když je něco s stealthem...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Nahoře v menu File -> Save Settings, přepiš třeba ten původní Default. Edit: vyřešeno ale při kontrolování battle fieldu my vyskočilo toto: ... (spodní část předtím bylo všechno zelené ...) a u další hry game data was warified but stealth wasn´t (ale ja na Live nepolezu ... slyšel jsem že mě to ale nespustí ani single když je něco s stealthem...) Video Partition není zkontrolovaná, protože hra je nejspíš Wave 6 a tvůj Abgx ho nezvládá, nemáš neoficiální patch. Zbytek je opravený úspěšně, při druhé kontrole by sis toho všiml také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Video Partition není zkontrolovaná, protože hra je nejspíš Wave 6 a tvůj Abgx ho nezvládá, nemáš neoficiální patch. Zbytek je opravený úspěšně, při druhé kontrole by sis toho všiml také. Stahoval jsem tady z C-F od alexe ... takže to nemůžu vypálit že ne ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Ale jo, hra jako taková je v pořádku, jen tvůj Abgx to ještě neví. Patchni si ho, link se tu někde válí a uvidíš. Ale ISO je dobré, bez chyby. Jestli to spustí tvůj flash je samozřejmě věc jiná, jaký máš? Pokud nějaký starší, bude nutné ISO opatchovat na nižší Wave. A návodů na to je tu také dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Ale jo, hra jako taková je v pořádku, jen tvůj Abgx to ještě neví. Patchni si ho, link se tu někde válí a uvidíš. Ale ISO je dobré, bez chyby. Jestli to spustí tvůj flash je samozřejmě věc jiná, jaký máš? Pokud nějaký starší, bude nutné ISO opatchovat na nižší Wave. A návodů na to je tu také dost. lt 1.1 , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 LT 1.1 dokáže bez problémů přečíst všechny Wave. Takže s tímhle by jsi problémy mít určitě neměl. Klidně tu hru vypal, měla by jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 a co tohle http://bit.ly/yourmomisbith ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Nevíte v čem je chyba?? http://www.2i.cz/73c9f2d80b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 mmy;900792']Nevíte v čem je chyba?? http://www.2i.cz/73c9f2d80b Novej WAWE a stará verze abxr ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Nevíš nějákou stránku kde stáhnu nejnovější ABGX360 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 mmy;900796']Nevíš nějákou stránku kde stáhnu nejnovější ABGX360 ?? http://abgx360.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Nezlob se, ale já souhlasit nemůžu. To, co je zde postnuto je typická opatchovaná hra. Wave 6, kterou nepozná originální Abgx vypadá jinak. A mimochodem, ten link, co jsi mu postnul je k ničemu, 1.0.2 Wave 6 určitě neumí. Pokud chceš, aby Abgx zobrazil i W6 správně, použij program z tohoto odkazu: http://console-forum.net/showthread.php?t=72920&p=817782&viewfull=1#post817782 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geremy Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Prosím o radu, vždy hry převádím na wave 3. Rovnou v ABGX nebo přes wavepatcher i když hry měly wave 6, např. crackdown 2, a zatím jsem neměl problémy. ted jsem si stáhnul mass effect 2 projel jsem ho wavepatcherem a v abgx mi to háže http://2i.cz/aefdb69c4f . takhle hra asi nepoběží? v čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ty červený hlášky jsou normální ... je to způsobený samotným patchem, který pozmění CRC PFI a VIDEA ... problém je v tom, že máš spuštěný autofix, takže abgx ti to zase z části fixnul zpět ... doporučuju patchnout nepatchnutou verzi a pak už nekontrolovat nebo aspon před kontrolou vypnout autofix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Proč nejdřív patchuješ a pak kontroluješ? Abgx se ti snaží opravit "poškozené" ISO. Tohle bych už opravdu nevypaloval, smaž to, a rozbal soubory znovu (předpokládám, že je pořád máš). Pak to udělej, jak máš, tedy nejdříve kontrola, pak patchování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Pokud hry patchuješ, tak je zbytečný je vůbec kontrolovat. Málokdy natrefíš z ověřených zdrojů na poškozený iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geremy Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 já se v tom moc nevyznám ale sem zvyklej to patchovat v abgx Video/PFI podle návodu jak sem tady někde našel. A takhle sem to do abgx dával jen bez Video/PFI i po tom co jsem to patchnul přes xboxwavepatcher, abych věděl že je to dobře protože když na mě ty "kecy" v abgx svítí zeleně, tak tušim že hra půjde a zatím vždycky šla. dnes to bylo poprvé, že to svítí červeně. takže abych si to ujasnil, stačí když hru jen patchnu v xboxwavepatcheru a poběží to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ano, patchni ČISTOU ještě neupravenou verzi tý hry přes waves patcher a pak to rovnou vypal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Chystám se updatovat první post, aby byl aktuální. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Mrkni sem :-) http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 Otazka ale znie, je potrebne patchovat aj s Mousepatcher 2.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 pls stranky abgxka jsou snad cely vikend nefunkcni, nevite nekdo, cim by to mohlo byt? je mozny ze server zanikne. Jsem zvyklej hry projizdet, zrovna cekam nyni na nhlko , bojim se bez toho zelenyho projeti hrat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Pokud jí nebudeš hrát online a před datem vydání, nemusíš se banu bát. Nevim co je se serverem, snad to nebude nic vážnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 to se samo snazim delat, sleduju zde na serveru. snad se da verit http://www.vgreleases.com/xbox360/GameIndex-all.aspx?q=nhl+11 melo by byt teda v poho hrat to ode dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Pokud jí nebudeš hrát online a před datem vydání' date=' nemusíš se banu bát. Nevim co je se serverem, snad to nebude nic vážnýho.[/quote']Pro domenu abgx360.net neexistuji DNS zaznamy. Bud nejaky docasny problem na DNS, coz mi prijde nepravdepodobny nebo nekdo domenu odstavil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.