Zoombik Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 TOMMYGUN: Mám ten stejný problém, hru Mafia 2 v české verzi mi to nenajde v DB, patrně ji tam skutečně nemají... (a je otázkou, zda ji mít vůbec po tak dlouhé době od vydání budou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommygun Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 stoprocentne to bude tou lokalizaci, kdyby meli kazdou lokalizaci pridavat do databaze, tak by se z toho zblaznili ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero34 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Omlouvám se jestli to tu už někdo psal ale možná jsem to přehlédl. Chápu to správně, že když mám nejnovější firmware, poslední Dashboard, hraju pálený hry ale vůbec nepolezu na Live tak mi ban nehrozí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Pokud máš LT+ a nejnovější firmware, riziko banu by mělo být minimální, ale musíš hry kontrolovat pomocí ABGX a patchovat je, pokud mají AP2.5 ochranu (umí ABGX). V offline režimu bys pak ban skutečně dostat neměl, ale pokud nikdy neplánuješ hrát online, je to vlastně téměř jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero34 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Dík, myslel jsem si to tak. A když mám stažený i starší hry u těch musím v ABGX taky dávat autofix level 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Můžeš - nic tím nezkazíš a pokud hra potřebuje nějakou opravu a ABGX to dokáže , tak ti iso hned opraví . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero34 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A pokud bych se později rozhodl jít na Live s LT+ a nejnovějším dashboardem, tak taky platí, že všechny hry stáhnu, projedu na level 3 v ABGX a už nic jinýho nemusim dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A pokud bych se později rozhodl jít na Live s LT+ a nejnovějším dashboardem, tak taky platí, že všechny hry stáhnu, projedu na level 3 v ABGX a už nic jinýho nemusim dělat? Ano - už je budeš mít opatchovaný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero34 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A to nebude nebude vadit když vlezu na live s opatchovanou hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A to nebude nebude vadit když vlezu na live s opatchovanou hrou? To ale není opatchovaný wave 360WavesPatcherem , ale ošetřená hra s AP25 a to se v případě LT + a hry s AP25 musí - bez toho by se hra nespustila . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero34 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A ikdyby ta hra byla už opatchovaná někým kdo ji dal na net tak ABGX to dá i tak do pořádku aby se s tím mohlo na live že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ano, ABGX zkontroluje celé iso, sorvná údaje s tím, co má v databázi (info o originální hře) a pokud máš volbu AutoFix level 3, vše i případně opraví, pokud narazí na jakýkoli problém... Takže stručně řečeno když máš LT+ stačí ti (zatím, pokud se zas neobjeví od MS nějaká "vychytávka") projet každou hru ABGX s level 3 a pokud je vše ve výsledku zelené, klidně to vypal a hraj... O víc se starat nemusíš. ABGX dá vše do pořádku, jediný problém může nastat v tom, že hra (vetšinou ty nejnovější) nejsou v databázi ABGX, takže nemá program s čím porovnávat a musíš holt počkat, až to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero34 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A to, že nejsou v databázi ABGX jsou tyto případy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ano , máš pravdu . Je to ale hnedle pokaždé když se nějaká hra objeví jako novinka na stažení . Protože nechodím na live , tak toto vůbec neřeším a nečekám až v databázi bude . Takové hry hned vypaluji a ještě se mi nestalo , aby hra nefungovala . Když chceš mít ale jistotu kvůli live , tak je lepší počkat až na ověření databází ABGX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 me to hodi tohle pri kontrole . nevi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Je to žlutě jen proto že to nemůže z nějakého důvodu porovnat s databází ABGX . - jinak s tím nic není . Pokud nebudeš s takovými hrami hrát na live , tak se nic neděje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Když vlezu na live a nebudu hrát hry (ale budu je mít na hdd nainstalované), jen si chci načíst G body do profilu, můžu i tak dostat ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Když vlezu na live a nebudu hrát hry (ale budu je mít na hdd nainstalované), jen si chci načíst G body do profilu, můžu i tak dostat ban? Nevím , co vše dokáže MS monitorovat z konzole , ale pokud jsi tu hru nehrál před vydáním a podobně a nemáš flagnutou konzoli , tak snad ne . Já osobně bych to jen kvůli takové blbosti jako jsou Géčka ( která kromě machrování kolik jich máš k ničemu nejsou ) na live nelezl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 co tohle? pujde nebo nicht? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Po projetí na level 3 to ukazuje vždy takto .Znova to projeď na level 0 pro kontrolu . Mělo by to být už vše zelené a v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 vebec se v tom nevyznam,pojede tento: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Podle čeho vím (v abgx), že mužu s hrou jit na LIVE, když ji skontroluji prez ABGX? Musi byt vsechno zelene? nebo staci i kdyz je neco zlute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Prosím Vás, mužu jit s tymto na LIVE? Je to NHL.10.PAL.XBOX360-LoCAL Skontrolovanej prez ABGX 1.0.5, Level fix 3. Nechápu tomu žlutýmu tam... Prosím, diky moc za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sk1X1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Zdravim. Jak je to teda s tim online hraním? Když mi Abgx360 nehodí při kontrolování žádnej error, tak bych teoreticky můžu hrát přes Live? Je mi jasný, že 100% mi nikdo nezaručí, že BAN nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Jako laik jsem se chtel zeptat.Musim pouzivat abgx 360 kdyz nechodim na live?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.