piggy Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 To je sice pravda, ale stejně většina lidí bude opatrná. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 A hral uz nekdo pred ofiko vydanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Jo, plno lidí tahle hraje. Ale třeba před vydáním GoW 2 nebo CoD 5, teď už nevím, byla vlna banů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tuvok Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Na 1.6 ti to nepojede .Jedine kdyz vlozis pred hranim activation disk , ale to tu kdosi psal ze to taky nejde . Jak odpatchovat iso netusim :) Kdyztak se priste lip divej co stahujes... "Odpatchovat" ISO jde. Stačí si do složky stealthfiles zkopírovat tenhle soubor a abgx už si s tím poradí (taky to na tom screenu je - píše, že mu chybí VIDEO file, který je moc velký na stažení z online databáze) http://filesdl.com/abgx/Video_0E58FB9D.rar A pokud ne, tak byl použit špatný patch (jako se mi stalo např. u Batmana) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Chtěl bych se zeptat jestli tu hru mužu normalně vypálit a hrat na bo tam je něco špatně?8) Mám flash 1.6 http://img26.imageshack.us/i/abgx.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Jop, můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 A prosimte co tady s totim? Flash byhc mel met teoreticky 1.4 ...aspn me to tvrdil ten co to delal:) http://img89.imageshack.us/img89/8061/abgx.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Pokud máš 1.4, tak to v pohodě vypal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Stáhnul jsem si DIRT2, obsahuje wawe3, nevím jsetli jde nak patchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Tak po patchování a následnám projetím přez abgx360 mi to napsalo tohle: Takže mi hra asi nepůjde, nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 No půjde, ale nelez na Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Dobrej návod, ale zapoměl si na další skupinu lidí - ta která se bojí BANu a nehraje prez LIVE vubec ,takovejch lidi znam poměrně dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reavers Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Chtěl bych se zeptat jestli můžu tuhle hru vypálit a normálně jí hrát po X-Live když mám FW 1.6. Díky za odpovědi :arrow: http://img195.imageshack.us/img195/1905/screennr.jpg :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Takže i kdybych hru hrál předčasně na profilu který nemá vůbec vytvořený live, tak to je taky riziko jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ne, není. Prostě by se člověk neměl ukazovat na live s hrou, která ještě nevyšla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 dik to jsem potřeboval vědět.parada tak to otestuju Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobansvk Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Chtěl bych se zeptat jestli můžu tuhle hru vypálit a normálně jí hrát po X-Live když mám FW 1.6. Díky za odpovědi:arrow: http://img195.imageshack.us/img195/1905/screennr.jpg :!: Ja mam presne tento isty problem presne to iste mi vypise abgx program ako tomuto chlaniskovy..Pls pomozte a napiste ci mozem palit a hrat na livku alebo nie..Mam iXtreme1.51..Za kazdu skoru odpoved vsetkym vopred Dakujem(e).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Jop, úplně klidně vypal a hraj po live. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 pořád šíříte ty kraviny...nic proti já hraju online už dlouho i spatchama a nic se neděje už je to skoro půl roku co jsem patchoval...tak tu nešiřte lži :) Dobrej návod, ale zapoměl si na další skupinu lidí - ta která se bojí BANu a nehraje prez LIVE vubec ,takovejch lidi znam poměrně dost. ty lidi jsou lamy :) stačí vědět co nedělat a je to v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Dante, půl roku není navždy. :) A 1 minuta, kterou to zabere ABGXu, aby zkontroloval hru, nikoho nezabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Dante, půl roku není navždy. :) A 1 minuta, kterou to zabere ABGXu, aby zkontroloval hru, nikoho nezabije. Ámen 8) Nezbývá než souhlasit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 pořád šíříte ty kraviny...nic proti já hraju online už dlouho i spatchama a nic se neděje už je to skoro půl roku co jsem patchoval...tak tu nešiřte lži :)ty lidi jsou lamy :) stačí vědět co nedělat a je to v klidu Ty máš možná štěstí, a tak se ti to machruje, ale já mám kamarády, kteří to taky skusili a doplatili na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 hele ja patrim ke skupine 1. (1. skupina lidí hraje pálené hry jen offline a na XLive hraje pouze originálky.) A chci se zeptat kdyz hraju na XLIVE pouze originalky tak nemuzu dostat ban za to ze hraju offline paleny???? ....PS: jak by to zjistily kdybych hral palenky offline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Ne, neměl bys ho dostat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.