bartys Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Level 3 autofix musis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Když hru patchneš, tak bude házet vždycky chybu v ABGX, ale už jsem to psal v jiným topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulish Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Dobry den ,co znamená když mě ABGX360 vyflusne cervene Region code :0x000000FF NTSC/U Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Je to NTSC verze (pro USA a Asii). Musíš stáhnout novou PAL nebo Region Free verzi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulish Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Achjo...mě snad cákne :-D :-D,vzhledem k rychlosti meho netu skvěle zpstreni dnesniho dne :-D.... Hele a u BF: Bad Company me to psalo přesně tadytu ptákovinu žlutou http://img89.imageshack.us/img89/8061/abgx.jpg .Ale kontrola proběhla uspěšně....nemusim se tedy bát že mě to na 1,6 nepude nebo ze bych dostal Banana...sorry mam box tyden tak se radsi optam ;-) EDIT: A psalo to jen ten velky odstavec...ostatni uz ne...jen neco o tom 1,4. Předem dik za odpověď. Je to NTSC verze (pro USA a Asii). Musíš stáhnout novou PAL nebo Region Free verzi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis25 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 JJ mě to taky udělalo u BF-BC.... Achjo...mě snad cákne :-D :-D,vzhledem k rychlosti meho netu skvěle zpstreni dnesniho dne :-D....Hele a u BF: Bad Company me to psalo přesně tadytu ptákovinu žlutou http://img89.imageshack.us/img89/8061/abgx.jpg .Ale kontrola proběhla uspěšně....nemusim se tedy bát že mě to na 1,6 nepude nebo ze bych dostal Banana...sorry mam box tyden tak se radsi optam ;-) EDIT: A psalo to jen ten velky odstavec...ostatni uz ne...jen neco o tom 1,4. Předem dik za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 rekl bych ze mas starou verzi abgx360 . Pokud mas fw mensi nez 1.4 pak s tim na live nelez. S 1.6 by to melo byt ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis25 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Mám 1,6 ... rekl bych ze mas starou verzi abgx360 .Pokud mas fw mensi nez 1.4 pak s tim na live nelez. S 1.6 by to melo byt ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashCZ Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 rekl bych ze mas starou verzi abgx360 .Pokud mas fw mensi nez 1.4 pak s tim na live nelez. S 1.6 by to melo byt ok... Mě tohle udělalo i s Fifou 10 a NFL 10 takze sem si stah hned tu verzi abgx360 z netu ale problem je stejnej. Je pořád jen verze 1.01 a pokud se někde dá stáhnout jen novější databáze tak nevim kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak jsem nejak omylem byl prihlasenej na live a zapomel jsem,ze forza jeste nevysla,tak jsem zvedavej co se stane,ale myslim si ze to bude ok.Hral jsem ji uz 17.10 a pritom vychazi az 23,tak se uvidi. Muzete se podivat tady na forackym zebricku,jako posledni hru tam mam forzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 pokud po live hraješ....tak je to celkem jistě na ban...pokud si se jen přihlásil...a hru máš v profiu, tak je celkem velká šance, že se ti nic nestane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukesan Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Caution: This SS contains a value <angle 359> that will cause older versions of iXtreme version 1.4or newer. Alternatively, you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with iXtreme < v1.4 muže mi někdo poradit co to je nejsem zrovna angličtinař :-D a při kontrole to bylo napsane žlutym pismem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Caution: This SS contains a value <angle 359> that will cause older versions of iXtreme version 1.4or newer. Alternatively, you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with iXtreme < v1.4muže mi někdo poradit co to je nejsem zrovna angličtinař :-D a při kontrole to bylo napsane žlutym pismem Jestli nemáš FW 1.4 tak to neřeš :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukesan Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Jestli nemáš FW 1.4 tak to neřeš :bash: jenomže to ja pravě nevim :-D a nevim jak to zjistim . maš napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Kdy sis nechával dát flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukesan Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Kdy sis nechával dát flash? u jednoho chlapka z Ostravy nevim jak se jmenuje. a jde to nějak zjistit jaky mam ten FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ptal jsem se kdy a ne kde. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukesan Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ptal jsem se kdy a ne kde. :) sory:-D:-D špatně jsme četl :-D no mam to maximalně 2 měsice:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tak máš 1.6, tu chybu v ABGX vůbec neřeš, vypal a hraj. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 tutorial bych smazal protože MS nám dokázalao, že buď banuje náhodně, nebo, že nám nic nepomůže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukesan Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tak máš 1.6, tu chybu v ABGX vůbec neřeš, vypal a hraj. :D ja už bych to smažil :-D jenomže nemam doma DVD a tady na vesnici na to žadny obchod nemam :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 tutorial bych smazal protože MS nám dokázalao, že buď banuje náhodně, nebo, že nám nic nepomůže :D Každej, kdo dostal ban, udělal nějakou kravinu, c4va tvrdí, že FW je nedetekovatelnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 se z toho cevy poser....co to mele ? on je bůh...podle nejnovějšího infa dal MS něco do posledního updatu...vše je detekovatelné...a já neporušil jedinou věc...navíc seš nějakej chytrej...to v tom případě udělal chybu asi každej protože každý den přibývají lidi a lidi...dost pochybuju, že je nedetekovatelnej...a ať sem radši ten tvůj trouba přijde a něčím podkládá....já mám info o tom updatu od člověka z MS takže tak když ceva řekne s prominutím, že jsi debil tak mu hned věříš? já chci nějakej podklad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ty jsi neudělal chybu? Ty jsi nehrál offline hry před vydáním? Nehrál si online opatchovaný hry?? EDIT: Až dostanu ban já, tak to potom MS opravdu pozná FW mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 lol prý až dostaneš ban ty...jestli ho ty dostaneš a ten tvůj ceva je takovej guru tak si počkám na to, až se ti pak každej vysměje....já neinstaloval hry na hdd ...resp. jsem je před vstup na live smazal. mimochodem ban dostal opravdu v podstatě každej takže uvidíme..pro mě je stěžejní poměrně závorka.....ten mi řekl, že žádnou wave hru nepatchoval tak uvidíme.... EDIT: když je ceva tak chytrej ...takže když budu mít d vě konzole...na jedné hrát pálenky a nebudu s ní nikdy online a pak budu mít druhou konzoli jen pro online...budou stejné profily můžu dostat ban? ms mi nemůže absolutně nic detekovat takže celkem zajímavá otázka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.