<^KeNnY^> Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Chci se zeptat. Muzu dostat ban i kdyz nemam v mechanice dvd se hrou? Myslim jestli to firmware kontroluje i kdyz neni vlozene dvd. Potrebuju si stahnout z live Media update pro prehravani divx. Mam firmware 1.6 Nikdo to neví podle čeho MS banuje, ale i když DVDčko vyndáš, tak pořád tam to riziko je. Jestli máš transfer kit, tak http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuel Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Nikdo to neví podle čeho MS banuje' date=' ale i když DVDčko vyndáš, tak pořád tam to riziko je.Jestli máš transfer kit, tak [url']http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3[/url] S tim transfer kitem jsem to zkousel, ale bohuzel to nejde. Asi to musim stahnout primo z live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Je tu někdo kdo se drží tohoto postupu a DOSTAL Ban? Jelikož nikdo neodepsal, tak jinak. Znáte někoho kdo se toho držel a dostal ban? Kdo si myslí že tento postup dělá nejdéle a nedostal ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Projížděl jsem přes ABGX360 bisoshock 2 a napsalo mi to na konci AUTO FIX FAILED, STEATLH IS STILL UNCERTAIN je to dobře nebo špatně ? http://img63.imageshack.us/img63/3503/beznzvubh.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Klidně to vypal ... už jsem ti posílal odkaz, kde se to řešilo :roll:. Pujdeš s tim na Live? Je tu někdo kdo se drží tohoto postupu a DOSTAL Ban?Jelikož nikdo neodepsal, tak jinak. Znáte někoho kdo se toho držel a dostal ban? Kdo si myslí že tento postup dělá nejdéle a nedostal ban? Tohle ti nezaručí, že ban nedostaneš, před pár mesícema byla vlna, kdy dostalo asi 80% lidi z fora ban ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 JJ chtěl bych s tím jít na live ale tak jestli bych kvůli tomu dostal ban tak nwm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No, na xLive bych s tim pro jistotu nechodil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 napíš mi to samé u každé hry akorát u AC2 tam ještě kontroluje crc takže s tím bych teoreticky mohl jít na xlive ? I u dalších her které by kontrolovaly crc ? PS: na konci pisne stealth passed a verification taky http://img227.imageshack.us/img22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Sakra co to melu ... Bioshock má wave 6 a ty nemáš patch pro abgx, aby ho to rozpoznalo ... tys mě zmátnul tim špatnym rozbalenim :lol: // Udělej tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=72920&p=817782&viewfull=1#post817782 a abgx bude hlásit celý OK + na xLive taky můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 děkuji ti moc :) a proto dostáváš ode mne o5 THX :-) Akorát mi to ted hází jen verification failed A ještě mám dotaz když budu chtít s nějakou pálenkou hrát multiplayer na xlive tak můžu hrát nebo ne a když to bude chtít patchnout tu hru tak ji mám patchovat nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 S patchnutou hrou na xLive nechod a s touhle bych tam taky raději nechodil :) ... co máš za iXtreme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 xbox sem ted poslal na flešnutí romikovi měl by tam být ixtreme LT ale nevím jestli ixtreme lt nebo ixtreme lt touch ale prej tam bude ten touch pravděpodobně... PS: takže když budu chtít hrát bioshock 2 tak internetovej kabel odpojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Bude stačit, když s tim nebudeš hrát online, kabel můžeš mít klidně připojenej. LT je zkratka Lite Touch, takže je to jeden a ten samej firmware :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 a to dostanu bana u všech her když budu s něma hrát multiplayer ? (pálenky i origa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Když budou pálenky v pořádku, tak ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 a podle čeho to pravděpodobně poznám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jinak, ty hry, co sem postuješ v pořádku být mohou. Nepovedla se pouze verifikace, to znamená, že v DB Abgx nejsou ověřovací soubory pro tuhle konkrétní verzi hry. Proto se dají hrát, ale na Live to může být risk. Bohužel, pomůže ti pouze stažení nové verze her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Je tu někdo kdo se drží tohoto postupu a DOSTAL Ban?Jelikož nikdo neodepsal, tak jinak. Znáte někoho kdo se toho držel a dostal ban? Kdo si myslí že tento postup dělá nejdéle a nedostal ban? Sepsal jsem to, držel jsem se toho, BAN jsem dostal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splichy Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Zdravim, mate nekdo zkusenosti s ABGX360 gui na maca? Kdyz chci zkontrolovat vypalene CD a dam "burned dvd" napise mi to ve zkratce ze vstupy jsou soubory a vybrat "files(s)" jako vstup a vlozit jmeno zarizeni... Linux example: /dev/cdrom < dam file(s) a dvdrom ale nechce me to pustit vybrat zadne soubory z dvd. kdyz jsem zkousel moznost "directory" vybral jsem cele dvd a dal "launch" napsalo mi to tuhle hlasku: Failed to find any files in "/Volumes/DVD_ROM"! Diky za odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Red Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Chci se jen pripojit a stahnout kodeky, dostanu v mziku ban, nebo to v klidu stahnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Chci se jen pripojit a stahnout kodeky, dostanu v mziku ban, nebo to v klidu stahnu? To je taka otazka, ze az....spytaj sa v Microsofte, ze za akych podmienok davaju BAN. A druha moznost je to vyskusat, ak ti v tom horsom pripade - zabanovana konzola - nebude vadit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Uploaded with ImageShack.us zdravim, pujde mi ta hra? ty cerveny texty se mi nelibi, ale nerozumim tomu, prosim poradte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Vypadá, jako kdyby byla patchnutá na wave 3 z wave 4 ... ale měla by fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 ano to je, wawe 3 jsem tam daval ja, myslel jsem ze wawe 4 nefunguje bez aktivacniho disku :-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Tyhle hlášky ti vylítnou u každý opatchovaný hry, klidně to vypal, nemusíš se bát :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.