Dunky Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 hlavně nechoď na LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Ale jednu technickou. Nikdy nekontroluj patchnutou hru se zapnutým Autofixem. Jak je vidět z logu, už se začala opravovat (PFI je opravené, VP ne, nemáš na to soubory). Nejdřív si zkontroluj hru, pak ji opatchuj a pak ji už nekontroluj. Pokud máš ještě původní soubory (obvykle rary, které stahuješ), rozbal hru znovu a tentokrát bez téhle chyby. Pro jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 díky :)...vypaleno a v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 cau, stahl jsem si BF: BC 2... mam iXtreme LT a tak jsem zkousel jestli je tam stealth ale abgx mi ukazuje tohle...co s tim prosim vas? Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Tvoje ABGX jen nerozezná wave 6, hra je v pořádku, abgx máš starý. Jestli chceš, aby tvoje abgx rozeznalo wave 5 a 6, tak nainstaluj tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiffi Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Zdravim možná se to tu už řešilo ale nechtěl sem všechno projíždět a take moc nerozumim věcem typu wawe 6 atd:-D. Takže chtěl bych si flashnout xbox ale přitom hrát po live jelikož ho mam zaplacenej na rok , a k tomu ma asi deset origo her, mějte take bych si chtěl někdy zahrát nějaké hry před vydáním a nedostat ban, co pro to musím udělat :) kdyžtak předem dík za odpověd jo a ješrě co když se mi něco stane s xboxem jde to nějak vrátit abych to mohl kdyžtak reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 A modré z nebe by jsi nechtěl? Hraní na Live s flashem a pálenkami bude vždy mít nějakou míru rizika, s tím nic neuděláš. Pokud ještě budeš hrát hry před datem vydání, riziko bude ještě vyšší. Jestli ban opravdu nechceš dostat, kašli na flash a hraj na Live pouze s originály. pro pirajdy a hraní před datem vydání si pořiď třeba druhý Xbox s flashem. Co přesně by se mělo s Xboxem stát? Pokud bude mít ban, tak to v servisu poznají docela spolehlivě, stačí ho jen připojit. Pak záruka samozřejmě padá. Flash se pozná, jen když si zkontrolují mechaniku. Jestli to udělají, nebo ne, je tak trochu gambit. Pokud máš novou mechaniku, tak flash na originál ani vrátit nejde, u starších to tuším jde. Ale i tak bych bych moc nesázel na to, že to nepoznají, když budou moc chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiffi Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Tak někde sem tady čet že de hrat palená hra na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Samozřejmě, že jde, ale vždycky tam budeš mít riziko, že dostaneš ban ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiffi Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 a co chip četl jsem že se dá vypnout a mužeš hrát originálky po live a palenky offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Nesmysl .... a navíc CHIP nemá téměř nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiffi Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Poslední otázka když vypnu internet a zahraju si pálenku třeba i před datem vydání a potom si půjdu zahrát originálku po live dostanu ban, a nebo bych měl hrát na dvouch profilech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Ban bys neměl dostat pokud budeš hrát offline, tim že si založíš dva profily to moc nevytrhneš. Nikdo ti to ale nezaručí ... někdo říká, že se to po připojení stejně hodí na live, někdo že ne a jak je to doopravdy asi těžko zjistíme ... Jinak ještě k tomu chipu, něco jsem o tom četl, ale nedokážu si představit, že by ti to v ČR někdo udělal http://console-forum.net/showthread.php?t=72612 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiffi Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 tak možná až mi vyprší gold tak do tho pudu, každopádně dík za odpovědi , jo ty si dostal někdy ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Já? Ne, ale dostal bych ho, mam starej iXtreme ... jsem rád, že mam chvilku čas si zahrát singl, na nějaký online hraní už nemam čas - dřív jsem byl na leaf, ted už ani to :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Zdravím, mám takový problém, mám iso soubor a chci vytvorit .dvd soubor, jenze ten se mi nedari pres abgx360 udelat ani za nic. Normalne se mi napise ze vsechno succesful a kdyz se podivam do puvodni slozky s imagem, tak tam nic neni, a nic neni ani ve slozce kterou abgx360 vytvoril pro ukladani imagu. Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Podívej se do topicu pro začátečníky a DVD soubor vytvoř manualně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonziii Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 ahoj chci se zeptat kdyz sem si hru otestoval v abgx360 a vse mam zeleny v poradku,ale chybi mi tam nakonci zeleny splitvid is valid a mam ss version 1 tak jestli muzu hrat po netu....hra cod3..diky za odpoved ci help.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Patchni na SSv2 pro jistotu http://paste2.org/p/635626 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Takže když mám flash a hraju po xlive originály tak nemužu dostat ban ani když je vlna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Nikdo ti přesně neví podle čeho MS banuje. Tim, že budeš hrát originálky s flashem akorát snížíš riziko. V tuhle chvíli bys ban dostat neměl, pokud budeš mít iX LT 1.1 a budeš hrát po live jen originálky. Jak to bude dál ti nikdo nepoví - nikdo neví jak daleko MS je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Takže prostě sledovat novinky a když začne MS banovat tak na live radši nelízt? :) A když tak aspoň s originálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Při minulé ban vlně bylo jedno, jestli jsi měl originál, nebo ne, stačila pouhá přítomnost flashe. Jak to bude tentokrát nikdo zatím neví. Njerozumnější se jeví jako sledovat dění, v okamžiku, kdy se spustí ban vlna se odpojit, dál sledovat dění a zařídit se podle toho. Pokud opět FW zklame, tak už radši nelézt na Live nikdy, ban nejspíš už bude čekat. Pokud se bude jednat o vinu uživatelů, kteří si nedávají pozor, co do Xboxu cpou, jsou šance značně vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Teď jsem začal s pálením jak to vapadá ?? a co to znamená ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Můžeš to bez obav vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.