Bedbord Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 tak jsem to dneska skoro dohrál .. jsem první v ratingu a schází mi pouze vyhrát šechny medajle v akademii a mažu tuhle super hru z MS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Hrajete nekdo Virtua Tennis 3 na necem jinem jak PSP? Myslim tim jako Xbox 360, PS3, PC aj. Zajima me jestli to je stejny? :shock: ja sem videl in-game vidou z PS3 a xbox 360 a hratelnost je asi stejna ale ta grafika to je jak nebe a dudy :) fakt libova grafika :) to PSP je ve VT3 oproti next-gen 100 let za opicema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Já sem 92. a posunuju se pořád vejš ,ale teď jsem to kvůli TD :U přestal hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 http://handheld.hrej.cz/clanky/recenze/virtua-tennis-3/ Velmi velmi velmi prekvapiva recenze :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tasyk Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Tennis to je proste the best sport akorat ted nemam formu (rank 87) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 PROČ NENÍ MULTIPLAYER????????!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Taky by mě zajímalo proč tam není infrastructure.. docela by se to hodilo... Všude ve sportovních je a tady zrovna není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Taky by mě zajímalo proč tam není infrastructure.. docela by se to hodilo... Všude ve sportovních je a tady zrovna není..Protoze to sralo Microsoft! Ten to ma zaplaceny, domluveny, pojisteny...proste ma spoustu prachu, tak je vrazi do xboxu, at si ho alespon nekdo kupuje :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Njn ale nechápu, co by jim to udělalo za problém hodit infrastructure prostě do všech her... A ten virtua tenis fakt jako mě to naštvalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Už to mám skoro dohrany jsem na 12 místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Dokaze to niekto rychlejsie ako ja? :) Poslednou doboru som to zacal opat hrat.... Z 286 miesta som sa behom 2 dni dostal na solidne 84 miesto... Treningy uz zacinaju byt tahsie ale da sa to... No VT3 je skvela hra avsak sa neda hrat vkuse... tak max. 2 hodinky denne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Dokaze to niekto rychlejsie ako ja? :) Poslednou doboru som to zacal opat hrat.... Z 286 miesta som sa behom 2 dni dostal na solidne 84 miesto... Treningy uz zacinaju byt tahsie ale da sa to... No VT3 je skvela hra avsak sa neda hrat vkuse... tak max. 2 hodinky denne ;) Jednou sem se s Vaidisovou sral 20 minut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 Ja sem vyklep nekoho za 42s ale screen nemam a uz jsem na 12. miste zbejva akorat wibledon, roland garros (ci jak se to pise) a konec :) A na jakou obtiznost to hrajete ? ja na tu prostredni ale uz nvm jak se jmenuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 jo taky hraju na tu prostredni a jsem taky myslim na 12.miste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 ....ja sem tedka na nejakym 68 nebo tak nak ale z toho 300. mista sem se behem tak 2-3hodin dostal na 98....pak uz je to ale tezsi....kua uz abych mel to 56...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 tak ja uz jsem davno na 1.miste, v king of players jsem porazil federera 6:3,ale byla to bitva,jinak grand slamy vyhravat pravidelne 3-4 za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Přesně jako preston. Jsem na 1. místě a mam tituly, ze všech turnajů kromě toho kam smí jenom světová jednička. Ještě jsem to nezkoušel, protože jsem v Březnu a ten turnaj je asi až v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 tak já už jsem strašně dlouho mezi 2. a 7. místem (vždycky když se zraním tak klesnu), první jsem ještě nikdy nebyl... A taky mě štve King of players, ještě jsem to nevyhrál, dycky jsem dostal ranec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 no ja uz sem ted 2. vcera sem totiz zase hral po delsi dobe :) vyhral sem ted 4 grand slamy po sobe a uz se tesim na ten king of players :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 ten turnaj,kam smi jen svetova jednicka je prave king of players,je tezky,ale vyhrat se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 Mně se stala jedna věc. Hrála jsem Grand slam a nějak jsem se pak rozmyslela a ze hry jsem vyskočila. Ihned jsem klesla na 12. místo, i když jsem před tím byla druhá. Ale teď když ten Grand slam vyhraju, tak na žebříčku klesám. Naposledy jsem byla 9. a po vyhraném zápase jsem byla zase až 12. A tak je to pořád dokola. To je nějaká hloupost ne? A jinak Nikola tam je, ale nic moc.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 to je normálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 Ke konci uz nema moc cenu hrat turnaje s nizsim rankem, protoze i kdyz vyhrajes tak muzes klesnout o par pricek. Ja sem ke konci uz jen vyckaval na grand slamy. V tomhle je ta hra trochu nedomyslena, ale i tak jsem ji dohral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 Mně se stala jedna věc. Hrála jsem Grand slam a nějak jsem se pak rozmyslela a ze hry jsem vyskočila. Ihned jsem klesla na 12. místo, i když jsem před tím byla druhá. Ale teď když ten Grand slam vyhraju, tak na žebříčku klesám. Naposledy jsem byla 9. a po vyhraném zápase jsem byla zase až 12. A tak je to pořád dokola. To je nějaká hloupost ne? A jinak Nikola tam je, ale nic moc.:roll: hele hele hele....ty seš baba? :) teda slečna sem myslel...sorry za OT ale ještě sem zatim na žádnou holku s PSP nenarazil:) jinak k tématu... VT3 je bomba,pařim furt,taková řekle bych ""odpočinkovější" hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 Jo, jsem holka. No ale já jsem mluvila jenom o Grand slamech. Nevím proč, když ho vyhraju, tak klesnu namísto abych postoupila. Přitom hráč není nemocnej a je v pohodě. Já mám vyhraný všechny turnaje a zápasy (myslím tím všechny ranky), ale stejně jsem jenom pořád druhá. To by mě teda zajímalo, kdy budu na prvním místě, ale doufám, že to nebude až v důchodu.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.