Iann 09 Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Já mám takovou hloupou otázku (to víte - ženská), jak můžu zahrát kraťase? Všechno zvládnu, jsem 2. na žebříčku, ale na ten kraťas ne a ne přijít. Dávám pecky, ale přímo za síť mi to nechce lítat. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Já mám takovou hloupou otázku (to víte - ženská), jak můžu zahrát kraťase? Všechno zvládnu, jsem 2. na žebříčku, ale na ten kraťas ne a ne přijít. Dávám pecky, ale přímo za síť mi to nechce lítat. :cry:Stisni 'O' + sipka dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Jé, děkuju moc. Hned to vyzkouším. Ještě jednou díky.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 jo a vsiml si nekdo ze kdyz se v kuzelkach netrefis ani do jedne (nebo do site) tak dostanete 6 bodu? :D takze muzete srazit klidne i 16 kuzelek z 10 :D EDIT: hra dodelana na 100% 1.misto :D ten federer na tom tenisovem kurtu na lodi nebyl zas tak tezky :D jsem vyhral 6:4 na poprve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan11 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 čau Lidi začal jsem hrát VT3 na PS3 a chci se zeptat dá se v kariéře nastavit na kolik se hreje gemů a setů ? Já hraju v každé hře pouze na dva gemi a pak je konec hry a nevím kde to změnit nebo nastavit. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 V kariéře se to nedá nijak nastavit, ale jak budeš postupovat v žebříčku výš a výš, budeš hrát těžší turnaje i na víc gemů než na 2. Změnit se to dá jenom ve free play (nebo jak se tomu nadává :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
side Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 kdyz chces bejt prvni, musis vyhrat vsechny grandslamy (4) ten jeden rok a otevre se ti stage na lodi, kde hrajes o prvni misto....ten zapas sem asi 4krat projel, tak sem se na to vybodl, ale jinak dohrany za 3 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Mno jsem 1 !!!!! porazil jsem rogera bugem ale ne vedome on to hral vzdycky kratas a ja jsem tam potom jenom stal a rozhazoval newim jakto ale porad to hral na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 ja hraju virtua tennis 3 asi 5 dni a uz sem na 2 ranku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tak jsem to dohrál :-) Super hra a to s tím, že se to dá hrát max 2 hoďky denně -> zápas máš za 8 minut vyhranej ;-) až na king of players...kde jsem vedl 4:0 a on vyhrál 6:4...to jsem nějak nepochopil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Ale to je úplně normální. Já jsem vždycky rudá vzteky, když udělám takovej výsledek a pak bum a jenom čučím, jak mě honí Nadal, (většinou totiž hraju s Nadalem) a nakonec jsem ráda, když se terfím jednou do míčku.:angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 mam rank 87 a mam u vseho na 20lv ale i tak je to krute nejvic me stvou ty kuzelky u toho se vzdy vstekam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 trošku otevření staršího topiku...ale toe snad fuk...kuželky jsou všeobecný zlo jako, ot jse mnepochopil, jak ot na PSP můžu zvládnout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 A co potřebuješ vědět? Já do míčku mydlím křížkem a vlevo šipkama si vybíráš směr střely. Zpočátku to bude jenom takový pošolichání míčku, ale až budeš mít vyšší dovednost, tak to bude docela mazec. Já to mydlím docela často, když se mi nechtějí hrát zápasy a docela mi to jde. Ale natrápila jsem se s tím taky docela dost. Já zase nemůžu pochopit, když hraju to "býčí oko", tak jak mám udělat dovednost 4. Tam mi ten míček lítá pořád za a nemůžu se do toho kruhu vůbec trefit, protože je nějak moc blízko. Jinak zvládnu v pohodě i dovednost nejvyšší.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.