sn3hura Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Čus lidi. Kupil jsem si PSP nemám zákl. desku ta-082 ale stejně mám FW 2.81 aspoň podle těch návodů co jsem se tu dočetl. A chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký způsob jak dostat toto FW na custom FW abych mohl hrát ISO hry díkec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Jdi do začátečníků :wink: :roll: :lol: A pak si sežen nepatchovanou verzi gta:lcs.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 mno musis upnout(updatovat FW) na 3.03 a z 3.03 je dost dobrej DG ale hacek je ze potrebujes nepatchovane GTA liberty city stories tady mas docea good navod teda aspon myslim http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sn3hura Odesláno Březen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Jo díkec, vím že potřebuju to GTA ale doufal jsem že je i jiná možnost... ale dík mno... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 28, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Jina moznost neni , leda by si mel 2.80 . :-) To je hold pech . To ja kdys sem kupoval svuj base pack tak tam byla este 2.50 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sn3hura
Čus lidi. Kupil jsem si PSP nemám zákl. desku ta-082 ale stejně mám FW 2.81 aspoň podle těch návodů co jsem se tu dočetl. A chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký způsob jak dostat toto FW na custom FW abych mohl hrát ISO hry díkec...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts