sn3hura Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Čus lidi. Kupil jsem si PSP nemám zákl. desku ta-082 ale stejně mám FW 2.81 aspoň podle těch návodů co jsem se tu dočetl. A chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký způsob jak dostat toto FW na custom FW abych mohl hrát ISO hry díkec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WItekS Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Jdi do začátečníků :wink: :roll: :lol: A pak si sežen nepatchovanou verzi gta:lcs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dzunk Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 mno musis upnout(updatovat FW) na 3.03 a z 3.03 je dost dobrej DG ale hacek je ze potrebujes nepatchovane GTA liberty city stories tady mas docea good navod teda aspon myslim http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sn3hura Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 Jo díkec, vím že potřebuju to GTA ale doufal jsem že je i jiná možnost... ale dík mno... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted March 28, 2007 Moderators Report Share Posted March 28, 2007 Jina moznost neni , leda by si mel 2.80 . :-) To je hold pech . To ja kdys sem kupoval svuj base pack tak tam byla este 2.50 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sn3hura
Čus lidi. Kupil jsem si PSP nemám zákl. desku ta-082 ale stejně mám FW 2.81 aspoň podle těch návodů co jsem se tu dočetl. A chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký způsob jak dostat toto FW na custom FW abych mohl hrát ISO hry díkec...
4 answers to this question
Recommended Posts