Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5.03 GEN-A CFW pro TA-088v3/3000

tekken90

Recommended Posts

Takže dnes večer ( kolem 20:00) by měl vyjít tento nový CFW od týmu GEN, který pofrčí na PSP s TA-088v3 a PSP 3000.

Podmínkou pro instalaci je mít PSP s ofic. FW max. 5.03 pro instalaci ChickHENu, na kterém se pak spustí instalace CFW.

pozn: nepište sem komentáře tipu "super", "konečně" apod., ale jen k věci... :dozey:

video

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

musí se snad CFW nahrávat po každým vypnutí ? :) Nemusí. Měl by to být plnohodnotný CFW, takže vypnutím se nesmaže. Dá se říct, že je to jen menší vylepšení oproti CFWEnableru, který se musel pokaždé nahrávat znovu.

Ale zatím se dá říct, že kromě videa není žádné info, takže si počkáme do večera.

Odkaz ke komentáři

power: jak jsem psal výšše, půjde nejspíše o plnohodnotný CFW, takže by měl mít všechny funkce CFW !

Tak to je super, takže už žádný strachy ohledně vypnutí "na tvrdo" :lol:...

BTW, nekamenujte mě, nejsem v tom moc dobrej, ale :

Ten 5.03 GEN-A se bude nahrávat snadno přes ten ChickHen, nebo je to nějak jinak ?

Jakej je rozdíl mezi tady tim flashnutím přes ChickHen a Pandorou ?

Díky ;)

Odkaz ke komentáři

Jo, bude vyuzivat ChickHEN.

Vysledek bude stejnej - kdyby ale byl mozny flash pandorou na PSP 3k, byl by to jeste vetsi uspech, protoze by to nebylo omezene pouze na FW 5.03 a byl by mozny unbrick, takhle to tudiz bude lehky risk..

Aha, aha. Ale funkce to bude mít stejné, jako CFW udělaný Pandorou ?

Takže to vlastně bude mít 2 menší chyby : Pouze pro 5.03, a nemožnost unbricknout PSP ?

Odkaz ke komentáři

Pokud nebudete instalovat pluginy která Brickujou tak je šance na brick minimální 99% že se povede 1% brick jako u CFWenableru pouze nové soubory a spuštění CFW jinak já psp 3000 takže jsem šťastný ale i smutný protože se bojím že nevyjde jedna hra která je ohlášena ale já si přeji ať ano.

A mám otázku sice kámoš používá GEN.Chtěl jsem se zeptat ona existovalo demo a pak teprve Full nebo to byla testovací verze ? Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Všimněte si že před spuštěním HENu má na kartě asi 303MB volného místa a po spuštění HENu má cca 2189MB.....

1.Buď mohl vyměnit paměťovky (což asi z 90%udělal)

2.Je to jiné psp tzn. je to fake (aplikace udělaná jako že se něco instaluje apod.)

Má jisté podezření, ale neměl by to být fake. (ale co když přece jen ano) :?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu