tekken90 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Takže dnes večer ( kolem 20:00) by měl vyjít tento nový CFW od týmu GEN, který pofrčí na PSP s TA-088v3 a PSP 3000. Podmínkou pro instalaci je mít PSP s ofic. FW max. 5.03 pro instalaci ChickHENu, na kterém se pak spustí instalace CFW. pozn: nepište sem komentáře tipu "super", "konečně" apod., ale jen k věci... :dozey: video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 tekken90...se bude muset zase nahravat po kazdym vypnuti psp znova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 musí se snad CFW nahrávat po každým vypnutí ? :) Nemusí. Měl by to být plnohodnotný CFW, takže vypnutím se nesmaže. Dá se říct, že je to jen menší vylepšení oproti CFWEnableru, který se musel pokaždé nahrávat znovu. Ale zatím se dá říct, že kromě videa není žádné info, takže si počkáme do večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 to se zatim nevi... dle meho nazoru to zatim bude potreba porad, ale PSPGEN na tom zapracuje aby se to nahralo do F0... takze pak uz to potreba nebude... vecer se bude vedet vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Půjdou i pluginy (ve videu to není) Edit1: podle tekka asi jo Edit2: WooHooo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 power: jak jsem psal výšše, půjde nejspíše o plnohodnotný CFW, takže by měl mít všechny funkce CFW ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey_mouse69 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Hele takto znamena ze jde pustit iso na psp 3000 ? Ok muj stastny den ale lidi se 5.50 firmwarem maj smulu ze ? mam 3000 ale lituju ty co maj spatnej OFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 power: jak jsem psal výšše, půjde nejspíše o plnohodnotný CFW, takže by měl mít všechny funkce CFW ! Tak to je super, takže už žádný strachy ohledně vypnutí "na tvrdo" :lol:... BTW, nekamenujte mě, nejsem v tom moc dobrej, ale : Ten 5.03 GEN-A se bude nahrávat snadno přes ten ChickHen, nebo je to nějak jinak ? Jakej je rozdíl mezi tady tim flashnutím přes ChickHen a Pandorou ? Díky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 rozdil v tom neni... a kdyby ses dival na to video tak bys videl jak se to tam instalovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 1 ) viz. video 2 ) u nahrání 5.03 GEN se nemaže f0 paměť, ale nahrajou se jen potřebné soubory CFW a tím pádem není nutno obejít preIPL jako u Pandory... bohužel kvůli tomu to půjde jen na 5.03 a nová Pandora zatím nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Jo, bude vyuzivat ChickHEN.Vysledek bude stejnej - kdyby ale byl mozny flash pandorou na PSP 3k, byl by to jeste vetsi uspech, protoze by to nebylo omezene pouze na FW 5.03 a byl by mozny unbrick, takhle to tudiz bude lehky risk.. Aha, aha. Ale funkce to bude mít stejné, jako CFW udělaný Pandorou ? Takže to vlastně bude mít 2 menší chyby : Pouze pro 5.03, a nemožnost unbricknout PSP ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 měl by mít... jak už jsem psal nahoře... uvidíme večer :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ErxCz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Pokud nebudete instalovat pluginy která Brickujou tak je šance na brick minimální 99% že se povede 1% brick jako u CFWenableru pouze nové soubory a spuštění CFW jinak já psp 3000 takže jsem šťastný ale i smutný protože se bojím že nevyjde jedna hra která je ohlášena ale já si přeji ať ano. A mám otázku sice kámoš používá GEN.Chtěl jsem se zeptat ona existovalo demo a pak teprve Full nebo to byla testovací verze ? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 a kdy to budeme moci stahnout? :D me psp3000 se nemuze dockat:psp::D dystak sem slepej, kdyby nahodou ste to uz psali:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Melo by to byt presne ve 20:06.. dozvis se zde na foru, bude vytvoren 0day topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 No lol tak kámoš má dobře velkou smůlu...V pondělí prodal 3000 kvůli tomu že nešla hacknout :-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 No lol tak kámoš má dobře velkou smůlu...V pondělí prodal 3000 kvůli tomu že nešla hacknout :-D :-D :-D Má číst Console-Forum.net a ví to ;) "Console-Forum.net - okamžitě v obraze" :lol: .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Ty vole ja mam stesti jako krava ze sem to PSP jeste neodeslal:D,ja uz ho chtel taky prodat:D:D:D:D.Lukill pozdravuj kamose:D:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 musím mít 5.03 anebo mi stačí základní 4.21 na 3k ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 musím mít 5.03 anebo mi stačí základní 4.21 na 3k ? Updatuj si na 5.03, máš štěstí že nemáš vyšší ;) Only 5.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Updatuj si na 5.03, máš štěstí že nemáš vyšší ;)Only 5.03 a jak si to mam navíšit pls ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 takže jestli tomu správně rozumim : bude to CFWEnabler s jinym jménem, pude ISO a nebude se to muset znova spouštět po každym tvrdym vypnutí psp ? a pude se toho nějak zbavit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Všimněte si že před spuštěním HENu má na kartě asi 303MB volného místa a po spuštění HENu má cca 2189MB..... 1.Buď mohl vyměnit paměťovky (což asi z 90%udělal) 2.Je to jiné psp tzn. je to fake (aplikace udělaná jako že se něco instaluje apod.) Má jisté podezření, ale neměl by to být fake. (ale co když přece jen ano) :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ja vim ze je to vymatlanej dotaz,ale pujdou i CSO hry?Ve videu jsou jen PS1 a ISO...a taky me je divny co to mel za ikonku vedle GAME lol bojim se aby to nebyl fake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts