Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ok, ok...mozna to pro vsechny na foru neni az takova bomba, ale moje nejtajnejsi prani se vyplnilo a sony oficialne potvrdila pokracovani wipeoutu pro psp.

prikladam odkaz s novinkou v anglictine a uplne dole je tam i odkaz na screeny

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=74611

je tady nekdo podobne postizenej nebo se raduju sam? :D

Odesláno

tak snad by sklamat nemelo, protoze je tam spousta novinek... mel by tam byt jakejsi mag grip, kterej by mel vyt jen na urcitych mistech trati a mel by drzet lod aby se daly provadet lopingy atp...jinak bude super soundtrack jako vzdy ,ale s moznosti doplneni o vlastni kousky na memory sticku. taky by melo byt nejaky primy delani screenshotu,neco na zpusob gran turisma 4... a hlavne tam ma byt INFRASTRUCTURE.

pokud nejak nepodelaji ten mag grip mela by to byt absolutni bomba

• 3 weeks later...
Odesláno

Mě Wipeout vždycky strašně táhli, hrál jsem jen demo ještě na PSX a od tý doby nic. Ale co vyšli na PSP, tak jsem byl ve svým živlu - bohužel jen do doby, než jsem se dostal na třetí obtížnost (teď nevím, jak se jmenuje), tam už absolutně nestíhám :D . Co má ale fakt grády, tak to je ta ZONE, sice jsem se taky moc daleko nedostal, protože se to potom už nehorázně zrychluje, ale adrenalinu jsem potom měl v sobě tolik, že bych mohl rovnou skočit z letadla i bez padáku :wohow: :wohow: .

Takže ikdyž jsem jedničku nedohrál, na dvojku se 100% těším (doufám, že tam takly alespoň první dvě obtížnosti zvládnu :) ).

Odesláno
Mě Wipeout vždycky strašně táhli, hrál jsem jen demo ještě na PSX a od tý doby nic. Ale co vyšli na PSP, tak jsem byl ve svým živlu - bohužel jen do doby, než jsem se dostal na třetí obtížnost (teď nevím, jak se jmenuje), tam už absolutně nestíhám :D . Co má ale fakt grády, tak to je ta ZONE, sice jsem se taky moc daleko nedostal, protože se to potom už nehorázně zrychluje, ale adrenalinu jsem potom měl v sobě tolik, že bych mohl rovnou skočit z letadla i bez padáku :wohow: :wohow: .

Takže ikdyž jsem jedničku nedohrál, na dvojku se 100% těším (doufám, že tam takly alespoň první dvě obtížnosti zvládnu :) ).

no on ten treti rychlostni stupen neni az tak hroznej...musim sice uznat ze kdyz sem se tam poprve dostal,byl sem z toho taky celkem v pr****,ale chce to jenom trosku treningu...to stejny plati potom pro ctvrtou a patou rychlost,i kdyz ty jsou mozna malinko vic hardcore,ale taky se daji...

Odesláno

no já nevím, ale asi mi chybí ta správný reflexy :D . Mě stačí to, co odjezdím a ulítávám si na tom klidně do zblbnutí. Ikdyž možná jen špatně využívám těch věcí, co se dají sbírat - většinou to zrychlení, nevím proč, ale vždycky zapomenu, že mě čeká zákruta a použiju to, z čehož nemůže vzniknout nic jinýho, než milostný hrátky s mantinelem nebo vylítnutí z trati :D:D. Ale jak tak koukám, tak ty seš taky tak trochu hardcore :) .

Odesláno
no já nevím, ale asi mi chybí ta správný reflexy :D . Mě stačí to, co odjezdím a ulítávám si na tom klidně do zblbnutí. Ikdyž možná jen špatně využívám těch věcí, co se dají sbírat - většinou to zrychlení, nevím proč, ale vždycky zapomenu, že mě čeká zákruta a použiju to, z čehož nemůže vzniknout nic jinýho, než milostný hrátky s mantinelem nebo vylítnutí z trati :D:D. Ale jak tak koukám, tak ty seš taky tak trochu hardcore :) .

nez jsem se do wipe outu dostal ja, taky jsem turbo pouzival spis jen jako doplneni energie a doufal jsem, ze v dalsim bonusu bude autopilot :D

ale ted se svym skillem si to litam na phantoma a turbo mi vydycky prijde vhod ;)

ja doufam, ze do pulsu daji vic tricku, jako je takovyto protoceni ve vzduchu a po dopadu na zem se pusti turbo, nebo neco na ten zpusob...

ale ty trate z traileru vypadaji pekne :)

Odesláno

Tak to by mi určitě bodlo, zkusil bych si i ty vyšší rychlosti :) . Mě osobně stačí SAVE, bonus packy mám myslím všechny (dávám soupis).

UCES00001DA7MUSIC
UCES00001DCLASSICMPAK1
UCES00001DCLASSICMPAK2
UCES00001DCLASSICPAK1
UCES00001DCLASSICPAK2
UCES00001DDELTAPAK
UCES00001DGAMESRADAR
UCES00001DGAMMAPAK
UCES00001DOMEGAPAK
UCES00001DOMEGAPAKS
UCES00001DVOCMUSIC

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu