Bunny1468622758 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 a tenhle plugin musim taky v recovery menu aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 staci kdyz v textaku v seplugins(vsh.txt) napises za ten plugin 1 tzn: ms0:/seplugins/ 1 ms0:/seplugins/název pluginu.prx 1 pak staci pustit hru(Hombrew,ISO,CSO) v psp a plugin je aktivovanej a pak si vyberes uz jen temata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 a ještě jeden problém mám... vůbec nechápu ten konvertor....nemohl by nekdo napsat nakej navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Díky moc faká to a už mám v PSP CTF schéma :) Jinak Bunny normálně stáhneš si ho a dáš do stejnej složky jako CTF schéma zapneš convertor a po chvíli by se ti mělo objevit pokračujte stisknutím libovolně klávesy dáš třeba ENTER a schéma by mělo být pachnuto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasadfcb Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ach jo...:cry: nevím co dělám špatně ale prostě se mi už ty prekonvertované temáta neobjeví....:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 pokud se ti temata neobjevily, tak nemas akivovany plugin... proto se ti nezobrazuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 uz to nekomu bricklo psp ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Mně to teda nebricklo a používám to denně....a skoušel jsem asi 20 témat a všechny fungovali na 1čku...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 je Ok že vám to faká, ale v tomhle se radši budu držet zpátky, protože jak pěkně řekl ice222222: ale stahnete jedno spatne schema a s psp a ISO hrama se muzete rozloucit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 když otevřu to cxmb(ve složce v pc) tak je tam lite a full co o znamena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 To je úplně fuk. Tušim, že ve složce Lite je plugin s koncovkou .prx nakopíruj a aktivuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 5.03 Mhu neni stejny jako 5.03 gen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Pls eště 1 otazka, Mam tam to theme cxmb a chci spatky to origo a jak ho mam deaktivovat ? Jestli je to v recovery menu tak nevím jak zněj vyjet jen umim psp restartovat. to bych si ale zas vypnul gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 V xmb/Settings/Theme/Original/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ale pravě když dam ten original tak to změni jen to pozadí. Ale ty ikonky zustavaji stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Tak zapni to cxmb vymazej cxmb schéma z karty a nahoď original nebo v poslední možnosti vypnout plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Díky Zinglbee, Jinak mě to šlape vpohodě ale 1 theme když sem ho nahazoval tak se mi to pak seklo, a vyplo.A když sem to zpustil bylo tam origo theme. Ale po zpuštěni genu tam byly ty ikonky z toho theme ale bez pozadí(Origo pozadí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 lidi nejak se mi nechtej nasit ty temata mam CFW 5.03 gen-a full :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Pokud ty temata nevidíš při výberu temat tak zapni hru a vpyni ji mělo by to jít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 nastal už u někoho případ že by se to bricklo jinak poslali byste mi odkaz na nějaký témata co fungujou na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quixo Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Zdravim, uz sa to tu niekto pytal, ale odpoved na jeho otazku som zatial nenasiel. Myslite si, ze by som tieto CXMB rozbehol aj na 5.03 MHU? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 já jen tak mám psp 3000gen-B a bojim se bricku fakt se pri tom nemuze nic stat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 když se tak bojite bricku tak si to tam nedavejte ne ?? mě to přijde docela zbytečný,protože origo mi přijde lepší...je to ale tvoje věc žj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 mě na 2000 5.03 GEN-B funguje CXMB bez problémů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 a kdyz tam dam blby tema tak se psp jenom vypne nic vic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.