ScRyX Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Pred polhodinkou svet spoznal novy iPhone. Ako sa vam paci? Ovladanie hlasom je to po com uz roky tuzim :P :arrow:http://i.gizmodo.com/5283099/iphone-3gs-complete-feature-guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 nádhera,hlavně ta cena 799$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Hm ? Dufam ze neveris cene 199$, ktora je pochopitelne na pausal v AT&T. Viac info v rodnej reci (alebo aspon blizkej :D) : zdroj: http://zekehosajta.blogspot.com Ako už pomaly každý očakával, tak na WWDC 2009 bol dnes ohlásený nový iPhone 3GS. Neberte ho ako nástupcu iPhonu 3G, ale skôr "iPhone pre náročnjších". Tzn. bude sa predávať spolu s iPhonom 3G (niečo ako MacBook - MacBook Pro). V čom sa teda líši od iPhonu 3G ? 1. Fotoaparát - 3 Mpx, automatické zaostrovanie, vyváženie bielej počas fotenia, macro, režimy fotenia pri slabom osvetlení. 2. Natáčanie videa - VGA, 30 snímkov za sekundu, automatické zaostrovanie, automatické vyváženie bielej. Možnosť strihu videa priamo v iPhone. Možnosť priamo poslať cez MMS, E-mail, MobileMe aj YouTube. 3. Konektivita - 7,2 Mbps HSDPA. 4. Grafika - Výkonnejší grafický chip s hardwarovou podporou OpenGl|ES. 5. Design - Rovnaký ako iPhone 3G, len je vyrobený zo "zelených" materiálov. 6. Batéria - Internet - 9 hod Video - 10 hod 2G hovory - 12 hod 3G hovory - 5 hod 7. Špeciálne featurky - magnetometer, ovládanie hlasom, vstavané Nike +. Bude predávaný v 16 a 32GB verzii, zadný kryt nie je matný, nemá prednú kamerku. V US a pár ďaľších krajinách - 19 jún Slovensko, Česko a pod. - 9. júl Ostatné divné krajiny od Argentíny, Madagascaru, až po Spojené Arabské Emiráty - 9. august Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Ten je súúúper..xD:P Co je za měsííc Júl?:D Zajímalo by mě kolik bude stááti..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Jaj.. no to je novinka.. jako timhle u mne fakt Apple klesnul.. Jedna z hlavnich featur ovladani hlasem? Vec, co jsem mel uz na monochromatickem telefonu? Vec k nicemu (kdo na ulici nebo nekde bude jak trotl "ovladat hlasem" - jednoho takovyho blbecka jsem videl.. hroznej pohled).. A ted je konecne i na telefonu za desitky tisic (pod 10k asi stat nebude).. fajn.. husty. (a konecne umi natacet videa, coz umej ted JB iPhone normalne.. + normalni mobily uplne bezne.. jako fakt Apple mam rad, ale timhle u mne klesa do sracek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Júl je ten, ktorý ide po júne. Jún je ten, ktorý ide po Máji - ten je po cesky kveten. Tak rataj :D A staci vedet po anglicky. :D Anonymous: preco myslet tak negativne ? Podla mna je ten 3GS celkom v poho. Paci sa mi hlavne zvyseny vykon. A nezabudaj na to, ze to neni myslene ako nastupca iPhonu 3G, ale nieco co ho doplni. Takze podla mna v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 U me teda jednoznacne velke zklamani... Vsichni vcetne me cekali velky UP, hlavne co se designu tyce... Jasne, fw 3.0 toho hodne prinese, ale neskutecne to dolu srazi "novy" styl vyrobku, ktery bohuzel u 3GS, neprisel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 to ovladanie hlasom mi tiez nepripada vyuzitelne PRE MASU ludi ... celkovo to nie je nejaky EXTREMNY skok... moj 3G mi postaci vidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Tadáááá....TomTom http://iphone.tomtom.com/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 5. Design - Rovnaký ako iPhone 3G, len je vyrobený zo "zelených" materiálov. Sorry ale mohli si dat zalezet na designu, kdyz je to jedna z tech hlavnich veci applu. Ale asi skok jako u PSP2000-3000 (mozna i ten byl vetsi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 No pro me naprosto dokonala novinka i ty novinky :) Bohuzel jsem asi ten co musi mit kazdy novy iPhone :) Na 100% do nej pujdu :) Asi brzo prodam svuj 3G 16GB nez klesne cena... :) Moc se tesim ;) EDIT: Tohle taky zni pekne nahodou ;) Trochu kuriózní novinka - přestože se při běžném používání nedalo příliš stěžovat na "upatlání" obrazovky prsty (případně to nebylo nic, co by nevyřešilo otření o kalhoty), Apple v novém "GéeSku" použil speciální povrchovou úpravu obrazovky, která nyní odpuzuje tuky a je tedy "odolná proti otiskům prstů". + jeste peknej clanek http://iphonemania.mobilmania.cz/Apple-iPhone-3GS-nova-modla-mobilniho-sveta + mega videi: http://iphonemania.mobilmania.cz/Apple-iPhone-3GS-nove-reklamy Zdroj: www.iphonemania.cz EDIT2: Hej ty reklamy sou pekny :) I kdyz je to pouze na aplikace sou pekny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 :Dno to je teda hezky:Dtohle ma bejt jakoby novej iphone:Dtohle spis mel bejt iphone 3G rovnou ze zacatku:Da ne sunt co ma 2Mpx fotak a v zakladu neumi tocit videa:Dme to spis pride jako iphone 3Gi nez novej...ale zase vyhoda ze tim klesne cena iphone 3G/2G OFF:jinak kdyz mate na 3G ty videa tak to toci v jakym rozliseni a formatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 jetli ta novinka bude stat 4000kc jak pisou na novinkach cz tak jdu 100% do 16 gb verze to naprosto nadherna cena :) http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/170828-apple-odtajnil-nejnovejsi-iphone-v-cesku-se-zacne-prodavat-v-cervenci.html ale nechapu to jak to ze kdyz se Iphone 3g prodava za 13000 tak jak muze GS¨stat pouhych 199dolaru ... v prepoctu 4000kc to je nejaky divny :( edit: aha cena 4k je pausalova tak nic to si o nem muzu nechat jenom zdat za ty prachy co bude stat si poridim daleko lepsi veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Omg ta cena je na pausal pre americke AT&T...mfg inak bude cena samozrejme dost vysoka...ale CHCEM HO. To ovladanie hlasom, za predpokladu ze bude fungovat s mojimi terajsimi sluchatkami, bude uplna pecka(dalsich 125€ za sluchatka nemienim dat). A fotak, ktory som po prechode na iPhone prestal pouzivat by mohol byt konecne k nejakemu uzitku...a hlavne, potrebujem 32GB pamat, mam volne 6MB momentalne. Ale redesign by nezaskodil... Cena novinky pro český trh prozatím nebyla stanovena, podle odhadů by se ale měla pohybovat okolo 16 tisíc korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ja sa vzdy na konferencie Applu tesim nielen kvoli novym modelom, ale aj preto, ze s kazdym novym modelom na slovensku klesa cena. Vid. napr. iPod Touch 1 gen. - Nay Elektrodom - 10500 SK. iPod Touch 2. gen. - 8700 SK. Tak to ide aj s MacBookmi a iPhonmi. Myslim, ze ked budu bazarove 3GS pod 350€ tak do toho idem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Nejprve chci říct, že Anonymous_ vás jako dycky setřel :lol: ... Ale hlavně chci říct, že jsem iPhone nikdy něměl, ale ovládání hlasem je jak pro nějaké mentály ze zvláštních škol, nevím, co ty lidi ještě vymyslí .. Utírání prdele ovládané hlasem ..:twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Je neskutocne uzitocne(aspon pre mna), mat moznost ovladat prehravanie hudby hlasom. Pre mna je iPhone hlavne hudobny prehravac, a to ze mu poviem nazov interpreta a on mi prehra vsetky jeho pesnicky, alebo ze mi zahra vsetky podobne, je pre mna skvele. Nehovorim ze je to nejaka revolucia, tiez som asi cakal viac, ale 3GS je super a idem donho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 1) to si veris, ze to bude fungovat 2) nikde primo jsem teda necetl, co vse pujde ovladat hlasem.. 3) klidne ti prodam svuj starej cernobilej Alcatel, co umi hlasove vytaceni..! wow! 4) doufam, ze prijedes do Prahy, abych se ti mohl strasne vysmat, az budes "promlouvat k iPhonu".. "prehraj mi Lunetic!" xD xD Jezis.. :D Alespon bude nejaka zabava.. koukat se na to, jak se lidi ztrapnuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Novej iphone je jako všechny iphony zbytečně drahý přitom jeho hardware není moc kvalitní, fotak 3MP je slabota na dnešním trhu a displej taky nic moc jako za tu cenu je to hrůza, ten telefon má tak cenu 7-8 t. Na HTC nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Další lopata na trhu. Tu svojí prodám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 2) nikde primo jsem teda necetl, co vse pujde ovladat hlasem.. Ja som sledoval WWDC konferenciu live, a tam to vsetko ukazali...a hovorit sa samozrejme bude do handsfree omg. Nebudem kricat na iPhone vo vacku. Nemyslim si ze je lepsi sposob ovladania prehravania ako ovladanie hlasom. Samozrejme, tlacitkom na handsfree sa uz teraz daju skipovat skladby a play/pause, ale vyber pesnicky bez vybratia z vacku je super :). P.S: Neviem preco sem strkaju nos ti, co vec od Apple nikdy ani nedrzali v ruke....bleh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Forest: Miluju lidi co rikaji ze je iPhone drahej :D Nemusis kupovat oficialni u operatora za 16 000kc...Staci pockat treba tyden a pak ho sezenes novej, nerozbalenej, se zarukou u ceskyho operatora treba za 8500kc jako ja tenkrat... A ze ma malou vybavu a spatnej fotak...bez prosimte... ScRyX: Az na to ze Anonymous_ ma iPod Touch ale nevadi :D Jinak ovladat hlasem prehravac by nemuselo bejt tak hrozny...Stve me kdyz musim iPhone vytahovat za deste, za snezeni atd...Ja bych se stydel treba v saline mluvit sam se sebou ale treba kdyz jdu po ulici a reknu jenom ,,Pink Floyd'' a nejaky album a ono se to prepne to muze bejt nahodou prakticky... EDIT: Az ted sem si vsimnul ze se Forest dokonce zminil o ,,nic moc'' displeji na iPhone...K tomu nemam co rict...A myslim ze ani ostatni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Az ted sem si vsimnul ze se Forest dokonce zminil o ,,nic moc'' displeji na iPhone...K tomu nemam co rict...A myslim ze ani ostatni To rozlišení je "nic moc" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ja som sledoval WWDC konferenciu live, a tam to vsetko ukazali...a hovorit sa samozrejme bude do handsfree omg. Nebudem kricat na iPhone vo vacku. Nemyslim si ze je lepsi sposob ovladania prehravania ako ovladanie hlasom. Samozrejme, tlacitkom na handsfree sa uz teraz daju skipovat skladby a play/pause, ale vyber pesnicky bez vybratia z vacku je super :). P.S: Neviem preco sem strkaju nos ti, co vec od Apple nikdy ani nedrzali v ruke....bleh To uz je uplne jedno, kam mluvis.. Kdyz nekdo mluvi do handsfree.. nebo spis zacne z niceho nic do nej mluvit za chuze, taky to obcas vypada, jak kdyz se bavi s duchem.. Nicmene vidis, ze vede normalni hovor (vetsinou lidi okolo slysi, co rikas do handsfree.. kdyby jsi nevedel :lol: ) - ale kdyz uslysim neco jako play madonna shuffle.. tak to promin, ale bude to minimalne divny - v aute to urcite bude super treba, to je pravda. P.S: Sorry, ale mam iPod Touch, na ceste ke mne je iPod Classic a zrovna ti pisu z Mac OS X 10.4.11 .. takze jsi "lehce" ustrelil. ScRyX: Az na to ze Anonymous_ ma iPod Touch ale nevadi :DJinak ovladat hlasem prehravac by nemuselo bejt tak hrozny...Stve me kdyz musim iPhone vytahovat za deste, za snezeni atd...Ja bych se stydel treba v saline mluvit sam se sebou ale treba kdyz jdu po ulici a reknu jenom ,,Pink Floyd'' a nejaky album a ono se to prepne to muze bejt nahodou prakticky... EDIT: Az ted sem si vsimnul ze se Forest dokonce zminil o ,,nic moc'' displeji na iPhone...K tomu nemam co rict...A myslim ze ani ostatni :D Presne tak, mam Touche :) Jo, to mas pravdu.. Ale presne jak rikam - v koncentraci lidi to proste nereknes.. Stud te prekona a vsad se, ze malokdo je takovy borec, ze mu nebude vadit, az se na nej pak lidi otoci, co rekne jen tak Pink Floyd.. To si fakt budou myslet, ze je to blazen, to mi ver :D A mimo lidi vetsinou moc casto nechodim (cesta z/do skoly..). To rozlišení je "nic moc" No, zrovna rozliseni mne prijde dostacujici... Asi je to o osobnich preferencich, ale myslim, ze masam (pro ktere je iPhone delan) bohate staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 P.S: Sorry, ale mam iPod Touch, na ceste ke mne je iPod Classic a zrovna ti pisu z Mac OS X 10.4.11 .. takze jsi "lehce" ustrelil. Sorry, nemyslel som teba. Asi som to zle napisal. Ja viem ze si Apple pozitivny...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.