Little Z Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 zdar, mal by som otázku... ak má 5.00 M33-6 a updatol by som to na tento , dalo by sa to vrátiť späť na 5.00M33-6?? ak by mi to nevyhovovalo a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Dá se to vrátit přes tunu způsobů. Recovery flasher nebo dcv8 to taky dá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Jak zmáčknu poprvé x, tak po chvíli zčerná obrazovka a zobrazí se chyba The system configuration of this PSP system does not apper to be correct. The update cannot be completed. Contact technical support for assistance. (DRNFFFFFFCD), proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Jak zmáčknu poprvé x, tak po chvíli zčerná obrazovka a zobrazí se chyba The system configuration of this PSP system does not apper to be correct. The update cannot be completed. Contact technical support for assistance. (DRNFFFFFFCD), proč? me zcernala obrazovka taky poprve...zmackl sem to blbe ted uz sem v instalaci :) A jeto ps store funguje jdu na resistanci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 tak ja asi taky prestopim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shinji Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Mam jen malej dotaz kdyz sem si dal do PSP 5.50GEN-A + Update tak mi prestali fungovat filmy ktere sem mel ve slozce 101ANV01kompletne prestali fungovat a nesli ani kdyz sem je dal jinam.Stalo se to taky nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Uz vysla druha verze..... Vlastnosti CFW 5.50 GEN-B: všechny funkce firmwaru 5.50 GEN-A opravena chyba, která bránila vypnutí VSH menu možnost obejít ochranu u hry Evangelion: Jo deaktivován M33 Network Update Recovery: nastavení tlačítka SELECT pro spouštění VSH menu, nebo Recovery menu (funkce "Use VshMenu") Recovery: funkce pro vytvoření Pandora baterie Recovery: funkce Format flash1 and reset settings VSH menu: 3 nové funkceShutdown Device - vypne PSP Make Normal Battery - vrátí baterii do původního stavu Make Pandora Battery - vytvoří Pandora baterii Instalace CFW 5.50 GEN-B je možná pouze na PSP-1000 a PSP-2000 (kromě TA-088v3) s CFW 5.50 GEN-A ! Na PSP-3000 a PSP-2000 s TA-088v3, nebo na PSP s jinou verzí firmwaru, včetně 5.03GEN-A a CFWEnabler, to není možné ! Download: [CFW 5.50 GEN-B] Skopriovano z psp.novinky.org... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Dá se to vrátit přes tunu způsobů. Recovery flasher nebo dcv8 to taky dá :) Bricknulo mi to PSP a jak to mám vrátit ? Flashnul mi ho kámoš a já nevím jak to mám uděat a on se odstěhoval :) . Prosím pomozte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Bricknulo mi to PSP a jak to mám vrátit ? Flashnul mi ho kámoš a já nevím jak to mám uděat a on se odstěhoval :) . Prosím pomozte ... Pokud děláš vše podle návodu tak se nic nemůže stát, sám se to zkoušel. Takže si musel udělat chybu. Budeš muset říct kámošovi ať ti ho flashne znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 ale on se odstěhoval :) jak to teda vrátit zpět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 musis sehnat flashera...ja si do psp daval taky 5.50 GEN-A a pak sme to vratil na m33 a s psp se nic nestalo...neco si nmusel delat sptane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 ale on se odstěhoval :) jak to teda vrátit zpět ? Mapa flasherů -> můj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Přidán update na 5.50 Gen-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 A co je novýho v B verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Mas to tam napsane. Prosim pomozte, kdy zmacknout podruhe to X a kdy potom tu sipku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 uz podruhe se mi psp bricko! poprve sem nainstaloval 5.50 do bratrova psp a pak sobe ,ale me se bricklo. tak sem si rek ze to nepotrebuji, ale po case sem zase zatouzil po novejsim cfw a zas!!! nevite nekdo jakej mam problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 nevite nekdo jakej mam problem? Spatne ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Spatne ruce... tak proc na brachovo psp to slo bez problemu? a levej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 a nemáš zaplý nějaký pluginy? jen mě to tak napadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 tak proc na brachovo psp to slo bez problemu? a levej nejsem Vůbec by nebylo špatné napsat, kde se ti to sekne, nebo co ti to dělá. Poté, pokud umíš číst a párkrát kliknout, tak ti brick nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Potřebuji jednu vě,mám PSP2004 s FW5.50 GEN-B od jednoho člověka ze sekce bazar zde na fóru.Nemám pro jistotu GEN-B flahnout znova? nevím co před tím s konzolí prováděl,nebo udělat nějaký MasterReset Factory Setting z menu neudělá úplně vše,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Nevidim důvud, jedině můžeš přes recovery flasher na 5.00M33 a poté na Gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapka Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 a jaky psp este nejdou fleshnout ja mam psp 3004 s FW 5.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 To ti ISO/CSO/PSX hry hrát nepůjdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Nevidim důvud, jedině můžeš přes recovery flasher na 5.00M33 a poté na Gen Jasně v servisním menu pro Advanced/Format flash and reset setting je nějaká volba ale bojím se to spustit....přímo přehrát FW5.50 GEN-B tím, samým nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.