Dutch Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 když máš pandoru, tak s ní... bez pandory jsi vlastně nahranej :/ Až příště budeš updatovat, tak to hoď na čistou kartu, zformatuj f1 a nastav default settings... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Pandora + MMS (mapa flasherů) //edit: Pokud ti jde Recovery menu tak pomocí hellcat recovery flasherů to opravíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 mám m33-6 a nevím jakou mám desku jak to zjistím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Jaký je rozdíl mezi A a B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Jaký je rozdíl mezi A a B? něco jako service pack u windows opravuje to chybi bčko je prostě nová verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Děkuji za odpověď nezkoušel někdo přejít z 5.50 MHU na GEN abych něco nezpackal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Prejit jsem nezkousel, ale pouzij XGEN Updater s nim by nemel byt problem. Nebo pokud chces na jistotu, tak recovery flasher -> 5.00 M33 a z toho pak pres XGEN Updater na 5.50 GEN-B2 :) BTW, nechapu vubec duvod pouzivani 5.50 MHU... Prakticky nic noveho oproti 5.00 M33-6 neprinasi (krom zbytecnych problemu). BTW^2: Proc chces prejit? Pokud si nastavis UMD Driver na M33, tak by ti melo jit vse, co na GENu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Anonymous přešel jsem na něj páč byl na PSP.org s popisem že odstraňuje problém s připojením na PSN (remoteplay), UMD driver mám nastaven na M33 a gamesy fungují skvěle, AVI také ale nešlapou mi MP4 PS 3 se freezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 jo remote mi taky nejde, ale asi to bude mim routerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzz023cz Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 Chtel bych se zeptat. Kamaradovi chci hodit do psp slim 2000 firmware 5.50 gen B. Ted ma firmware 5.03 m33.6 pujde to v pohode nebricknu mu psp dik za odpoved.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 ma pspcko "flashovane" chickhenem, tudiz mu to nepujde... mas to tam i napsane.. !!!Nezkoušejte na neflashnutelných PSP přes chickhen, PSP se brickne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 cau, dal sem si do psp CFW 5.50 gen-b... a nejdou mi simpsni... a dalsi ty videa s nazvem MAQ... co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 asi mas problem jako vsichni a proto ti nejedou 480x272 videa a timto rozlisenim. pspgen o tom vi a bude se to snazit opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 a jinak jde všechno (emulátory, homebrew atd.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tohle asi neni na psp 3000 co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ne, není... na PSP 3000 je chick hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 když flashuju 3.52m33 na tenhle 5.50 gen-a .. instalaci musim spustit pod 352kernelem, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Musíš mít 3.52M33-4 a poté můžeš udělat update na 5.50GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Cau, hele pls reupli byste to nekdo na nějakej jinej free server ?? mě to na tomto servru zlobí ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcidar Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 existuje ale upgrader, kterej to umi nahodit z libovolnyho CFW. Hledej pod XGEN updater. Me jel bezproblemove a nemusis to 4krat updatovat, staci jednou :]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honpokr Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 vsechno jsem nainstaloval podle prvni strany a funguje mi to, zatim sem nevyzkousel uplne všechno, jako filmy nejake homebrew .... a tak, ale vse mi de. je nutne instalovat 5.50 gen B2? já ho totiž nemuzu odnikud stahout, proste ho nemuzu nikde najit....... zkuste mi dat prosim link , kde ho primo sosnu, diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 lol updatuj na 5.50GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas511 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Hojte, mám takový dotaz, mám PSP fat s FW: 5.00 M33-6 a chtěl bych se zeptat jestli mohu s tímto FW udělat update podle tohoto postupu co je na první straně?? dík moc PS: sorry, ale v tomhle se prostě moc nevyznám.. :-) díkes all za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Urob hneď update na 5.50 GEN-D , potom na GEN D2 .. Návod v tutoriáloch .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas511 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Ok jdu na to dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.