Sephiron Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Už je to nějaký pátek, co jsem si založil herní blog. Zaměřený převážně na Xbox 360. Nejsem žádný grafik, takže mi promiňte to modré pozadí, snad mi nějaký známý s tím píchne. Soustřeďte se na články. Recenze píšu sám, pouze sekci PS3 má na starosti Lucius. Díky za komentáře a názory. A doporučuji dát do záložek, články budou přibývat8) www.sephiron.blog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 jestli chces budoucnost tak normalni domenu nebo aspon neco jako je ic.cz kde je aspon trochu moznost aby to nejak vypadalo html,css,flash,php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 recenze docely dobrý,ale jak tu už zazněli,chtělo by to lepší doménu,pokud to myslíš s webem vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sephiron Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Já jsem webovky nikdy nedělal, absolutně se v tom nevyznám, nerozumím tomu, nejsem grafik. Já vím, že blog není to pravé ořechové, ale... Co se dá dělat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Já jsem webovky nikdy nedělal, absolutně se v tom nevyznám, nerozumím tomu, nejsem grafik. Já vím, že blog není to pravé ořechové, ale... Co se dá dělat:-( Tak se nauč HTML : http://www.jakpsatweb.cz/ ;) Pak si najdi něco o Hostingu a domenách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 no užasný:-F to vipada hrozně uprav si alspon zahlavy a vzhlehd moje weby: www.JaKillzone.blog.cz www.g15.blog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Podívej se co psal nile..... Chlubit se stránkou na blog.cz omg....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 OMFG retardi nevim proc ozivujete 2 mesice K.O topik xD 2Lukaso: Vis co vypada hrozne?...tvuj pravopis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 no užasný:-F to vipada hrozně uprav si alspon zahlavy a vzhlehdmoje weby: www.JaKillzone.blog.cz www.g15.blog.cz za to ty tvoje užasně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Lukaso: Vis co vypada hrozne?...tvuj pravopis.... hrozně ?! to snd ne dit je uděsnej ja se ho normálnš bojim:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 no užasný:-F to vipada hrozně uprav si alspon zahlavy a vzhlehdmoje weby: www.JaKillzone.blog.cz www.g15.blog.cz :lol: ty nemáš ten design o nic lepší, tak tady někoho nekritizuj, on se snaží ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Jen tak mimo, pochybuju, že všechny ty recenze jsou psané z tvé klávesnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 hrozně ?! to snd ne dit je uděsnej ja se ho normálnš bojim:cheesygrin: Jentak mimo ty si asi uplne vypatlanej ču*acek co ? Pro tvůrce ted tady zingl udelal tut na instalaci redakčních systému klidně ti pomůžu jestli chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Tu jí má taky a myslím,že i lépe demnt,přečti jeho další posty a víš už co to je za kokota......... http://www.cwordpress.cz/navody/instalace-wordpress-na-ic-cz-internet-centrum.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Pro tvůrce ted tady zingl udelal tut na instalaci redakčních systému klidně ti pomůžu jestli chceš Ten tut tady aspoň 3 měsíce xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Některé články jsou patrně kradené. Tvůj blog porušuje autorský zákon. Jsi zloděj. Doporučuji okopírované věci rychle stáhnout. Například recenze Prototype je kradená z www.recenzeher.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 ujde akorát byćh být tebou změnil design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 No doslova je to blog.. No ale do začátku je to Ok.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
styfler Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Jenže pro recenzeher píše .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.