Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

1. Jak se dají získat nové postavy v Naruto Ultimate Ninja Heroes 2????
  2. Jak se postupuje v Mugenjo?????

Odměním thx

Už se těším na thx :cheesygrin:. Část nových postav se získá z mujenga a část z heroes mod.

Heroes mode- je to jasný, na začátku si vybere tým, nebo si založíš vlastní (jen ze základích postav) a postupně bojueš proti týmům, který ovládá cpu ve všech obtížnostech...Za každou dohranou obtížnost se odemkne nějaká postava.

Mujengo- je to doplnkovy probeh naruta, takovy filler, má dve casti a kayda ma urcity pocet urovni (podlazi), dohrat to, je celkem jednoduche, jesli umis anlicky tak nebudes mit problem, proste postupuj ys a vys. Az ho dodelas tak se tam zobrazi hidenn mujengo (hrajes tam za jiraiju), to ma podlazi jak nad zemi, tak pod zemi, ja osobne sem ho nedohral, pac je to zdlouhave a odemkne se jen 3. hokage, takze se s tim bud s*r nebo si stahni save.

Odesláno
Už se těším na thx :cheesygrin:. Část nových postav se získá z mujenga a část z heroes mod.

Heroes mode- je to jasný, na začátku si vybere tým, nebo si založíš vlastní (jen ze základích postav) a postupně bojueš proti týmům, který ovládá cpu ve všech obtížnostech...Za každou dohranou obtížnost se odemkne nějaká postava.

Mujengo- je to doplnkovy probeh naruta, takovy filler, má dve casti a kayda ma urcity pocet urovni (podlazi), dohrat to, je celkem jednoduche, jesli umis anlicky tak nebudes mit problem, proste postupuj ys a vys. Az ho dodelas tak se tam zobrazi hidenn mujengo (hrajes tam za jiraiju), to ma podlazi jak nad zemi, tak pod zemi, ja osobne sem ho nedohral, pac je to zdlouhave a odemkne se jen 3. hokage, takze se s tim bud s*r nebo si stahni save.

1. Už hraju Heroes Mode na Insane a žádná další postava se mi neodemkla.
  2. Jestli mas nejakej save tak mi posli pls odkaz.:)
  3. Zasekl jsem se v 5 podlaží a nemužu dál v Mugenjo

Odesláno
1. Postavy dostavas jenom za dosazeni urciteho patra v Mugenju nikoliv v Heroes modu

2. Jak jako myslis postupovani v mugenjo?....pouzivas porad svitky na roomky - fight, clone, forest atd atd, obcas skillem rozjebes nejakej ten kamen a to je vse :P

1. Tak jsem uvolnil na Insane Jiraiju, Tsunade a Orochimaru v Heroes Mode
  2. No takovej problém mám, nevím jak mam rozbít ten kámen a jak používat ty svitky proste mi nejde postoupit.:ziped:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu