Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zlobi pametovka - 800010011

Inpernak

Otázka

Ahoj , vcera jsem si koupil fake kartu od Sandisku a ted kdyz chci do psp dat jinou kartu (NOFAKE) tak nejde formatovat ,pise to chybu 800010011 ,nebo ve slozce iso jsou hry ,ale v psp se nezobrazej , nevite cim to ?Jeste i u 2GB i u 1GB pise ze karta ma volnych 3000 MB , dela to od dob co jsem do psp dal kartu 4gb Sandisk z JRC ,a ta 4gb normal funguje

Ted jsem zjistil ze psp si mysli ze je tam stale ta 4GB karta :(prdele

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tenhle problem jsem resil ted nedavno.

Pouzivas MS nebo microSD karty pres redukce?

Jestli redukci, tak nejdriv ty karty zformatuj v pc na FAT32, pak profoukni tu redukci a trosku i kontatky na karte a nacpi to do PSP a nasledne zformatuj i tam. Pak by meli valit...

Myslim, ze ale tohle nebude treba... stacilo by (pokud teda mas redukci) naucit se to tam poradne a spravne strkat (neni to nejaka narazka, mel sem ten samy problem a dokonce ani format nepomohl... jen SIKOVNE RUCE a spravne zandavani karet)

Odkaz ke komentáři

• 0
ano presne to same , jen kdyz jsem dal format tak to psalo chybu 800010011 a ja to vyresil tak ze jsem psp resetnul pak uz to jelo tak jak ma ...

Me to taky psalo chybu u formatovani ,ale kdyz jsem nejdriv formatnul v pc a pak v psp tak to bylo formatle v poradku ale porad se to hlasilo jako 4gb :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu