suicide_duck Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Ja mam N5800 a znova bych bral tu:),strejda ma jeste Iphone a LG KM ARENA a designove je mozna i hezci nez jabko,i se lip drzi..ale nema tak presny dotky-foti krasne,ale ja byhc ho nekoupil..pro me je vitez moje 5800:wohow:,nebo jestli si vazne narocny,ber N978) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Muzu it rict, ze iPhone uz mam zhruba 3/4 roku a momentálně nic jiného nechci. Sice několik mobilů je papírově lepších, ale říkám ti, jakmile ho budeš mít, tak ho budeš těžko opouštět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Já mám Iphone i Nokii 5800 a mužu rict ze Apple je celkově lepší......Jak na ovládání tak na hry,filmy a muziku.A taky Nokia TUBE nemá 3d akcelerátor,takze ty hry na ní nestojí za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.