Bunny1468622758 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 čus lidi, jakou loveckou hru by ste mi doporučili?:) myslim tim hry z dnešní doby, takže mi neradte MHF...:) taky mám podmínku, aby se dalo nastavit, že se bude mířit analogem... né jako v Cabelas Legendary Adventures, kde se to nedá nastavit... aspon sem neprisel jak na to...:) tak co? je naka takova hra?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 psp nemám, takže ti to nevyzkouším, ale jediné lovecké hry jsou právě ty od cabela´s ale na psp jich je víc nejen jedna....tak zkus jedině je, pokud ani v jedné nejde, tak máš smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Cabela´s legendary adventure (nebo tak nějak) dohrál jsem to, fakt best, grafika, zpomalené výstřely, trofeje - prostě super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Cabela´s legendary adventure (nebo tak nějak) dohrál jsem to, fakt best, grafika, zpomalené výstřely, trofeje - prostě super. kdyby jsi četl, tak říkal jinou hru kromě téhle protože jí tam má napsanou :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 cabelas african safari - the best hunting hra na psp! pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 cabelas african safari - the best hunting hra na psp! pecka a jde tam nastavit míření analogem ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 dle javaka jde to ovládání nastavit i v té cabele co jsi hrál....tak se na to pořádně podívej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 no tak nevim, kde by se to mělo nastavovat, ale v menu -> controls je jenom viděl čim se to ovládá, a nastavit jde pouze Invert Y axis OFF nebo ON...takže nevim čim jinym by se to mělo nastavit...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Tak to byl jen takový můj pocit, že se mi to nějak dobře hrálo. Máš pravdu, nastavit analog nejde, ale u téhle hry mi to ani nevadí. Série Cabelas's jsou ty nejlepší (a asi jediné) lovecké hry na psp. Legendary Adventures jsem dohrál a teď stahuju African safari. Další podobná hra už mě nenapadá, leda tak maximálně nějaká javovka přes emulátor :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 v african safari mozes mierit analogom a pohybovat sa /\,[],O,X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.