Need4s Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Když si chci zahrát multiplayer po infrastrukture tak mi to napíše že mam byt registrovaný na PSN.Jak to mam uddelat abych si zahral multiplayer??? :thanks:dám za dobrou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Normálně v menu, kde vybíráš mezi tím, jestli chceš hrát hry, koukat na filmy, nebo tak, tak zajeď na poslední položku, tam dás playstation network a pak už se jen zaregistruješ... :-) Nic složitého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 To nemusim mít ten nejnovější fw aby jsem se mohl registrovat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Hele mas 5.03GEN-A???Koukam ze mas CFWenabler.Stahni 3.30 a tam jde vochcat PSN takze budes moct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Cus, když už se tu řeší problém s resistance tak se přidám. Mám PSP 3000 a CFWEnabler s version.txt na fw 5.51. Na PSN jsem normálně zaregistrovanej a na mym slimku sem restistance v poho paril. Na tomhle novym se si taky uložil mé přihlašovací údaje, PStore jede v pohode, muzu stahovat, vse, ale kdyz chci na infrastructure v Resistanci a prihlasim se na PSN tak mi to okamzite hodi chybu (8001000D) a neprihlasi se. ID i heslo mam správně a připojení je taky ok tak WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.