tekken90 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Nový Xbox už příští rok? Občas se stane, že lidé z velkých společností nemají možnost spolu mluvit, takže pak vznikne situace, kdy každý říká úplně něco jiného. Přesně tato situace se nyní přihodila okolo nového Xboxu. Během týdne se na internetu objevily spekulace, že Microsoft plánuje na příští rok nový Xbox, který bude mít zabudovanou novou technologii Natal. Jenomže tento drb smetl ze stolu Aaron Greenberg. „Nebudeme vydávat novou konzoli v nejbližší době. Jsme nadšeni technologií Natal, ale Xbox 360 je na polovině své cesty. Navíc jsme s ním velmi spokojeni, takže k žádným změnám nedojde, zdůraznil Greenberg pro server kotaku. Jenomže neuběhlo ani pár dní a na akci Executives Club v Chicagu, promluvil samotný šéf Microsoftu, Steve Ballmer. Ten se zřejmě nedohodl se svým kolegou, co vlastně má říkat a oznámil nový Xbox, který bude vybaven technologií Natal a vyjde v příštím roce. Kdo má tedy pravdu? Už se dohodněte! samozřejmě není nic oficiálně potvrzeno, ale každej se někdy prořekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 tyk to může být vytvoření mediálního humbuku nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 řek bych že půjde spíš o vytvoření xboxu 360 v lite provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 potvrdili to, ted sem koukal na ign, a psali to tam ale vypada to ze to bude jen xko s natalem, 2010 kdyztak... podivejte se na ign, je to hned na uvod. strance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 a co je ten natalem ? jinak to vidim dost nerad že sem si před měsícem koupil xbox a za chvíli na něj přestanou dělat hry protože bude novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0rf3us Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 a co je ten natalem ? jinak to vidim dost nerad že sem si před měsícem koupil xbox a za chvíli na něj přestanou dělat hry protože bude novej Přesně toto mě zajímá, jestli to nové Xko bude xbox 360 + kamera a hry budou fungovat i na starých Xboxech, s tím že na nových budou nové možnosti ovládání, nebo jestli to bude znamenat konec nynějších xboxů. Uvažuji o koupi, tak mě to velice zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 podle mě to bude opravdu nový xbox....ale hry budou stejné...bude to nová verze (arcade, elite, premium), která to bude obstahovat....jinak by neříkali, že natal pojede i na arcade verzích že jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 a co je ten natalem ? jinak to vidim dost nerad že sem si před měsícem koupil xbox a za chvíli na něj přestanou dělat hry protože bude novejnatal je tohle podle mě to bude opravdu nový xbox....ale hry budou stejné...bude to nová verze (arcade, elite, premium), která to bude obstahovat....jinak by neříkali, že natal pojede i na arcade verzích že jo :)přesně to si taky myslím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 podle mě to bude nová verze xboxu s označením 720 a bude mít zpětnou komptabilitu s hrami jak to bylo předtím s xboxem a xboxem 360... Hry budou zase o něco lepší si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Podle mě to bude stejnej xbox jako je teď jen k němu budou přibalovat tu kameru kterou si imho pude koupit i zvlašť. Microsoft už několikrát zveřejnil že s xbox 360 počíta do roku 2015 a navíc na E3 to měli připojeny k obyč xboxu to by ten novej xbox museli mít už na E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 masterblaster >to si zase nemyslim... to by to nedavali v E3 pod rubriku X360... ale predstavili by to trochu jinak podle me... no uvidime ... stejne nema moc smysl o tom diskutovat dokud MS nehodi presnejsi info (nebo aspon nejakej blizkej zdroj) EDIT >freeze byl rychlejsi.... a souhlasim s nim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 si myslím že to bude akorát ta kamera + někde to tady bylo takovej ovladač jako na wii a asi ňáký lepší hry toť můj názor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Tyy jo, už se těším,.. zvlašť na ten Skate xD - *lol* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 aha tak to s tim pohybem sem už viděl ... pak teda nechápu když bude tohle proč bude novej Tony hawks s ovladačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Xbox potvrzen na pristi rok : http://www.hrej.cz/novinky/2009/06/19/novy-xbox-potvrzen-na-pristi-rok-video/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 hmm tak to jsem zvědav jak to dopadne ... jestli to bude dobře ovladatelné ... jinak tohle video mi dost připomělo film "Ostrov" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Beztak kazdej pocita stim ze to bude new bundle NATAL + XKO .-/ ale zase xko je tu uz 5 let :shock: tak bych se nedivil new xku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 s novym HW bych zas tak nepocital a vsude pisou ze to ma bejt 360 spojena s natelem..nikde sem necetl ze by melo xko mit hw zmeny...Vem te si priklad z psp taky je to konzole ktera snami valci uz 4 rokem, kazdym rokem se meni ale jeji HW zustava stejny , minimalne upraveny a plne kompatibilni s jejim predchudcem a stejne to bude u x360-tky.... zelezo bude stejny jenom se udelaji drobne zmeny v podobe natal kamery...Prichod next gen konzoli bych videl tak do roku 2015... kdy uz snamy oslavi 10let existence .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 prý xbox 720, když jsem to četl málem jsem se posral :D ty voe zkus používat mozek ...ono je to na myšlení :D kde jsi k té doměnce krom vycucání z prstu přišel? :D 5let x360? a na to jsi přišel kde? pokud ívm začalo rok 2005, takže necelé 4 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 jestli ten xbox bude mít nová hry který na starou 360 nepudou... a natal se nebude prodavat zvlast tak s xboxem koncim a prodam ho... tohle mě sere člověk za to vyhodí prachy a voni za pul roku udělaj zas něco přelomovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 sasan zas tak moc bych to nehrotil... par lidi tady vytahuje informace.. ktery si nekde precetli (jestli vubec to...) ver ze jen tak 360tku neodstrihnou... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 omg dante je to lehká matematika 360+360 = 720 ... ty ses možná posral .. a posereš se znova příští rok na officiální MS zprávě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 master blaster> on nemyslel matiku... ale on myslel trochu logicky... myslis ze by MS neoznamil takovej projekt jako x720 ? a cpal bych ho na E3 pod X360 (a mluvil by o nem jako o natalu a x360 ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 proc by ne suchac? Je to dost dobry marketingovy tah ... uvadeji to jako projekt pro 360 a pak reknou a ejhle na co to cpat do 4. roky stare konzole kdyz muzeme mit novou s lepsi technologii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ty vole seš dement či co? díval ses na E3 a tiskové zprávy o Natalu? asi ne jinak bys nevytahoval tyhle blbosti....nic proti....ale podívej se na herní weby a info o natalu...jasně řekli, že půjde i na arcade konzolích bez hdd..tudíž velmi nepravděpodobné, že by přišli s novou konzolí a byli by pro novou i starou konzoli takovéto možnosti... :) o x360 jsem už několikrát něco řkel, co se v budoucnu opravdu potvrdilo....herní scénu sleduji mnohem delší dobu a lépe než ty, takže bych si moc nevyskakoval..pokud budeš mít pravdu (což se nestane) tak až vydaj, tak se ti omluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.