Nememanoob Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli je možné hrát hry online přes wifi, pokud mám hry na flashkartě, tudíž nevlsatním originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 proc by to nemelo jit?nevidim duvod proc by to neslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememanoob Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 No ja mám DS asi týden a nevyznám se v tom. Mám haldu konzolí a většinou to mají nějak ošéfovaný. Myslel jsem třeba, že každá karta má svůj kód nebo tak něco. Ale díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mužeš normalně hrát po wifině,sice u některých starých flash karet byli problemy ale jestli máš NDS týden,tak mužeš bez problému hrát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Jen nektere hry ti nepujdou teda aspon me neslo GTA:CW napriklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Jen nektere hry ti nepujdou teda aspon me neslo GTA:CW napriklad Tak to je určitě chyba na tvé straně...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Jde to, ale musíš si dát bacha na to aby jste oba měli stejnou verzi ( E, U, J ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.