the-lyman Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 mě štve že když uspím PSP a zase ho vzbudím tak to nahodí černou obrazovku a bílým písmem checking for media .. potom to napíše že to nic nenašlo a musím hru vypnout a restartovat .... co mám dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Zmen si UMD Driver na np9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nic moc pohled z hora na panáčka strašný. vždyt to vypadá jako by měl 3 metrový nohy.--. další, co nepamatuje gta2 :roll: sry, ale je to pecka, nemam co bych jinýho dodal. snad jen to ovládání, ale to se po chvíli podá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 největší mazec, když začne pršet a některý lidi vytasej deštníky.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 nevim teda proč si stěžujete na ovládání teda,ale grafika skvělá.....když prší a eště sou blesky...nebo když je mlha v noci jedou fízlové....jak se ty houkačky i odrážej od stěn a tak...to je bomba!!! :P a ted umělá inteligence? střílim do lidí a jde kolem polda,a začnou mě honit až když sejmu jeho :lol: a dobrý je taky když tetuješ :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Kde a jak se dá tetovat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooTCZ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 tak jsem vcera na padesatej pokus vyhral na stiraci los barak :)...vpodstate na tom nejde prodelat, zacal jsem na 200 dolarech a skoncil na cca 3000 a ten barak :) tetovaci salon se spristupni po misi ve ktere rekrutujes 3 dalsi novacky k triadam...salon je hned tusim z druhe strany bloku kde je prvni safehouse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Této hře dávám 98%, dal bych sto kdyby tam ty komentáře byly ozvučené. Jinak supr grafika, pohled zhora nic nezničil a nejvic se mi libí jak se ve městě něco pořád děje třeba jak se auto nabouralo a jsou kolem toho benga a sanitaci a hasiči a když začne pršet lidi vytasí deštník. A pak třeba při startovaní auta nebo hledání v popelnici nebo stírání losu musíš mačkat nějaká tlačítka prostě je to vymakané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 super hra ,ale jaky tam jsou vsechny minihry ? ja jsem zatim objevil :Ta když spadnete s autem do vody, nalejvání lahvý benzínem :D , umístování bomby :D na auto , hledání v popelnicích ,startvání aut (3 druhy ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 super hra ,ale jaky tam jsou vsechny minihry ? ja jsem zatim objevil :Ta když spadnete s autem do vody, nalejvání lahvý benzínem :D , umístování bomby :D na auto , hledání v popelnicích ,startvání aut (3 druhy ) ? Ještě stírání losů:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 a ty můžu sehnat kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 SUper hra hodně se povadal dávám 10 hlasů z 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 a ty můžu sehnat kde ? Takove modre sipky znacici vhocd a pred tim je cedule) no narazis na ne urco)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Chtělo by to tu promazat topic přece jen hra už vyšla:roll:Špatně se tu orientuje:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 skvělá hra grafika je opravdu skvělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 a kde je obchod se zbraněma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 a kde je obchod se zbraněma ? Zbraně si kupuješ přes PDA a přijde ti potom balik před barak:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 fakt ? :D to du hned zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Zbraně si kupuješ přes PDA a přijde ti potom balik před barak:wohow::wohow: nejde to píe to žr je to not aviable ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 nejde to píe to žr je to not aviable ... některy zbraně nejdou ze začatku koupit asi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 některy zbraně nejdou ze začatku koupit asi:D ale nejde mi to vůbec najet na to ... když dám buisness a ty zbraně tak to nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jak se jde hrabat v kontejnerech?....jde to ve všech nebo jenom v některých? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 ale nejde mi to vůbec najet na to ... když dám buisness a ty zbraně tak to nejde ... Tak to nevim no:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jak se jde hrabat v kontejnerech?....jde to ve všech nebo jenom v některých? jen v těch velkých a musíš u nich držet select jak se ti to dole ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 nejde to píe to žr je to not aviable ... Musíš na to splnit misi, u toho K je to myslím 3-4 mise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.