Pacho Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 osobne si myslim ze je too fajn hra :D ty co sa stazuju su podla mojho nazoru len rozmaznany a nie su schopny si hru uzit bez dokonalej grafiky... mne sa to paci, ide mi aj o game play a originalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Dobře ty ;) A kolik máš procent když si udělal ty mise? :) Ted mam 52,39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hral som to tak hodinku a dávam tomu 9.5/10.. proste najlepšie GTA na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 No tak já sem udělal dva ty úkoly na Xku a teď sem se dal do ničení kamer jen by to chtělo nějaký mapy kde všude jsou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 tak jsem se pustil do kamer taky a mam jich 70.hodne stesti v lovu xD :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 mam takovej dotaz čim je nejlepší ničit ty kamery ja to zatim dělam jen molotovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hej,tak napiste pls svoje nicky...ty co mate na social clubu....pak kdyz se pridame do pratel,tak muzem hrat přes net.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hej,tak napiste pls svoje nicky...ty co mate na social clubu....pak kdyz se pridame do pratel,tak muzem hrat přes net.... Ok tak Spilif ,ale nevím jestli pak mužeš hrát přez net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 sestakcz pridavejte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 sestakcz pridavejte:) Už tě tam mám:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 A nevím jestli by to nechtělo psát do jednoho aby v tom nebyl bučus nebo já založím topic ať je to přehledný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 mam takovej dotaz občas najdu někde ve městě takový modrá točícíse kroužky nevíte na co to je a muj nick je: kdyrja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 to by mě taky zajímalo ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Chci se zeptat. S tím social clubem musím mít UMD nebo tomu nevadí ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Iso nevadí,to by mělo problém 99% procent fora :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Iso nevadí,to by mělo problém 99% procent fora :lol: To si napsal přesně:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 A tady máme všechny kamery:)http://socialclub.rockstargames.com/games/cw/guidemap.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Modrý kroužky neřešte, teďka jsou vám na nic, časem ve hře na něco budou, ale nechci vám kazit zážitek ze hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Modrý kroužky neřešte, teďka jsou vám na nic, časem ve hře na něco budou, ale nechci vám kazit zážitek ze hraní. No hele to já ještě nepřišel na to na co jsou a mám toho za sebou už dost...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 a kde je ten liberty city gun club ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 http://tinycartridge.com/post/88891708/liberty-city-gun-club-found-in-case-youre-still Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Repasus Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 A nebo je mapa na http://gamewiki.net/wiki/images/2/25/Grand_Theft_Auto_Chinatown_Wars.Combined_Map.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 mrknete taky sem http://www.gamesradar.com/ds/grand-theft-auto-chinatown-wars/faq/g-20080715134118601029/c-340995 je tu navod jak najit vsechny ruzny auta.. treba neprustrelnej taxik atd atd:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Hráli jste ty minihry na rockstars.com? Tu jak tam děláte pizzy. Potom dostane nějaké money a auto. Ve hře jsem sinchronzioval, peníze jsme dostal, ale auto ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Ja jsem snad za to nedostal nic za ty mini hry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.