Seph Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Další možnost je to naloadovat ;) Ohledně SMG, nejlíp se nahrabou asi když okrádáš AmmuNation náklaďáky (s modrou hvězdou na zadních dveřích velký dodávky). Prostě přirazit ke zdi, chvíli do toho z okýnka střílet pistolí a až z toho vyskáčou maníci, tak je prostě přejet, šup do dodávky a hurá pro svářečku do odlehlýho safehousu. Většinou jsem tam měl Micro SMG, ale sem tam člověk najde třeba brokovnici nebo i rotačák (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Uz jste nekdo prisel na to co to je to Guardian Lions?pise to tam ze prej to musim nejdriv dohrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 nahrabeej si je v misich,to je nejlepší....a rada: když vás honí fakt hodně fízlů,tak se nechte radši zabít,než zatknout,protože vám zůstanou zbraně....:D já si to dycky ukládám a když mě zatknou tak si dám load game a mám je zpátky a dělám misi znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Uz jste nekdo prisel na to co to je to Guardian Lions?pise to tam ze prej to musim nejdriv dohrat.. Once you complete the story missions in Grand Theft Auto: Chinatown Wars for the Nintendo DS you will be given the opportunity to search for two sacred Guardian Lion statues which have been hidden somewhere in the city. Tedy na PSP to bude asi samé, když dohraješ mise tak pak budeš muset najít někde v liberty city dvě sochy lvů (takový ty činský) pokud tomu dobře rozumím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Once you complete the story missions in Grand Theft Auto: Chinatown Wars for the Nintendo DS you will be given the opportunity to search for two sacred Guardian Lion statues which have been hidden somewhere in the city.Tedy na PSP to bude asi samé, když dohraješ mise tak pak budeš muset najít někde v liberty city dvě sochy lvů (takový ty činský) pokud tomu dobře rozumím ;) aha ja jsem myslel ze to bude mit neco s tema litacima carama nebo co to je:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Zjístil jsem, že pouze v červených popelnic jsou zbraně, v těch zelených jsou pouze blbosti. A po městě jezdí dva typy náklaďáků:a)od ammu nation, b) od dealeru ze kterých ti vypadnou drogy. Jinak jak jsou v té hře minihry tak, když jsem dělal třeba to tetování tak získáváš za to medaile, za 20 tetování dostaneš zlatou. A pak když koupíš hodně drog nebo je prodáš s vélkým ziskem tak v savehousu na poličce se ti budou otvírat takové sošky - např. ja mám na poličce stříkačku, vodárnu a nějakou krabičku. Zajímalo by mě když zničíš ty kamery jestli se ti pak objevují před savehousem objevují zbraně nebo jestli za to ničení něco získáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Zajímalo by mě když zničíš ty kamery jestli se ti pak objevují před savehousem objevují zbraně nebo jestli za to ničení něco získáš? Kamery rozbijes molotovem.Ve hre jich je 100 a jsou potreba k dokonceni hry na 100% btw tady jsou vsechny podminky pro 100% hry 01. Own 21 estates. 02. Find and destroy 100 security cameras. 03. Trace and talk to 80 drug dealers. 04. Get eight rewards. 05. Complete 35 rampages with at least bronze medals. 06. Perform 30 unique stunt jumps through billboards. 07. Complete 34 races (8 typical and 26 time trials) with at least bronze medals. 08. Win at least a bronze medal in each of the 16 special activities. 09. Finish the 58 missions of the main storyline. 10. As well as 14 missions resulting from accidental encounters. 11. Finally, find two lion figurines. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tak sem to už taky dohrál. A doporučuji si zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Takže ty kamery jsou jako skryté balíčky v předchozích dílech? Takže když jich nasbírám 10 tak se mi u safehousu něco objeví nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Chci se zeptat, jakou funkci má tenhle power-up nebo co to je? :) Nešlo mi to sebrat.. Je to nedaleko garáže, kde jdou kopit auta. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Kde je ta garáž? Už sem to jaksi zapoměl. O tom modrém (power-up) psal Lukan, že to zjistíš v průběhu hry. (Jestli myslime to same) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 to by mě taky zajímalo :D a je to i víckrát, třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Kde je ta garáž? Už sem to jaksi zapoměl. O tom modrém (power-up) psal Lukan, že to zjistíš v průběhu hry. (Jestli myslime to same) Myslim, že myslíme to samé, je to modrý a točí se to, vypadá to sexy, ale sebrat to nešlo :D Každopádně... ta garáž je nedaleko přístavu, taky si do ní musel odvést 3 sporťáky v jedné misi ze začátku hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Mapa mesta [1] – Bohan [2] – Dukes [3] – Francis International Airport [4] – Broker [5] – Algonquin (South) [6] – Algonquin (Center) [7] – Algonquin (North) Zbrane Bohah Dukes Francis International Airport Broker Algonquin (South) Algonquin (Center) Algonquin (North) Domy,pumpy,tetovani,losy Bohan Dukes Francis International Airport Broker Algonquin (South) Algonquin (Center) Algonquin (North) Dealeri - 80 ve hre Bohan Dukes Francis International Airport Broker Algonquin (South) Algonquin (Center) Algonquin (North) Kamery - 100 ve hre Bohan Dukes Francis International Airport Broker Algonquin (South) Algonquin (Center) Algonquin (North) Skoky - 30 ve hre , kolecko predstavuje najezdovou plosinu Bohan Dukes Francis International Airport Broker Algonquin (South) Algonquin (Center) Algonquin (North) Rampages - 30 ve hre, cervenem kolecku jsou mise ktere plnite v aute(bude tam cervenej pickup) Bohan 01 - Northern Gardens Zbran : flamethrower, molotov cocktails Bronz : 990 Zlato : 3000 02 - Boulevard Zbran : fists Bronz : 300 Zlato : 1800 03 - Industrial Zbran : strelec na korbe auta Bronz: 400 Zlato : 1250 04 - Chase Point Zbran : stubby shotgun Bronz : 1000 Zlato : 4400 05 - South Bohan Zbran : flamethrower, molotov cocktails Bronz : 990 Zlato : 3000 Dukes 06 - East Island City Zbran : twin pistol Bronz : 900 Zlato : 4800 07 - Steinway Zbran : flamethrower, molotov cocktails Bronz : 990 Zlato : 3000 08 - Meadow Hills Zbran : double barreled shotgun Bronz: 1010 Zlato : 4750 Francis International Airport 09 - Willis Zbran : micro SMG Bronz : 900 Zlato : 4010 10 - Francis Intl Airport Zbran : jezdec na korbe auta Bronz : 400 Zlato : 1250 11 - Willis Zbran : sub machine gun Bronz: 990 Zlato : 4810 12 - Beechwood City Zbran : flamethrower, molotov cocktails Bronz : 990 Zlato : 3000 Broker Algonquin (South) Algonquin (Center) Algonquin (North) Lion Figurine - 20 mist,nutno vsechny projit nahodne naleznete 2 sosky potrebne ke 100 % hry Mesto Zavody a specialni cinnosti - 32 ve hre nutno ke 100 % Bohan mapa Legenda : T - Taxi P - Sanitka R - Policie S - Hasici 01 - Excess Delivery – Alpha Mail - rozvazka 02 - Warehouse Raid - nutno ukrast dodavku s drogama 03 - Bohan Snake - zavody 04 - Boulevard Boogie TT - zavody 05 - S$M Grand Slam - zavody Dukes mapa Legenda : 06 - Tattoo Parlor - tetovani 07 - Graveyard Groove - zavody 08 - Dukes Dust Up TT - zavody Francis International Airport mapa Legenda : 09 - Liberty City Gun Club 10 - Fast Tracks - Tank 11 - Hi-Way Tire Tourney - Zavody Broker Mapa Legenda : 12 - Noodle Run (Cerveza Heights) - Rozvazka 13 - Monument Mania - Zavody 14 - Beach Blitz - Zavody 15 - Go-Kar-TT - Zavody Algonquin (South) Mapa Legenda : 16 - Noodle Run (Chinatown) - Rozvazka 17 - Loose Exchange - Zavody S - Hasici Algonquin (Center) Mapa Legenda : 18 - HoboTron - Zabijeni Zombie xD 19 - Midtown Mayhem - Zavody 20 - Wetscapade TT - Zavody 21 - Transfender Invitational - Zavody Algonquin (North) Mapa Legenda : R - Policie S - hasici 22 - Excess Delivery - Liberty State Delivery - bonus unesete 100 ks drog 23 - East Side Escapade - Zavody 24 - Patriot Park TT - Zavody Nahodna setkani - 13 ruznych postav ve hre Mapa Legenda : Zluta kolecka - mozne potkat pouze ve dne Cerna kolecka - mozne potkat pouze v noci Bila kolecka - nahodne(jak ve dne tak v noci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Máš to nejak blbo , skoro nič nesedí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 obrázky nejedou no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 taky na to ted koukam a to jsem s tim dal takovou praci dpc.co jsem udelal spatne?obrazky jsem dvala do [/img] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Daval jsi tam spatny link.. Nesmis tam davat treba http://s2.imgupload.cz/img/--/71583/3PHOa/mapa-mesta.jpg .. ale primy link, tj http://s2.imgupload.cz/img/71583/3PHOa/mapa-mesta.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 aha tak to jsem vul.Jdu opravit.Omlouvam se vsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Chci se zeptat, jakou funkci má tenhle power-up nebo co to je? :) Nešlo mi to sebrat.. Je to nedaleko garáže, kde jdou kopit auta. THX What are the blue spinning moving things? I see em all over but i cant seem to know what they do Additional details - 10/22 11:23AM Ooooh ok thanks a lot :D Accepted Answer From: jetboymachine 10/22 5:39AM After completing all of the story missions and syncing your psp to the Rockstar Social Club you can go looking for the 2 Guardian Lions hidden randomly in the city. The swirling blue cyclones are possible locations for the lions. In the DS version there were 20 cyclones, not sure how many in the psp version. ...:roll::arrow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Právě jsem dohrál příěh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Měl by někdo ke stažení songy ze stanice DJ Khalil?? Dyštak pište PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Měl by někdo ke stažení songy ze stanice DJ Khalil?? Dyštak pište PM. jsou to songy od stejnojmeneho interpreta.. takze staci hledat na google.. jinak Rounding out our reveals of the exclusive in-game radio station contributors to Grand Theft Auto: Chinatown Wars for PSP – is one of the hottest producers in hip-hop today, DJ Khalil. While he’s been producing respected underground bangers since 2000 for the likes of Ras Kass, Bishop Lamont, and 50 - Khalil has become one of the go-to producers in the past few years for his signature heavy, head-nodding basslines and dark, serious synths. He’s made major waves in ’09 by producing standout tracks for some of this year’s biggest rap albums and artists, like Slaughterhouse (the lead single "The One" and the album cut favorite "Cuckoo"), Fabolous ("Imma Do It", "Never Let It Go", and "What It Look Like") and Drake ("Fear"). His radio station mix in Chinatown Wars PSP features new and exclusive beats debuting for the first time, as well as some of his finest recent instrumentals. Check out a first audio preview above. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jak mám zničit ty kamery ? mě nejdou zaměřit a ani granátem nebo molotovem nejdou zničit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Já na to beru molotovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.