the-lyman Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Já na to beru molotovy A to normálně hodíš třeba pod tu kameru nebo na tu střechu ? mě to nikdy nevyhodí tak vysoko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Hodit ten molotov primo na tu kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 A to normálně hodíš třeba pod tu kameru nebo na tu střechu ? mě to nikdy nevyhodí tak vysoko ... Na kamery jedině z molotovem hlavně při odhodu chvilku podrž kolečeko aby si ho hodil dál třeba to neděláš nevím...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Takže ty kamery jsou jako skryté balíčky v předchozích dílech? Takže když jich nasbírám 10 tak se mi u safehousu něco objeví nebo ne? Je to spíše něco jako balónky ve Vice City, jen s tím rozdílem, že za ně nic nezískáš. Už jsem jich zničil cca 50 a nide nic, žádný bonus. Ale na začátku tam mluvili o čem, že by ty kamery měly mít nějaký vliv na dealery... Možná je potom menší pravděpodobnost že se po obchodu s dealerem objeví "It's bust!" a wanted level vylítne na dvě hvězdičky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Ale na začátku tam mluvili o čem, že by ty kamery měly mít nějaký vliv na dealery... Možná je potom menší pravděpodobnost že se po obchodu s dealerem objeví "It's bust!" a wanted level vylítne na dvě hvězdičky.. hl uz jich mam docela dlouho vsech 100 a jedine na co to ma vliv je 100% hry.nikde jsem ani nenasel ze by za mel byt nejaky bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 když zničíte všechny kamery, sníží to cenu drog u dealerů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Prave jsem nasel druhou sosku Lions of Foe uploadnu staty a jako odmenu dostal tohle http://rapidshare.com/files/298543235/GuardianLions.zip.html?killcode=14182478563514331626 Jsou to prave ty dve sosky co jste nasli akorat ze na sestaveni v papirove podobe :) Driv bych se do toho asi pustil ale ted jdu nahanet procenta :psp: btw jsem 59 clovek co ty sosky nasel a uploadnul staty 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Tet jsem dohral pribeh:)fakt dost dobry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 je tam nějakej multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 jj ad-hoc i on-line... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 jj ad-hoc i on-line... No je se zeptám on-line už si hrál multiplayer?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 hral jsem jen ad-hoc s kamosema ve skole, ale online je, kdyz je tam social club ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Vypada to ze Social club je jen na staty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 hral jsem jen ad-hoc s kamosema ve skole, ale online je, kdyz je tam social club ne?:)A co když je jen ten Social Club on-line? Je tam možnost chatu a obchodu ze zbraněma a drogama ale klasicky multiplayer on-line bohužel není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooTCZ Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 prisel jsem na dobrej bug, kdyz na nekde dal, nejlepe na druhym konci mapy nasednete do taxiku a date se odvezt k sose svobody a behem jizdy hned date preskocit jizdu, tak vas ten taxik skutecne vyhodi u sochy svobody....ikdyz tam zadna silnice nevede :) jinak s prachama no problem, v kesi pres 100tisic, nakoupenych uz 3/4 nemovitosti, v kufru tak za dalsich 150tis material...obchodovanim se da vydelat velmi rychle hafo penez, zatim dohrano 30procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 já teď musím hledat ty šošky ... a to když je hledám tak mi nikdo nedává úkoly že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 díky za přehledny info. Už to začínám procházet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 když se chci připojit do social clubu to musim mit internet? A k čemu je ten social club to abych mohl dohrát hru s těme lvíma soškama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Zbrane balik1: R, nahoru, X, dolu, vlevo, R, X, vpravo balik2: R, nahoru, O, dolu, vlevo, R, O, vpravo balik3: R, nahoru, trojuhelnik, dolu, vlevo, R, trojuhelnik, vpravo balik4: R, nahoru, ctverec, dolu, vlevo, R, ctverec, vpravo jeste by to chtelo penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandit Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Dobra zprává pro všechny fanoušky GTA NEMECKO OBCHODNI CENTRUM REAL CHINATOWN WARS 40 Eurp neváhejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 mne se ta hra zatim nelibi, hraju to pet minut a nic moc... vadi mi treba, ze se za autama pri brzdeni neobjevuji stopy po pneumatikach, je to prvni GTA kde se neobjevuji, objevovaly se dokonce i v jednicce :) EDIT: Tak ted jsem savenul a loadnul a stopy tam jsou :) divny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 mne se ta hra zatim nelibi, hraju to pet minut a nic moc... vadi mi treba, ze se za autama pri brzdeni neobjevuji stopy po pneumatikach, je to prvni GTA kde se neobjevuji, objevovaly se dokonce i v jednicce :)EDIT: Tak ted jsem savenul a loadnul a stopy tam jsou :) divny... Tak to nevím jak to hraješ protože když si nastoupíš do rychlejších aut(třeba ty s těma 2 pruhama) tak i při rozjíždění uděláš stopy od pneumatik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 mne se ta hra zatim nelibi, hraju to pet minut a nic moc... vadi mi treba, ze se za autama pri brzdeni neobjevuji stopy po pneumatikach, je to prvni GTA kde se neobjevuji, objevovaly se dokonce i v jednicce :)EDIT: Tak ted jsem savenul a loadnul a stopy tam jsou :) divny... Vem si třeba rychlý auto třeba to s těma pruhama to GT a zastav na ulici a drž X a čtvereček a pak to pust a on se rojede a zvedne se na zadní a stopa za tím autem začne hořet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 the-lyman: A když do tý stopy vleze člověk, začne hořet a tebe začnou honit cajti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Proč byl přesunut topic (GTA Chinatown Wars mapy,tipy & triky) ? Mě by se ty mapy docela teď hodily a myslím že 1 topic navíc to tu nezatíží.Někdo si s tím dal docela práci a teď to tu není k nalezení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.