Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 580
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Takže ty kamery jsou jako skryté balíčky v předchozích dílech? Takže když jich nasbírám 10 tak se mi u safehousu něco objeví nebo ne?

Je to spíše něco jako balónky ve Vice City, jen s tím rozdílem, že za ně nic nezískáš. Už jsem jich zničil cca 50 a nide nic, žádný bonus.

Ale na začátku tam mluvili o čem, že by ty kamery měly mít nějaký vliv na dealery... Možná je potom menší pravděpodobnost že se po obchodu s dealerem objeví "It's bust!" a wanted level vylítne na dvě hvězdičky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale na začátku tam mluvili o čem, že by ty kamery měly mít nějaký vliv na dealery... Možná je potom menší pravděpodobnost že se po obchodu s dealerem objeví "It's bust!" a wanted level vylítne na dvě hvězdičky..

hl uz jich mam docela dlouho vsech 100 a jedine na co to ma vliv je 100% hry.nikde jsem ani nenasel ze by za mel byt nejaky bonus.

Odkaz ke komentáři

Prave jsem nasel druhou sosku Lions of Foe uploadnu staty a jako odmenu dostal tohle

http://rapidshare.com/files/298543235/GuardianLions.zip.html?killcode=14182478563514331626

Jsou to prave ty dve sosky co jste nasli akorat ze na sestaveni v papirove podobe :) Driv bych se do toho asi pustil ale ted jdu nahanet procenta :psp:

btw jsem 59 clovek co ty sosky nasel a uploadnul staty 8)

Odkaz ke komentáři

prisel jsem na dobrej bug, kdyz na nekde dal, nejlepe na druhym konci mapy nasednete do taxiku a date se odvezt k sose svobody a behem jizdy hned date preskocit jizdu, tak vas ten taxik skutecne vyhodi u sochy svobody....ikdyz tam zadna silnice nevede :)

jinak s prachama no problem, v kesi pres 100tisic, nakoupenych uz 3/4 nemovitosti, v kufru tak za dalsich 150tis material...obchodovanim se da vydelat velmi rychle hafo penez, zatim dohrano 30procent

Odkaz ke komentáři

mne se ta hra zatim nelibi, hraju to pet minut a nic moc... vadi mi treba, ze se za autama pri brzdeni neobjevuji stopy po pneumatikach, je to prvni GTA kde se neobjevuji, objevovaly se dokonce i v jednicce :)

EDIT: Tak ted jsem savenul a loadnul a stopy tam jsou :) divny...

Tak to nevím jak to hraješ protože když si nastoupíš do rychlejších aut(třeba ty s těma 2 pruhama) tak i při rozjíždění uděláš stopy od pneumatik.

Odkaz ke komentáři

mne se ta hra zatim nelibi, hraju to pet minut a nic moc... vadi mi treba, ze se za autama pri brzdeni neobjevuji stopy po pneumatikach, je to prvni GTA kde se neobjevuji, objevovaly se dokonce i v jednicce :)

EDIT: Tak ted jsem savenul a loadnul a stopy tam jsou :) divny...

Vem si třeba rychlý auto třeba to s těma pruhama to GT a zastav na ulici a drž X a čtvereček a pak to pust a on se rojede a zvedne se na zadní a stopa za tím autem začne hořet :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu