FULUN Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 sem si říkal paráda další GTA na PSP ale jestli pohled bude opravdu zeshora tak to nevim jak to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 jo, sice hodně lidí tady kritizuje pohled zeshora ale na NDS mi to potom ak nevadilo a zvykl jsem si takže aspon to bude rochu změna i pro PSP a nebude to kalsika GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackee345 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 No tak na NDS co jsem viděl teď na YouTube otřes.. a to ještě říkáš že dobré.. tak to nechci vidět ty ostatní, prostě PSP for ever! :psp: Těším se jak cííp :psp::bash::) tak jako jestli bude pohled ze zhora tak to bude pekne napicu bych rek.Snad vylepsi grafiku atd...a vic cheatu ve vcs ani lcs nebylo hodne cheatu.Proc tam treba neudalaji takovy kruty pohyby jak sou v tech novych hrach ted treba gta 4 nebo prototype?:bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 já pořád doufám, že to bude normálně pohled 3rd person. Na hrej píšou že to bude spíše podobné předchozím dílům pro PSP. Jasný, že o tom ještě asi nikdo nic neví, ale doufám, že to tak bude. Jinak moc času na to klucí u Rockstaru nemají, tak snad nic neuspěchaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 kolik vám je, že chcete všechno ve 3D? vždyť tento "retro" pohled vrací GTA ke kořenům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Hrál jsem to na DS a nejdříve mě to chytlo a pak omrzelo kvůli hratelnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 zdejsi deti asi nikdy nehrali GTA 1 a 2, kdyz tvrdi, ze pohled shora bude naprd... tenkrat to byla neuveritelna zabava a bylo tam strasne moc misi a vseho... ale je fakt ze s prichodem 3D GTA jsem taky rozmlsanej a tohle beru spis jako krok zpet... o hratelnost se ale nebojim, jen mi vzdycky v 2D GTAckach vadilo, ze auta nejdou poradne prevratit na strechu a chybej tam poradny kopce... tady to je ale myslim poreseny slusne - kopce tam sem tam jsou podle me a prevratit auta jdou, je to ale krok zpet, radsi bych uvital San Andreas, UMD je dead, tak se to primo nabizi vyrobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 hrávál sem GTA 1 i 2 ale prostě sem už zvyklej na ty efekty v 3D GTA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 GTA 1 i 2 jsem hral, a dost me to bavilo, byla to super hra ,krast si auta... ale když přišlo GTA 3 tak jsem na 1 a 2 ani nesáh, už vůbec mě to nebavilo.Místo panáčka jen taková tečka v tečce (hlava na těle).... Takže docela zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korin Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Pohled shora je pro kombinaci gta a konzole to nejlepsi co muze byt ;) Uz se fakt tesim. Pro ty co nadavaj... podivejte se jak to vase milovane gta vzniklo, pak nadavejte. Ja to vidim jako navrat k puvodni hratelnosti a jsem rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Pohled shora bude proste neco jineho.. Nelze to srovnavat s GTA 3(D)/LCS/VCS, kde je pohled klasicky ve 3D.. Ani jedno neni spatne, jen je proste kazde o necem jinem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 doufám že to bude mít multiplayer přes infrastrukture, bylo by to fakt něco :) každá MP hra je o něčem jiném, hlavně akční hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Hmm uz i pro PSP Go- to by me zajmalo jak moc to ochromi piratstvi psp her.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Pohled shora nebo z našeho balkonu me je to jedno ! Je to prece dalsi gta jenom skoda ze nema psp dotykovy display nebo aspon dva joysticky.Ale co tesim se jak malej jarda ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 tyyy jo nove GTA no to je paradni uz mam skoro VCS dojete na 100% sem tam si to zahraju :) uz se tesim na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 pohled zhora je fine.to sou jiny honicky s chlupatejma.prehledny a funny.uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 pohled zhora?pecka doufam zhe to bude lepsi nez VCS ale nejakej takovej funny and fashion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Ze zhora je lepší výhled, to bude jak GTA 2 tam byl taky pohled zhora, doufejme že grafika bude obstojná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 RockStar games vždycky dělalo parádní hry Myslim, že pohled ze zhora nebude problém, jinak už se celkem těšim, další parádní hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Jsem hlavně zvědavý na tu grafiku:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Těším se na každou novou hru, ale tohle mě moc nebere ..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 pry podhled z hora neni takovy problem jestly to GTA bude zhora ani si ho nestahnu xDDDDD a slysel jsem nekde ze ma vychazet na psp GTA San Andreas Story to bude asi nejaka blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Chinatown Wars na PSP má datum Pokud máte doma konzoli PSP a máte rádi sérii GTA, tak nyní máme pro vás dobrou zprávu. Rockstar totiž oznámil, kdy se dočkáme hry Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Ta vyjde v US už 20. října. Do Evropy se poté dostane o tři dny později, tedy 23. října. Obě dvě data platí pro verzi na UMD discích pro klasické PSP, ale i pro PSP GO, do kterého si budeme moci Chinatown Wars stáhnout pomocí služby Playstation Network. Grand Theft Auto: Chinatown Wars přinese na PSP kromě změněného ovládání, hezčí grafiky i úplně nové příběhové mise, které mají hru ještě prodloužit. Rockstar dále slibuje, že už brzy se dočkáme prvních obrázků a traileru z PSP verze. ..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 mam smiesane pocity.. na jednej strane sa mi nechce znova nastupit do skoly.. na druhej strane sa tesim ze v tomto obdoby vidu super hry.. ale zas bude mi to na HO pretoze urco maju firmwary nové čil si tam s mojim chickom hru nepustim :) ale mozno trocha posetrim a pokupujem tieto slubne tituli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Do skoly by si mal ist cim skor, ako sa tak pozeram na tvoju slovencinu... OnT: Toto nove gta ma moc nelaka, je to predsalen port z toho srotu od nintenda :). A popri GT 1.10.2009 to bude mat GTA tazke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.