Spilif Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 hele ja este nikdy GTA nehral z horniho pohledu,myslim si ze se bjude totalne napiczu strilet,ale zase jizda autem bude lepsi...uvidime Tak si sežeň GTA 1,2 + London pack všem vřele doporučuju viděl sem tu někde konverzi z PSX na PSP jen to nemužu najít fakt super porce zábavy:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 teď už chybí jen GTA z pohledu první osoby a nebo pohled z boku xD. Ne nemyslím to nijak špatně na GTA CHW se těším jak malý dítě. Ale jestli nebude 6.00 CFW tak mi nezbydou prachy po GT:( Jinak je super že na PSP vychází takovýhle hry, docela mě štvalo číst články jak nintendo DS je prodávanější než PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Vypadá to luxusně, rozhodně mi nevadí pohled zhora. Těším se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 No může to bejt dobrý ale taky bych radši uvítal nějakae san andreas nebo tak neco ...vcs a lcs me porad bavej ale uz vim kd eco je a je to uz nudnejsi tak by to chtelo nove mesto nejaky vychatavky atd....a nebo mi mohli udelat na psp saint row:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Aha, takze GTA 1 a 2 je pro pubertaky a GTA 3+ je pro velke kluky, aha :D uz v tom mam jasno.. kdepak, to vubec ne, to jsem formuloval blbe, ale proste uz v te puberte, kdyz jsem to mastil jsem z toho byl unesenej, ale desne me tam po desitkach hodin pareni zacaly chybet kopce, prevracena auta (auta proste nesla prevratit, nevim jak to bude u chinatown wars) a taky nejake chozeni do interieru. Jinak to byla samozrejme parba a hrali jsme to casto i po siti tenkrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Tak už za pár dní to bude, jsem zvědavej...ale že to není 3D mě trochu s**e, no uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 kdy to přesně vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Zed Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 oficialne 20.10.2009 ale iso bude asi driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 někdy 20-25 října jsem četl, může se prej hrát i pŕes WiFi ale nvm jestli to platí pro PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 super dalsi pekna sprava prijde mi 8 gb karta takze se tesim budu jen a jen parit :D ale jestli to pujde hrat na gen-A(full) jestli ne tak se netesim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 no je to v podstate od ních dosť sebecké ked vychdázdajú hry Rocku na vsetký konzili ale len na PSP nie ale teraz sa to napravilo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 no je to v podstate od ních dosť sebecké ked vychdázdajú hry Rocku na vsetký konzili ale len na PSP nie ale teraz sa to napravilo ;) GTA a hra roku? blbost! to si na PSP eště asi nic nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Rocku = Rockstaru :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 GTA a hra roku? blbost! to si na PSP eště asi nic nehrál ked si si chcel len pridať počet prispevkov tak si N00B !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Vyšel nový Trailer a podle něho to nevypadá zase tak špatně ten pohled z vrchu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 jako vypada to hodne zajimave :)...ale musime pockat jeste 11 dni....lepsi pohled z vrchu nez okoukany 3D a okoukany mesta co uz vsichni znaj jak tomu bylo v Liberty city a Vice city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 taky jsem skouknul novy oficialni trailer a zda se mi ze to bude dosti dobra hra nevypada to vubec spatne tesim se :) Edit: prijde mi ten pohled zvrchu ne tak docela jako u klasickeho GTA II je to trochu jinej uhel a takovy vylepseni ze kdyz spadnes do vody tak mas pohled z auta a rozbijes sklo dostanes se ven je zajimavej detail a tech se v trailaru videl vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Mě se teda ten pohled z vrchu vubec nelibí :( je to jak GTA 2 , ale to je asi věc nazoru.. Až GTA vyjde rozhodně ho ale odzkoušim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Myslím,že to vypadá dost zajímavě........ Sice jsem myslel,že pohled zvrchu bude nic moc,ale docela mně to překvapilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyCZ Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Na NDS to byla úžasná hra, a ten pohled "zvrchu", jak všichni říkáte, není vůbec jako v GTA1/2, tady je ten pohled trochu z jiného úhlu, máte zde 3D vozidla apod. :] Jsem moc zvědavý, jak tady bude řešeno to ovládání např. rozbíjení skla /protože ve hře to je, a přizpůsobeno pro PSP/ u auta :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Je fakt že Rockstar ma dost dobre hry, takže to bude určitě zajmavé , ale nevim no :( uvidíme jak se s tím poperou .. Myslím že kdyby to bylo z toho klasického pohledu u GTA že by to byl mnohem věčí zážitek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Hm vypadá to dobře... překvapily mě vrtulníky jsem zvědavý jak to bude pořešený... rozhodně se těším. doufám, že si to i zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 neni to nejhorsi muze to byt sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 To zas vydali trailer a vypadá to uplně bezva jako všechny hry na trailerech, ale pak je realita úplně jiná:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 me je jedno jak to bude vypadat hlavne ze aspon na nejaky cas zabiju cas (hacky si doplnte). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.